XRP Ripple
Ripple

Grote koersval in aantocht? Whales sturen massaal Ripple (XRP) naar exchanges

Recente data van Whale Alert duiden op significante XRP-transfers naar verschillende beurzen. Binnen een periode van 24 uur zijn vier opmerkelijke transacties vastgelegd. Deze transacties omvatten grote hoeveelheden XRP, wat leidt tot speculaties dat deze welgestelde XRP-investeerders mogelijk van plan zijn hun bezit te verkopen.

Drie van de recente grote XRP-transacties vertonen een opvallend vergelijkbaar patroon. Bij één ervan werd bijvoorbeeld 24,6 miljoen XRP, ter waarde van 15 miljoen dollar, overgemaakt van een anoniem adres naar een adres geassocieerd met de Bitstamp exchange. In een vergelijkbaar geval werd 18 miljoen XRP, met een geschatte waarde van ongeveer 11 miljoen dollar, naar de Bitso exchange gestuurd.

Dergelijke overboekingen suggereren vaak dat whales, ofwel grote houders van cryptocurrency, zich voorbereiden op verkoop. Exchanges bieden de noodzakelijke liquiditeit om grote hoeveelheden crypto snel te verkopen. Wanneer whales hun bezit naar deze platformen verplaatsen, is dat meestal een indicatie dat ze klaarstaan om te verkopen, wat grote impact kan hebben op de marktprijs van XRP.

Een andere opvallende transactie was een overboeking door Ripple zelf, waarbij 120 miljoen XRP, geschat op 74 miljoen dollar, naar een onbekend adres werd verstuurd. De achterliggende reden voor deze omvangrijke transactie is nog onduidelijk, wat leidt tot speculaties over de mogelijke impact op de toekomstige koersbewegingen van XRP.

Solana overtreft XRP en stijgt naar vierde plek in cryptomarkt

De recente ondermaatse prestaties van XRP hebben geleid tot een verschuiving in de cryptomarkt, waarbij Solana (SOL) nu XRP en BNB in marktkapitalisatie heeft overtroffen en opgeklommen is naar de vierde plaats op de lijst van grootste cryptocurrencies. Deze ontwikkeling is het resultaat van een opmerkelijk herstel van Solana, dat na de cryptocrash een jaar geleden nog onder de $10 noteerde.

December deal: Pak nu je 20 Euro bonus bij Bitvavo

Wil je de cryptowereld betreden en wellicht XRP of een andere crypto kopen? Grijp dan nu je kans met deze exclusieve decemberaanbieding! Dankzij een speciale deal tussen Newsbit en Bitvavo, een van de meest toegankelijke en gebruiksvriendelijke crypto beurzen in Europa, krijgen onze lezers een exclusieve aanbieding.

Alleen in de maand december: meld je aan bij Bitvavo via de onderstaande knop en ontvang een welkomstcadeau van 20 euro helemaal gratis. En dat is niet alles – je betaalt ook geen handelskosten over je eerste 10.000 euro aan transacties. Meld je nu aan!

Ripple nieuws

Ripple-medeoprichter steunt campagne Kamala Harris
Ripple vraagt uitstel boete: Kans op beroep flink toegenomen
Deskundige voorspelt: Zo kan de XRP koers de magische grens van $100 bereiken
Meer nieuws

Meest gelezen

De Bitcoin Bull Run is over en Altseason zal nooit plaatsvinden
Onbekende cryptohandelaar verandert in drie dagen $1.200 in $10 miljoen
Waarom daalt de Bitcoin koers vandaag plotseling?