borroepbmei
Persbericht

Hier zijn de 3 beste crypto-activa om je te positioneren voor bullish momentum

Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.


Recente marktgegevens suggereren dat Solana (SOL), Borroe Finance ($ROE), Toncoin (TON) en Near Protocol (NEAR) de beste cryptomunten zijn om in te investeren vóór de volgende bullish golf in de markt. Deze top-altcoins hebben onlangs uitzonderlijke kwaliteiten getoond, waardoor ze de perfecte digitale activa zijn om een investeringsportefeuille mee samen te stellen.

Laten we ontdekken waarom deze altcoins worden beschouwd als de beste cryptomunten om te kopen vóór de aanstaande marktstijging.

>>KOOP $ROE TOKENS NU<<

Solana wordt voorspeld te stijgen na bullish patroon

Het verschijnen van een bullish vlag op de Solana (SOL) grafiek heeft de verwachtingen gewekt van een opwaartse uitbraak in de komende handelsdagen. Volgens een rapport van 14 mei vertoonde Solana (SOL) verhoogde volatiliteit terwijl Bitcoin (BTC) rond $60.000 zweefde. De prijsbeweging van BTC oefende bearish druk uit op altcoins zoals Solana (SOL), die in mei daalde van $160 naar $143.

Te midden van de recente marktcorrectie vormde Solana (SOL) een bullish vlag patroon, wat het einde van de neerwaartse trend aangeeft. Dienovereenkomstig zijn er twee convergerende trendlijnen op de grafiek verschenen, wat wijst op een stijgende vraag naar Solana (SOL). Deze vooruitzichten suggereren dat een prijsstijging aanstaande is, met mogelijke doelen op $160, $184,6 en $210.

Solana (SOL) daalde 7% van $152,81 naar $142,03 tussen 7 en 14 mei. Op basis van de prijstargets zal Solana (SOL) een stijging van 47,8% bereiken om $210 te halen. Deze prognose maakt Solana (SOL) een goede crypto om te kopen.

Borroe Finance klaar om te stijgen nu het op een beurs wordt gelanceerd

Borroe Finance ($ROE) is eindelijk gelanceerd op een DEX en heeft daarmee een belangrijke mijlpaal in zijn roadmap bereikt. Deze update werd bekendgemaakt in een recent rapport, waarbij beleggers een meteoritische stijging van de $ROE-prijs verwachten nu de bull cycle zich ontvouwt. Als gevolg hiervan zijn marktspelers begonnen met het accumuleren van een aanzienlijk deel van Borroe Finance ($ROE) voor potentieel rendement.

De toepassingen van Borroe Finance onderscheiden het van de nieuwe DeFi-projecten die dagelijks de industrie betreden. Met name is Borroe Finance een gedecentraliseerde marktplaats die de uitwisseling van toekomstige inkomsten voor direct contant geld faciliteert. Met $ROE, de native token, als ruggengraat functioneert Borroe Finance zonder hinder op de Polygon-blockchain.

Nu Borroe Finance ($ROE) verhandelbaar wordt op een DEX, geloven marktspelers dat het nieuwe DeFi-project waarschijnlijk 20 tot 50 keer zal boomen na de lancering op prominente CEXes. Daarom is Borroe Finance ($ROE) een van de meest geadopteerde top DeFi-projecten van vandaag geworden. Gezien de positie van $ROE zou Borroe Finance de beste altcoin kunnen zijn om te kopen.

>>KOOP $ROE TOKENS NU<<

Toncoin overtreft Bitcoin met 118%

Toncoin (TON) heeft dit jaar naar verluidt Bitcoin (BTC) en andere vergelijkbare activa overtroffen, aangezien de netwerkactiviteiten een piek vertonen. In een recent gepubliceerde update op 14 mei merkte CryptoQuant, een on-chain intelligence platform, een stijging op in de jaar-tot-datum prestaties van Toncoin (TON). Het bericht onthulde dat Toncoin (TON) 118% hoger steeg dan Bitcoin (BTC) en veel van de top crypto-munten.

De indrukwekkende prestaties van Toncoin in 2024 kunnen worden toegeschreven aan de groeiende netwerkactiviteiten, waaronder nieuwe samenwerkingen en adoptie. Zo heeft Telegram Toncoin (TON) als betaalmethode geïntegreerd in zijn sociale media-app. Daarnaast deed Pantera Capital een cryptische investering in Toncoin (TON) vanwege de band met Telegram.

Toncoin (TON) steeg 21,2% van $5,64 op 8 mei naar $6,84 op 15 mei. Gezien de indrukwekkende prestaties van de laatste tijd, geloven experts dat TON een top presterend actief zal blijven in deze bull cycle. Met een verwachte stijging van 18,7% naar $8,12 op korte termijn, zal Toncoin (TON) naar verwachting veel aandacht trekken in de crypto-industrie.

Analist bullish over Near Protocol

Jamie Coutts, een crypto-analist bij Real Vision, beweerde dat Near Protocol (NEAR) bullish is op verschillende belangrijke metrics. Hij deed deze uitspraak in een recente voorspelling op X, waarin hij voorspelde dat Near Protocol (NEAR) 47% hoger zal stijgen dan de huidige prijs. De analist merkte op dat Near Protocol (NEAR) sinds maart binnen een range beweegt, waarin een bullish signaal was verschenen.

Daarom zal een doorbraak boven het weerstandsniveau van $7,60 de groei van NEAR blijven stimuleren vanwege de hoeveelheid liquiditeit die in deze regio wordt verhandeld.

Een rally zal waarschijnlijk plaatsvinden als Near Protocol (NEAR) de neklijn van een omgekeerd kop-en-schouders patroon op de grafiek doorbreekt, met een mogelijk doel van $10,50. Een succesvolle doorbraak zal Near Protocol (NEAR) in staat stellen Bitcoin (BTC) en Solana (SOL) te overtreffen.

Near Protocol (NEAR) daalde 3,9% van $7,31 naar $7,02 tussen 7 en 14 mei. Op basis van de voorspellingen van experts zou een herstel naar $10,50 vanaf de huidige prijs een winst van 49,5% betekenen in de waarde van NEAR. Deze stijging maakt Near Protocol (NEAR) een van de beste altcoins om vandaag te kopen.

Meer informatie over Borroe Finance ($ROE) vindt u hier:

Bezoek Borroe Finance Presale | Join De Telegram Groep | Volg Borroe Finance op Twitter


Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.