satoshi
Persbericht

Handelaren beoordelen macro-economische omstandigheden van Bitcoin na halvering; Rebel Satoshi ($RECQ) zet indrukwekkende presale voort

Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.


  • Bitcoin heeft op 19 april 2024 zijn vierde halvering voltooid.
  • BTC-houders zijn vol vertrouwen over een nieuwe recordhoogte in het derde kwartaal van 2024.
  • De adoptie van RebelSatoshi neemt toe naarmate investeerders zich haasten om zijn $RECQ-token aan te schaffen.

De halvering van Bitcoin (BTC) is gekomen en gegaan. Toch geloven analisten en investeerders dat er een marktbrede prijsstijging op komst is.

RebelSatoshi trekt ook veel aandacht in de industrie van de mememunten terwijl investeerders zich aansluiten bij zijn netwerk, op zoek naar waardevolle mogelijkheden voor vermogenscreatie. Zijn $RECQ-token heeft zojuist nog eens een stijging van 85% toegevoegd. Maar, kan $RECQ zich aansluiten bij de lijst van top altcoins? Laten we dit bespreken.

Analisten voorspellen een terugkeer naar $70.000 in het derde kwartaal van 2024

Bitcoin (BTC) heeft zich niet zo snel hersteld als verwacht na zijn halveringsevenement. Toch zijn veel analisten optimistisch over Bitcoin, en verwachten ze een enorme stijging in het derde kwartaal van 2024. Bitcoin (BTC) voltooide zijn vierde halvering op 19 april 2024. De blokbeloningen voor het minen van Bitcoin werden verlaagd naar 3,125 per blok.

BTC werd verhandeld tegen $73.083 halverwege maart. Het viel met 4,62% naar $69.702 aan het begin van april. BTC daalde met 12,08%, en bereikte $61.276 halverwege april. Een week later herstelde BTC met 4,89% naar $64.276.

Bitcoin (BTC) zou kunnen stijgen vanwege de groeiende vraag naar zijn verhandelbare producten. Investeerders hebben hun bezit van spot Bitcoin ETF’s vergroot sinds de officiële lancering in januari 2024. Bovendien volgen andere landen de trend van spot Bitcoin ETF’s.

Hongkong heeft groen licht gegeven voor spot crypto-activa. Dit zou de vraag naar Bitcoin kunnen verhogen, waardoor de waarde van BTC met 12,88% zou stijgen naar $72.556. Dit zou BTC ook een van de beste cryptocurrency-investeringen kunnen maken.

RebelSatoshi’s $RECQ Coin staat bovenaan de lijst van tokens die naar verwachting zullen stijgen in mei

De groeiende bekendheid van RebelSatoshi is deels te danken aan de recente prijsstijgingen van de tokens binnen zijn ecosysteem. Analisten zeggen echter dat het RebelSatoshi-project genoeg potentieel toont om een van de topgemeenschappen van mememunten te worden. Rebel Satoshi deelt de waarden van andere mememunten, maar zijn ecosysteem heeft één kern doel – het helpen van de crypto-industrie om terug te keren naar decentralisatie.

RebelSatoshi heeft een gemeenschapsgedreven missie om decentralisatie opnieuw te vestigen in de sector van digitale activa. De methoden zijn eenvoudig – rijkdom creëren en distribueren via volledig gedecentraliseerde technieken. RebelSatoshi beschikt over een waardevolle NFT-collectie met 9.999 stuks. Elk NFT heeft een hoge marktwaarde, afhankelijk van de zeldzaamheid. Bovendien biedt RebelSatoshi soepele NFT-handel, waardoor houders rijkdom kunnen verdienen.

Het netwerk biedt ook staking van munten op $RBLZ, zijn governance token. $RBLZ geeft zijn houders lidmaatschap van de gemeenschap. Het geeft ook toegang tot speciale evenementen en bijeenkomsten. RebelSatoshi biedt ook een utility token genaamd $RECQ. Netwerkkosten, transactieaankopen en beloningen zullen $RECQ gebruiken. Bovendien geeft $RECQ toegang tot blockchain games in het ecosysteem van RebelSatoshi.

$RECQ is zojuist de eerste fase van zijn presale ingegaan en wordt verhandeld tegen $0,0037. De waarde is met 85% gestegen ten opzichte van de vorige prijs van $0,0020. Fase 2 van de presale van $RECQ zal een toename van 18,91% naar $0,0044 brengen. Het $RBLZ-token is ook beschikbaar op Uniswap, DEXTools, Coinstore en CoinGecko. Het is al met 150% gestegen in zijn nu voltooide blockchain ICO.

Voor de laatste updates en meer informatie, bezoek zeker de officiële website van Rebel Satoshi of neem contact op met Rebel Red via Telegram.


Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.