Bitcoin Nieuws

Handelaar die uitbraak van 2023 voorspelde is extreem bullish

De pseudonieme DonAlt, die in 2022 perfect de bodem voor Bitcoin wist te voorspellen, is op basis van de grafiek extreem bullish over de toekomst. DonAlt laat zijn 473.500 volgers op Twitter weten dat Bitcoin binnenkort weleens met 32 procent kan stijgen ten opzichte van zijn huidige waarde van 28.586 dollar.

Sterk, ondanks slecht nieuws

In een nieuwe analyse deelt DonAlt dat Bitcoin volgens hem sterk is op dit moment, ondanks dat er een bak met slecht nieuws over de industrie uitrolt. “Over het algemeen ziet het er op dit moment absurd goed uit. Het is best grappig hoe de negatieve geruchten van afgelopen week en de paniek op Twitter niet eens zichtbaar zijn in de grafiek. Dat laat maar zien dat de meeste mensen veel teveel inzoomen”, aldus DonAlt.

Zelf kijkt hij dus wat meer naar de lange termijn en laat DonAlt zich niet leiden door het sentiment op de korte termijn. Dat kan zeker in de markt van Bitcoin enorm verraderlijk zijn. Het enige wat zijn gedachten hierover kan veranderen is extra ellende omtrent Binance.

Als die serieuze problemen krijgen met de zaak van de Commodity Futures Trading Commission (CFTC), dan kan dat de markt volgens DonAlt wel degelijk in mineur brengen. Tot dat moment zit het volgens hem echter wel goed en moet Bitcoin in ieder geval de koers van 26.500 dollar vasthouden om dat zo te houden.

Bitcoin koers van 37.700 dollar

Als DonAlt zijn blik omhoog werpt, dan is de koers van 37.700 dollar voor hem een interessant target op dit moment. De eerste grote weerstand ligt volgens hem echter op de 28.900 dollar, wat nog redelijk ver verwijderd is van die koers van richting de 40.000 dollar.

De eerste steun komen we tegen op 28.000 dollar. Als die breekt, dan is het volgens hem mogelijk dat we richting de 25.200 dollar zakken. Dat zou voor hem wel een voorlopig einde maken aan het bullish momentum van Bitcoin.

Bij een nieuwe uitbraak gaan zijn ogen dus gericht op de koers van 37.700 dollar. Dat zou helemaal fantastisch zijn voor Bitcoin, maar zover is het nog lang niet. Eerst maar eens met overtuiging door die 30.000 dollar heen breken waar de bulls al wat langer op azen.

Bitcoin nieuws

‘El Salvador haalt $1 miljard op voor Bitcoin mining project’
Diepere bodem voor Bitcoin door rechtszaak tussen SEC en Binance?
Bitcoin Crasht als Reactie op SEC-Rechtszaak tegen Binance en CEO
Meer nieuws

Meest gelezen

AI-chatbot Bing voorspelt SHIB prijs voor juni
Concurrent van Ethereum stijgt 50 procent door AI-samenwerking
Google Bard voorspelt wie de rechtszaak van Ripple gaat winnen