brandt
Bitcoin

Peter Brandt voorspelt parabolische rally voor de Bitcoin koers

Handelsveteraan Peter Brandt hint in een nieuwe analyse op een parabolische rally voor Bitcoin. Maar wat zou dat voor de Bitcoin koers betekenen? Kunnen we in 2024 nog nieuwe all-time highs verwachten?

Grote uitbraak voor Bitcoin?

Peter Brandt werd wereldberoemd binnen de Bitcoin-gemeenschap door tijdens de bullrun van 2017 bijna exact de all-time high te voorspellen. Nu ziet hij weer een mogelijkheid voor Bitcoin om aan een parabolische run omhoog te beginnen.

Als we naar de grafiek van Brandt kijken, dan verwacht hij richting 2025 een Bitcoin koers van 150.000 dollar. Dat lijkt op dit moment nog redelijk onwaarschijnlijk, omdat BTC momenteel op 56.000 dollar bungelt.

Peter Brandt leest in de bovenstaande grafiek een cup-and-handle patroon, wat meestal richting een voortzetting van de bullish trend wijst. Na een scherpe rally komt Bitcoin nu even op adem volgens de analist, om vervolgens het feest weer te hervatten.

Waar moet Bitcoin voorbij?

Om straks aan die parabolische run omhoog te beginnen, moet Bitcoin volgens Peter Brandt voorbij het niveau van 73.734 dollar breken. Lukt dat? Dan kan het parabolische feestje beginnen en ziet hij de Bitcoin koers stijgen naar 150.000 dollar in 2025.

Daarmee zou de digitale munt vanaf de huidige koers met ongeveer 160% stijgen.

Grappig genoeg waarschuwde diezelfde Brandt afgelopen week nog voor een koersdaling van Bitcoin onder de 50.000 dollar.

In zijn analyse van 5 september waarschuwde Brandt nog voor een Bitcoin koers van 46.000 dollar. Dat staat in schril contrast met de koers van 150.000 dollar die hij momenteel weer voorspelt voor het jaar 2025.

“Er is een gigantische opleving naar nieuwe all-time highs nodig om deze bullmarkt weer op het juiste spoor te krijgen”, aldus Brandt. We gaan het meemaken de komende weken.

Voor nu ligt de focus weer eventjes op de macro-economische data uit de Verenigde Staten. Daar is het vandaag namelijk weer tijd voor de consumentenprijsindex (CPI), die van behoorlijke invloed kan zijn op het rentebesluit van de Federal Reserve van volgende week woensdag.

Handel €10.000 gratis en krijg 10 euro bonus

Wil je de cryptowereld betreden en wellicht Bitcoin of een andere crypto kopen? Grijp dan nu je kans! Dankzij een speciale deal tussen Newsbit en Bitvavo krijgen onze lezers een exclusieve aanbieding.

Maak een account bij Bitvavo via de onderstaande knop en ontvang een welkomstcadeau van 10 euro helemaal gratis. En dat is niet alles – je betaalt gedurende 7 dagen na registratie van je account ook geen handelskosten over je eerste 10.000 euro aan transacties.* Meld je nu aan!

*Let op, er zijn voorwaarden van toepassing op de actie.

Bitcoin nieuws

Hedgefondsmanager: Crypto kan exploderen bij renteverlaging van 0,50%
De Bitcoin-rally lijkt ten einde voordat deze echt van start ging
Bitcoin op weg naar $64K: Wat de renteverlaging van de Federal Reserve kan betekenen
Meer nieuws

Meest gelezen

Bekende crypto analist: Deze 4 altcoins zijn klaar voor mega stijging
BitBoy voorspelt enorme stijging voor XRP en 4 andere Cryptomunten
Bitcoin koers maakt zich klaar voor de ‘grand finale’