Cryptocurrency

Cryptocurrency

Handelsplatform voor institutionele investeerders ontvangt $6 miljoen startkapitaal

Nadat het bedrijf in mei 2020 gestart is in de institutionele crypto-exchangewereld, heeft CrossTower nu $6 miljoen binnengehaald in een investeringsronde.


Tegemoet komen van grote beleggers

CrossTower heeft als doel om de grotere beleggers in crypto-wereld tegemoet te komen. Dit door een crypto-naar-crypto handelsplatform op te starten dat op dit moment 9 verschillende activa’s ondersteunt, zoals Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), Chainlink (LINK), Litecoin (LTC) en Ripple (XRP).

Geheel onverwacht komt de lancering van een dergelijk platform echter ook niet. Diverse crypto-ondernemingen voegen tijdens de wereldwijde COVID-19-pandemie diensten toe die gericht zijn op de grotere beleggers. Volgens een van de senior teamleden van de onderneming zal het bouwen van traditionele handelsplatforms een voordeel zijn voor de gehele crypto-markt.


Probeer vandaag nog crypto te verhandelen en mis nooit een kans om winst te maken! – Ga naar Stormgain.


Nieuw vergoedingssysteem

Er wordt een nieuw vergoedingssysteem ingezet door CrossTower, althans nieuw voor in de crypto-wereld. In plaats van gebruik te maken van kortingen, zoals veel andere crypto exchanges doen om de liquiditeit een stimulans te bieden, zal CrossTower handelaren betalen om te handelen. Hierdoor wordt de handel op het platform goedkoper, wat nieuwe deelnemers kan lokken. De exchange heeft naar verluidt in de eerste weken van de lancering een groot eerste succes geboekt. Hierdoor heeft de exchange een gezonde liquiditeit en een groeiend aantal klantenverzoeken. Wat dit platform op de prijs van crypto’s gaat doen is nog onbekend.


Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten