Ripple, xrp
Ripple

Handelsvolume XRP stijgt met 86% nadat de prijs $0,50 bereikt

Het handelsvolume van XRP, de munt van Ripple, heeft een indrukwekkende toename van 86% ervaren, gedeeltelijk gedreven door het doorbreken van een cruciaal prijsniveau van $0,50.

Belangrijke mijlpaal

Ripple’s XRP token presteert vandaag uitermate goed. De Ripple koers is in de afgelopen 24 uur met meer dan 5 procent gestegen, waardoor het de meest winstgevende grote cryptomunt is vandaag.

XRP bereikte een cruciale mijlpaal door het psychologische prijsniveau van $0,50 te doorbreken, wat niet alleen het vertrouwen van investeerders herstelde, maar ook een doorbraak van de belangrijke psychologische barrière markeerde. Als gevolg hiervan steeg het handelsvolume van XRP in de laatste 24 uur met meer dan 85%.

Het lijkt erop dat de verhoogde activiteit eerder vandaag een duidelijke correlatie heeft met deze ontwikkeling. Recentelijke data laten zien dat XRP enkele van de grootste pieken in adresactiviteit ooit heeft ervaren, als tweede en derde grootste registraties. In vergelijking met een gelijkaardig scenario op 18 maart, is het redelijk om verdere prijsstijgingen voor XRP te verwachten. Destijds nam de prijs van XRP toe met 45% binnen een periode van 10 dagen.

Goed nieuws voor beleggers

De recente prijsstijging van XRP brengt optimisme voor beleggers die standvastig zijn gebleven te midden van een onstabiele markt. Deze opwaartse trend suggereert niet alleen een herstel van het vertrouwen van beleggers, maar onderstreept tevens het potentieel voor verdere expansie van de marktwaarde van het token.

Ripple nieuws

Crypto-whales kopen massaal Ethereum en XRP
Kan Ripple (XRP) ooit tot 100 dollar waard worden?
Crypto whales kopen miljoenen aan Ripple (XRP), rally op komst?
Meer nieuws

Meest gelezen

Bitcoin koers verliest $2.000, wat is er aan de hand?
Crypto analist: ‘Deze 3 altcoins gaan vlammen volgende week’
Stuurt de Amerikaanse centrale bank aan op een gigantische crash voor Bitcoin en aandelen?