Bitcoin, BTC
Bitcoin

‘Het is weer tijd om bullish te worden over Bitcoin’

Het is weer tijd om bullish te worden over Bitcoin, zo stelt de populaire pseudonieme analist Credible Crypto. Volgens de analist heeft Bitcoin steun gevonden op een cruciaal koersniveau en kan het de neerwaartse trend van de afgelopen periode op ieder moment omdraaien.

Wat de koers betreft zien we dat nog niet helemaal terug, omdat de Bitcoin koers momenteel binnenkomt op 26.868 dollar.

Bullish over Bitcoin

“Werd jij bullish op de hoogtepunten, anon? Net als dat ik voor de korte termijn bearish was op de hoogtepunten van een paar dagen geleden, is het bijna tijd om weer volledig bullish te worden (over Bitcoin).

Zodra we onder de koersen van 27.100 dollar komen speel je met vuur als je verkoopt of short bent (naar mijn mening). Bullish op de hogere tijdframes betekent bullish boven de koers van 24.800 dollar, betekent dat het tijd is om longs te openen onder de 27.000 dollar”, aldus Credible Crypto.

BTC grafiek voorspelling

Op dit moment zit de Bitcoin koers onder die grens, dus als we de logica van Credible Crypto volgen, dan zou dit het moment zijn om longs te openen op de grootste cryptomunt van de markt.

Wat kunnen we verwachten?

Het is altijd lastig om de Bitcoin koers op de korte termijn te voorspellen, maar Credible Crypto lijkt op dit moment bullish en verwacht dat Bitcoin in ieder geval boven de 24.800 dollar zal blijven.

“Onthoud dat we op de hogere tijdframes nog altijd bullish zijn en dat het onwaarschijnlijk is dat we de koers van 24.800 dollar verliezen. Ik denk dat we het midden van de range testen en als die houdt, dan kan de bodem vroeg komen.

Anders zijn we wellicht gezegend met een snelle push onder de 26.000 dollar (maar boven de 24.800 dollar) voor een hele goede entree met laag risico en kans op grote winsten”, aldus Credible Crypto over Bitcoin.

Bitcoin voorspelling

In de bovenstaande grafiek zoomt de analist nogmaals uit om te laten zien wat volgens hem de belangrijkste koersniveaus zijn voor Bitcoin.

Gratis 10 euro aan Crypto

Wil je de cryptowereld betreden en wellicht Bitcoin of een andere crypto kopen? Dan hebben we geweldig nieuws voor je! Dankzij een speciale deal tussen Newsbit en Bitvavo, een van de meest toegankelijke en gebruiksvriendelijke crypto beurzen in Europa, krijgen onze lezers een exclusieve aanbieding.

Als je je aanmeldt bij Bitvavo via de onderstaande knop, ontvang je niet alleen 10 euro gratis, maar betaal je ook geen handelskosten over je eerste 10.000 euro aan transacties.

Bitcoin nieuws

Bitcoin overstijgt $39.000, bereikt hoogste punt sinds April 2022
3 factoren die een stijging van de Bitcoin koers naar $40.000 kunnen veroorzaken
Bitcoin miningpool wil $3 miljoen aan transactiekosten teruggeven aan rechtmatige eigenaar
Meer nieuws

Meest gelezen

Analist voorspelt: XRP klaar voor explosieve groei van 61.000% in aankomende Bullrun
Analist voorspelt gigantische koersexplosie voor deze crypto
Deze 3 crypto’s kunnen in December flink gaan dalen