InQubeta
Persbericht

Handelaren slokken de Ethereum (ETH) en Dogecoin (DOGE) dip op; Beleggers worden aangetrokken door het 50x groeipotentieel van InQubeta (QUBE)

Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.


Het was een weekend om snel te vergeten, aangezien de cryptomarkt een recessie doormaakte te midden van de bedreiging voor de wereldvrede in het Midden-Oosten. Ethereum (ETH), de leidende altcoin, nam een ​​bearish wending en zakte onder de $2.900. Op dezelfde manier kelderde Dogecoin (DOGE), als weerspiegeling van het bredere marktsentiment, waarbij memecoins niet werden vrijgesteld van het bloedbad.

Nu de lelijke rode lonten echter als koopkansen worden gezien, hebben handelaren de dip opgeslokt en Ethereum en Dogecoin met korting gekocht. Nu er een volledige comeback wordt verwacht, kun je meeliften op hun ascendant: enkele van de beste munten om in te investeren.

Ondertussen worden investeerders aangetrokken door deze nieuwe en veelbelovende AI-munt, InQubeta (QUBE). Met een duizelingwekkende opbrengst van $13,6 miljoen tijdens de inmiddels voltooide voorverkoop en de recente Uniswap-notering zijn alle ogen gericht op zijn explosieve marktdebuut. Op een bullish pad wordt het door topanalisten geprezen als de beste nieuwe crypto om in te investeren.

InQubeta (QUBE): racen naar 50x groei

InQubeta (QUBE) is het gesprek van de dag geworden in de cryptogemeenschap en investeringsstad. Het opwaartse potentieel als nieuwe en veelbelovende AI-munt is enorm, wat de enorme belangstelling van investeerders wekt.

Analisten zijn optimistisch en voorspellen een stijging van 50x kort na het marktdebuut. Het zal echter meer zijn dan alleen de winst; het zal een cruciale rol spelen in zowel het AI- als het crypto-landschap. Het op crypto gebaseerde crowdfundingplatform – het eerste in zijn soort – wordt ontworpen voor startups op het gebied van AI-technologie om kapitaal aan te trekken via het QUBE-token. Bovendien wil de NFT-marktplaats de toegang tot de AI-markt voor iedereen democratiseren, vooral crypto-enthousiastelingen.

Bezoek de website van InQubeta

Ethereum (ETH): Handelaren kopen de dip

Ethereum (ETH) is geen gewone munt; het is de toonaangevende altcoin. Dit maakt het niet alleen een favoriet bij de detailhandel, maar ook een topkeuze onder instellingen, wat bijdraagt ​​aan de opkomst als één van de beste altcoins. Nu de opwinding over de mogelijke goedkeuring van spot ETH ETF’s toeneemt, is het digitale activum één ​​van de altcoins waar we de komende maanden op moeten letten.

Op zijn eigen pad op de altcoin-markt kunnen nieuwe munten zoals Starknet, Wormhole en DYM alleen maar hopen in de voetsporen van Ethereum te treden. Het speelt een cruciale rol als DeFi- en slim contractplatform, maar ook als host voor andere cryptocurrencies.

Na de laatste marktdaling testte Ethereum echter opnieuw het niveau van $2.900. Maar dit zal niet lang meer duren, nu investeerders de dip overzwemmen als haaien die door het bloed worden getrokken. De bulls zijn in opkomst, waarbij ETH nu boven de $3.000 wordt verhandeld en er verdere stijgingen worden verwacht.

Dogecoin (DOGE): volledig herstel aan de horizon

Dogecoin (DOGE) is één van de beste altcoins in het rood. Dit weekend kreeg het een grote klap te verduren, toen de markt een bearish wending nam, waarbij de bulls nog slechter werden door slijtage. Slimme beleggers, bekend om hun talent om kansen te ontdekken, hebben de dip echter opgeslokt.

Sinds de laatste marktdaling heeft Dogecoin zijn klim hervat en bearish zones verlaten. Een volledig herstel staat op het spel voor de op meme geïnspireerde munt, waarbij op Solana gebaseerde memecoins zoals dogwifhat (WIF) en Bonk (BONK) ook positieve prijsacties laten zien.

Terwijl het richting zijn oude prijs-pre-dump racet, is Dogecoin een goede crypto om te kopen. We raden DCAing (dollar-cost averaging) aan om uw DOGE-aandeel te versterken als u dat nog niet heeft gedaan: WAGMI.

Conclusie

Terwijl Ethereum en Dogecoin een recessie doormaakten tijdens de dip op de cryptomarkt, hebben handelaren massaal de dip gekocht. Tegelijkertijd spreekt InQubeta beleggers aan vanwege het aanzienlijke opwaartse potentieel, nu het zich opmaakt om na de lancering te exploderen. U kunt een vroege houder van dit innovatieve project worden en enorme winsten zien via de onderstaande link.

Bezoek de InQubeta-website


Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.