Altcoin Nieuws

Huobi Token springt in 24 uur met ruim 20 procent omhoog

De Huobi Token heeft een paar fantastische dagen achter de rug. Dat lijkt vooral te komen door de geruchten over de overname van het beursplatform door Justin Sun, de oprichter van TRON. Justin Sun is nu al een paar dagen onderdeel van de raad van advies van Huobi en zegt op Twitter dat er grote dingen aankomen.

Huobi Token is de sleutel voor de toekomst

“Vandaag is mijn tweede dag bij Huobi en ik spreek namens mijn collega’s van de adviescommissie als ik zeg dat de Huobi Token de sleutel is voor de toekomst van Huobi. Andersom kan de Huobi Token alleen groot worden op Huobi zelf. In de toekomst kun je grote dingen verwachten rondom de Huobi Token, waaronder een make-over van het merk en nieuwe samenwerkingen”, aldus Justin Sun.

Als reactie op dat bericht is de waarde van de token vanaf 10 oktober van ongeveer 4 dollar naar de huidige 6,50 dollar gesprongen. In een tijdsbestek van 2 dagen is de koerswaarde van de Huobi Token daarmee met ruim 50 procent toegenomen, hetgeen laat zien dat de markt wel vertrouwen heeft in de capaciteiten van Justin Sun.

Kan Huobi dit volhouden?

De grote vraag is natuurlijk of de Huobi Token deze opwaartse trend kan vasthouden. Meestal zie je dat de eerste paar procenten van een stijging gebaseerd zijn op omstandigheden, maar dat de stijging zich vervolgens op basis van emotie voortzet. Mensen die nu instappen doen dat waarschijnlijk vooral in de hoop een graantje mee te pikken van het feestmaal.

De kans is daarom groot dat de Huobi Token de komende dagen een terugval krijgt, tenzij Justin Sun en zijn kompanen meteen met interessant nieuws komen. De kans daarop lijkt echter klein, waardoor het gros van de markt in ieder geval een kleine terugval verwacht voor de Huobi Token.

Altcoin nieuws

FTX Token in vrije val nadat Binance de stekker uit een mogelijke overname trekt
Dogecoin koers daalt terwijl Twitter de ontwikkeling van crypto wallet pauzeert
Terra-oprichter Do Kwon schijnt in Europa te zijn nadat hij Singapore ontvlucht is
Meer nieuws

Meest gelezen

Ethereum CEO: “Er staat iets belangrijks te gebeuren”
Eerste Bitcoin miners komen in zware problemen
Cathie Wood: Bitcoin gaat prijs van 1 miljoen dollar bereiken

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten