Stock market or forex trading Graph
Persbericht

Hoe Kan je Investeren in Interessante Nieuwe Binance Listings Vanuit Nederland – 5 Meest Veelbelovende Nieuwe Crypto Projecten

Nu Binance verdwijnt van de Nederlandse markt, is de vraag hoe je voortaan kunt investeren in veelbelovende nieuwe cryptomunten en Binance listings.

In dit artikel bespreken we vijf veelbelovende nieuwe cryptomunten die in de toekomst de potentie hebben om uit te groeien tot de volgende Binance listings, en die nu al per direct beschikbaar zijn om in te investeren als Nederlandse belegger. 

>>> Investeer in de Presale van Wall Street Memes <<<

Waarom Crypto Exchange Binance Stopt in Nederland

Binance is de grootste cryptocurrency exchange ter wereld, en heeft ook in Nederland veel gebruikers. Tot nu toe opereerde de exchange hier zonder vergunning van de Nederlandsche Bank (DNB), hoewel dit officieel wel een vereiste is. Binance ontving hier afgelopen jaar al een boete voor van DNB, ter waarde van een miljoenenbedrag. 

Het is niet zo dat Binance nu bewust de vergunning niet aanvraagt. Het bedrijf heeft een aanvraag ingediend, en een uitgebreid proces doorlopen om te kijken of het geschikt is voor een registratie voor de Nederlandse markt. Uiteindelijk is hier echter een negatief advies uitgekomen, en weigert DNB dus de vergunning. 

Binance zelf is het hier uiteraard niet mee eens, en betreurd de beslissing van DNB. Helemaal uit de lucht gevallen komt de beslissing echter niet, want ook in andere landen worstelt de cryptocurrency exchange met de wetgeving en toezichthouders. Zo heeft ook de Amerikaanse beurswaakhond SEC onlangs een aanklacht ingediend.

Wat kunnen Nederlandse Gebruikers van Binance nu doen?

Nederlandse gebruikers van Binance hebben nog zo’n twee weken de tijd om hun tegoeden op te nemen en te verplaatsen naar een andere crypto wallet dan wel account. Vanaf 17 juli 2023 is het enkel nog mogelijk om geld op te nemen van de exchange, en stoppen de opties voor transacties, stortingen en aankopen van crypto. 

Er zijn verschillende exchanges in Nederland die crypto aanbieden en wel met een registratie opereren. Dat is een goed alternatief. Binance zegt zelf in de toekomst te blijven proberen te voldoen aan de voorwaarden om ook in Nederland actief te mogen zijn, dus het is mogelijk dat de crypto exchange in de toekomst terugkeert. 

Voor traders die graag gebruik maken van opkomende Binance listings om veelbelovende cryptomunten te vinden en te profiteren van de bijkomende volatiliteit, is er de mogelijkheid om alsnog in deze tokens te investeren. Bijvoorbeeld via een andere crypto exchange, of nog beter, al voordat de nieuwe veelbelovende crypto gelist worden bij de Binance exchange, waardoor potentiële winsten nog hoger kunnen uitvallen. 

Top 5 Veelbelovende Nieuwe Cryptomunten van 2023

Hieronder staat een top vijf met de meest veelbelovende nieuwe cryptomunten van dit moment. Dit zijn tokens die nu nog in een vroeg stadium verkeren, en enkel via een presale verkrijgbaar zijn, maar de potentie laten zien om in de toekomst uit te groeien tot nieuwe Binance listings

De tokens zijn nog beperkt in omvang, en mikken op een market cap van enkele miljoenen. Bovendien kan er nu met een ‘korting’ geïnvesteerd worden in de tokens, waardoor early adopters alvast een goede uitgangspositie kunnen bemachtigen. Dit zijn de tokens:

  1. Wall Street Memes – Ervaren Team met Grote Fanbase Lanceert Cryptomunt
  2. Thug Life – Snelle Cryto Presale van Thug Life zal Snel Uitverkopen
  3. Chimpzee – Investeer in Duurzame Cryptocurrency en Profiteer Zelf Mee
  4. Launchpad.xyz – Ontdek Nieuwe Veelbelovende Cryptomunten
  5. Ecoterra – Groene Cryptocurrency zet in op Recycling

>>> Investeer in Wall Street Memes <<<

1. Wall Street Memes – Ervaren Team met Grote Fanbase Lanceert Cryptomunt

De presale van Wall Street Memes gaat als een trein, en haalde de afgelopen maand al meer dan $11 miljoen op. Het is daarmee op het moment een van de succesvolste crypto presales van dit jaar aan het worden. 

Wall Street Memes profiteert hierbij van een sinds 2021 opgebouwde reputatie en online following van meer dan 1 miljoen accounts op onder andere Twitter en Instagram. 

Wall Street Memes lanceert zo de eigen $WSM token, die een gezicht moet geven aan een groep beleggers die al sinds 2021 actief is. In dat jaar ontstond er online een beweging van retail traders die het opnamen tegen grote investeerders met onder andere de aandelen van GameStop. 

Het Wall Street Memes team werkt dagelijks hard aan het project, en post continu virale memes en grappen op het internet die op grote schaal gedeeld worden door de achterban. Zo staat het project steeds in de spotlights, wat ideaal is om een van de grootste nieuwe meme cryptocurrency te worden. Wall Street Memes zegt zelf ook net zo groot te willen worden als bijvoorbeeld Dogecoin, Shiba Inu en Pepe Coin. 

Investeren kan met een crypto wallet, $ETH, $USDT, $BNB of een creditkaart. Meer over het verloop van de presale en het idee achter het project lees je via onderstaande link. 

>>> Investeer in Wall Street Memes <<<

2. Thug Life – Snelle Cryto Presale van Thug Life zal Snel Uitverkopen

De Thug Life Token is er voor alle beleggers die ooit te kijk zijn gezet, veel geld verloren hebben op waardeloze tokens of gescamd zijn door influencers die dubieuze crypto hebben gepromoot. Met Thug Life en de $THUG token krijgen zij een tweede kans om te investeren in een interessant cryptocurrency project. 

Het project maakt net als Wall Street Memes gebruik van de kracht van het internet, de online community en humor om viraal te gaan en een loyale schare volgers op te bouwen die de token willen gaan holden. 

Holden is erg belangrijk binnen de Thug Life community, want dit is volgens hen de manier waarop je rijk kunt worden met de crypto. Ze halen zelf de woorden van Binance CEO Changpeng Zhao aan, die hierover zei: “If you don’t hold, you’ll never be rich”. 

Wellicht dat als er genoeg holders van Thug Life zijn, er dus ook wel een Binance listing inzet voor de $THUG cryptocurrency. 

In totaal worden er 70% van alle beschikbare tokens aangeboden. De overige tokens zijn bedoelt voor marketing en een airdrop, die de naamsbekendheid moet vergroten. Het volledige aantal $THUG tokens komt daarmee op 4.200.000.000. Tijdens de presale is de bedoeling om in snel tempo een deel van de tokens te verkopen, en binnen afzienbare tijd uitverkocht te gaan. Met een prijs van slechts $0.0007 per $THUG is dat zeker mogelijk.

Zelf investeren kan met een crypto wallet die geschikt is voor ERC-20, met daarin $ETH of $USDT. Deelnemen aan de presale kan zolang de voorraad strekt. 

>>> Investeer in de Thug Life Token <<<

3. Chimpzee – Investeer in Duurzame Cryptocurrency en Profiteer Zelf Mee

Next up is Chimpzee ($CHMPZ). Het is net als de andere tokens een crypto presale, maar dit keer is het geen meme cryptocurrency token, maar een combinatie van een platform en token die zich inzetten voor het behoud van onze leefomgeving, de natuur en dieren. 

Chimpzee heeft met hun presale tot nu toe al meer dan $650.000 opgehaald. Dat betekent dat het project zelf is begonnen met het geven van het goede voorbeeld, en in totaal 20.000 bomen zal planten de komende tijd. De eerste 1000 zijn al geplant! 

Chimpzee steunt daarnaast verschillende andere goede doelen, die terug te vinden zijn op de website. Het gaat om goede doelen voor bijvoorbeeld bedreigde diersoorten en om klimaatverandering tegen te gaan. 

Het team en het smart contract van Chimpzee zijn volledig geverifieerd en gecheckt door Cyberscope en Solidity Finance. Zo weet je zeker dat het een legitiem project is, en geen presale scam, waarvan we er de afgelopen jaren veel zagen. 

De organisatie werkt onder andere samen met de duurzame OneTreePlanted en Coalition Wild projecten, en met The Giving Block, wat een protocol is waarmee crypto doneren aan goede doelen eenvoudig wordt gemaakt. 

Het platform van Chimpzee zal verder bestaan uit een webshop, NFT-marktplaats en eigen play-to-earn game. Investeren in de $CHMPZ token, die gebruikt zal worden voor deze diensten, is nu mogelijk via de presale op de website. 

>>> Investeer in CHMPZ <<<

4. Launchpad.xyz – Ontdek Nieuwe Veelbelovende Cryptomunten

Tot slot is er Launchpad XYZ ($LPX). Dit is de beste investering voor traders op zoek naar nieuwe Binance listings en veelbelovende crdyptomunten, en komt met een token die zij misschien zelfs liever willen gaan holden dan verkopen mocht de token in waarde stijgen. 

Launchpad XYZ is namelijk een toegangsportaal tot alles over web 3.0, met een eigen Trading Terminal, Trading Edge Nieuwsbrief, NFT (fractions) Marktplaats, DEX en nog veel meer. 

Ook heeft het platform een scoresysteem ontwikkeld met de naam Launchpad Quotient. Hiermee wordt een score – de ‘LQ’ – gegeven aan nieuwe projecten die een indicatie geeft van de sterkte en toekomstkans van het project, wat zeer interessant is om als investeerder in een oogopslag te weten of een project de moeite waard is of niet. 

Launchpad XYZ voorziet middels de Trading Edge van informatie over marktsentiment, trends, koersontwikkelingen en mogelijke trading setups. Zo kun je als trader geïnformeerd beslissingen nemen over welke posities je opent of sluit. Met de Trading Terminal kun je bovendien razendsnel reageren op de marktontwikkelingen, en direct de trades aangaan.

Launchpad XYZ plant nog veel meer toepassingen en functionaliteiten. Deze kun je lezen in de whitepaper of in de roadmap op de website. Om als eerste toegang te krijgen tot het platform kun je bovendien nu al investeren in de presale van de $LPX token.

>>> Investeer in Launchpad XYZ <<<

Ecoterra – Groene Cryptocurrency zet in op Recycling

Ecoterra ($ECOTERRA) is net als Chimpzee een duurzame cryptomunt. Ecoterra heeft een interessante manier gevonden om gebruikers te stimuleren om op een meer duurzame manier te leven. 

Door het stimuleren van recycling door middel van een systeem waarbij gerecyclede producten worden geregistreerd en omgezet in een puntenscore, en hiervoor crypto belonigen uit te keren, kan het project zowel duurzaamheid stimuleren als de gebruikers hiervoor belonen, en zo nog verder motiveren. 

Ecoterra heeft dit als volgt gedaan: 

  1. Er is een eigen applicatie ontwikkeld, die werkt met je mobiele telefoon.
  2. Binnen de applicatie kun je producten scannen met de camera van je telefoon.
  3. Een AI-aangestuurd algoritme registreert het product en geeft je een score.
  4. De gebruiker ontvangt als beloning $ECOTERRA tokens.

Ecoterra heeft bovendien eigen ‘Reverse Vending Machines’ ontwikkelt, die nu wereldwijd worden geplaatst en hopelijk ook in Nederland op korte termijn beschikbaar komen. Hier kunnen producten ingeleverd worden. Ook andere duurzame acties, zoals het afsluiten van een energiecontract bij een duurzame aanbieder, worden beloond. 

Binnen de Ecoterra applicatie hebben gebruikers en bedrijven ook een eigen profiel met daarop een Impact Score. Deze Impact Score is interessant om als bedrijf te laten zien dat je je inzet voor duurzaamheid, of om aan je vrienden te laten zien hoe goed jij bezig bent.

De presale van $ECOTERRA loopt nog een korte tijd, en heeft inmiddels meer dan $5.6 miljoen opgehaald. Geïnteresseerden kunnen via onderstaande link meer informatie vinden:

>>> Investeer in Ecoterra <<<