geld rijk
Altcoin

Handelaar behaalt winst van $670.000 met onbekende cryptomunt na investering van slechts $5.000

Hoewel de grote cryptomunten de laatste tijd weinig interessante ontwikkelingen hebben laten zien, is het nog steeds mogelijk om als crypto handelaar enorme winsten te behalen.

Dit werd onlangs aangetoond door een handelaar die een initiële investering van $5.000 wist om te zetten in een indrukwekkende $670.000. Deze winst werd bekendgemaakt in een recente post op X door het blockchain-analyseplatform Arkham.

De investeerder behaalde zijn winst door strategisch gebruik te maken van het nieuwe Ethervista-platform. Dit platform, dat is gebaseerd op Ethereum (ETH), fungeert als marktplaats voor het creëren en lanceren van tokens, met een bijzondere nadruk op memecoins.

De handelaar kocht 5% van de totale circulerende voorraad van VISTA-tokens, de native token van Ethervista. Daarna verdeelde hij zijn tokens over zeven verschillende wallets en verkocht ze later weer voor Ethereum (ETH).

Wat maakt Ethervista zo speciaal?

Ethervista is een platform dat zich richt op het creëren en lanceren van tokens en is gebaseerd op het Ethereum-netwerk (ETH). Wat dit platform uniek maakt, is het “fair launch” model. Hierbij werd 100% van de VISTA-tokens, de native tokens van Ethervista, toegewezen aan liquiditeitsverschaffers. Om te voorkomen dat ontwikkelaars snel met het geld van investeerders verdwijnen—aangeduid als “rug pulls”—werden deze tokens voor vijf dagen vergrendeld.

Om inflatie tegen te gaan, heeft VISTA een maximale voorraad van 1 miljoen tokens. Daarnaast worden er afhankelijk van de activiteit op het netwerk munten verbrand, wat de waarde van de resterende tokens kan verhogen.

Hoewel VISTA nog steeds een kleine speler is op de cryptomarkt, heeft de digitale munt op het moment van schrijven een waarde van net geen $26,25. Met een marktkapitalisatie van $25,4 miljoen staat het project op de 862e plaats van alle cryptocurrencies.

Van $1.200 naar $10 miljoen

Hoewel de VISTA-investeerder een indrukwekkende winst behaalde, geldt ook hier dat er altijd baas boven baas is. Een andere onbekende handelaar wist namelijk een investering van $1.200 in slechts drie dagen om te zetten in maar liefst $10 miljoen. Dit spectaculaire resultaat werd bereikt door te handelen in Tron Bull (BULL), een memecoin gebaseerd op het Tron-netwerk.

De investeerder kocht aanvankelijk BULL-tokens ter waarde van $780 via het SunPump-platform en breidde zijn positie later uit met nog eens $390 bij de lancering van BULL op SunSwap. Na promotie door een influencer steeg de waarde van de token explosief met 4.000%.

Claim jouw €20 Bonus bij OKX – Alleen via Newsbit!

Ben je klaar om de spannende wereld van crypto te betreden en misschien Bitcoin of andere cryptomunten te kopen? Dan is dit het perfecte moment! Dankzij onze exclusieve samenwerking met de wereldwijd bekende cryptobeurs OKX hebben we een unieke aanbieding voor jou.

Maak vandaag nog een account aan bij OKX via de onderstaande knop en ontvang een welkomstbonus van €20.

Mis deze kans niet om jouw crypto-avontuur met een vliegende start te beginnen. Klik nu, claim je bonus, en begin met handelen!

Let op: Er zijn voorwaarden van toepassing.

Altcoin nieuws

BitBoy voorspelt enorme stijging voor XRP en 4 andere Cryptomunten
Crypto whales kopen massaal deze Altcoins
Nederlandse analist Michaël van de Poppe: Deze crypto kan komende maand 46% stijgen
Meer nieuws

Meest gelezen

Bitcoin koers maakt zich klaar voor de ‘grand finale’
Bekende crypto analist: Deze 4 altcoins zijn klaar voor mega stijging
Crypto analist: Dit is hét moment om XRP te kopen voordat het $40 bereikt