qube
Persbericht

Het lot van Ethereum ETF’s in mei 2024, verwachte prijsstijging van 10x voor Monero en InQubeta

Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.


Ethereum (ETH) exchange-traded funds (ETF’s) kunnen mogelijk al in mei 2024 worden gelanceerd als ze worden goedgekeurd door de Amerikaanse Securities and Exchange Commission (SEC). De goedkeuring van Bitcoin (BTC) ETF’s heeft de deur geopend voor andere cryptocurrencies om erkend te worden als een nieuwe activaklasse en veel crypto-experts geloven dat Ethereum de volgende in de rij is.

De SEC heeft in maart met enkele aanvragers vergaderd, maar besloot om zijn beslissing uit te stellen tot 23 mei. Sommigen geloven dat de goedkeuring van een exchange-traded fund voor Ethereum vrijwel gegarandeerd is, aangezien Bitcoin ETF’s al een realiteit zijn, terwijl anderen, zoals James Seyffart, een analist bij Bloomberg, denken dat de kansen klein zijn gezien de aanzienlijk mindere betrokkenheid die de SEC heeft gehad met potentiële uitgevers vergeleken met het goedkeuringsproces voor Bitcoin.

Of Ethereum exchange-traded funds worden goedgekeurd of afgewezen, zal waarschijnlijk weinig invloed hebben op de groei van InQubeta (QUBE), aangezien de presale nu een van de top ICO’s is met meer dan $13,5 miljoen opgehaald in tokenverkopen. Vroege investeerders in InQubeta hebben hun kapitaal met 300% zien groeien en analisten verwachten dat de tokens met meer dan 10x zullen stijgen zodra ze op de beurzen worden gelanceerd na het einde van de presale.

Analisten verklaren InQubeta (QUBE) als de beste crypto om nu in te investeren

InQubeta is van plan een van de beste DeFi-munten ooit te worden, aangezien het streeft naar het openstellen van investeringen in kunstmatige intelligentie (AI) voor iedereen. InQubeta is van plan zijn mogelijkheden, verkregen door de lancering op het Ethereum-netwerk, te gebruiken om een eenvoudigere manier te creëren voor reguliere investeerders om toegang te krijgen tot investeringskansen in AI.

De AI-industrie heeft de afgelopen jaren een enorme groei doorgemaakt, wat heeft geleid tot een toename van investeringen in de technologie met meer dan 1.000%. Er is nu ongeveer $120 miljard geïnvesteerd in bedrijven in de AI-sector, en dit bedrag zal naar verwachting stijgen tot $1,5 biljoen in 2030.

De toestroom van investeringsfondsen in de AI-sector positioneert InQubeta voor exponentiële groei. Het maakt het makkelijker voor bedrijven om kapitaal te werven, terwijl het open toegang biedt tot investeringskansen.

AI-startups kunnen de investeringsruimte van InQubeta gebruiken om kapitaal te werven door niet-vervangbare tokens (NFT’s) te verkopen die de investeringsmogelijkheden symboliseren die zij aan investeerders aanbieden. Deze tokens worden verkocht op de marktplaats voor QUBE. De ERC20-munten die in de investeringsruimte worden verkocht, zijn digitale versies van aandelen. Ze vertegenwoordigen eigendom in de bedrijven die ze verkopen en soms extra bonussen zoals winstdeling.

Investeerders in InQubeta kunnen winst maken door QUBE te kopen en vast te houden. De prijs is momenteel $0,028, maar de tokens kunnen in de komende jaren meer dan $100 waard zijn. Sommige analisten hebben het groeipotentieel van InQubeta vergeleken met waar Bitcoin een decennium geleden stond.

Bezoek InQubeta Presale 

Het lot van Ethereum (ETH) ETF’s wordt in mei beslist

Cryptocurrency-handelaren zullen op 23 mei ontdekken of Ethereum een spot exchange-traded fund krijgt, wanneer de SEC’s deadline verstrijkt om te beslissen over enkele hangende aanvragen. Hoewel analisten zoals James Seyffart niet geloven dat ETH ETF’s snel zullen worden goedgekeurd, is de meest waarschijnlijke uitkomst dat de SEC groen licht zal geven, aangezien Bitcoin al de weg heeft vrijgemaakt voor andere exchange-traded funds.

Veel analisten in de cryptomarkt zijn het erover eens dat Ethereum ETF’s in mei goedgekeurd zullen worden, of uiterlijk voor het einde van 2024.

Maakt Monero (XMR) zich klaar voor een stijging?

De prijs van XMR is het grootste deel van het jaar volatiel geweest, maar lijkt momentum te winnen, gezien de groei van 2% die het de afgelopen zeven dagen heeft genoten.

Samenvatting

QUBE en ETH zijn enkele van de beste altcoins om nu te kopen, terwijl XMR mogelijk een goede korte-termijninvestering is. QUBE zal waarschijnlijk de meeste groei zien in 2024, waarbij sommige experts een stijging van 1.000% voorspellen zodra het op beurzen gelanceerd wordt.

Bezoek InQubeta Presale 

Join De InQubeta Communities


Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.