Nieuws, Trending

Huobi voegt ondersteuning voor XRP toe aan zijn ODT-handelsplatformOp de peer-to-peer (p2p), over de toonbank (ODT) versie van de Chinese cryptocurrency exchange Huobi is Ripple (XRP) toegevoegd.


Zes cryptocurrencies

Momenteel worden er, inclusief Ripple (XRP), zes verschillende cryptocurrencies ondersteund op het ODT-platform van Huobi. Het gaat hier om de Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), Eos (EOS), Huobi Token (HT) en Tether (USDT).


Brug tussen fiat-valuta’s en digitale activa

Met deze nieuwe exchange wil Huobi een brug slaan tussen fiat-valuta’s zoals de Euro (€) en de Amerikaanse Dollar ($), en digitale activa als de Bitcoin (BTC) of Ethereum (ETH).

Gebruikers van het platform kunnen advertenties op het platform inkopen of verkopen die worden betaald door middel van crypto- en fiat-valuta uitwisselingen. Dit platform is een belangrijk onderdeel van Huobi, dit doordat dit de kernactiviteiten van Huobi voortzet, maar ook een belangrijk platform is voor gebruikers met een voorkeur aan peer-to-peer handel.Huobi breidt uit

Huobi zit zeker niet stil deze periode. Zo voegde de in Singapore gevestigde cryptocurrency exchange vorige week de stablecoin Tether (USDT) toe aan haar platform.
Hiernaast maakte het afgelopen maand bekend dat het was begonnen met de introductie van fiat-trading. Nu lijken die plannen zich daadwerkelijk voort te zetten.