crypto-exchange-huobi
Nieuws, Trending

Crypto exchange Huobi introduceert fiat-tradingHuobi.com, de partner van Huobi die in de VS is gevestigd, is begonnen met de introductie van fiat-trading. Door deze update is het nu mogelijk om drie (3) cryptocurrencies te kopen met USD.


Rebranding

Na een rebranding van HBUS Holdo Inc, zijn zij verder gegaan als strategische partner van Huobi Group. Hierdoor mochten zij de naam Huobi gebruiken en zijn zij doorgegaan als huobi.com.


Steeds meer ondersteuning voor fiat-valuta’s

Deze stap is niet geheel onverwachts. Verschillende toonaangevende cryptocurrency exchanges overal ter wereld ondersteunen steeds vaker verschillende fiat-valuta’s. Zo liet Binance onlangs nog weten creditcards toegevoegd te hebben als betaalmethode. Hiernaast verdiepen traditionele banken zich ook steeds vaker in cryptocurrencies. Zo gaat de Zwitserse bank Dukascopy cryptocurrency-transacties mogelijk maken.Prime Trust

Om fiat-valuta-transacties mogelijk te maken is Huobi naar verluid een samenwerking aangegaan met de financiële instelling Prime Trust. Prime Trust is een in de VS gevestigde en tevens geregistreerde trustmaatschappij. Zij specialiseren zich in bewaarnemingsdiensten voor fiat-transacties en cryptocurrency-valuta.


Uitbreiden

Huobi zet zich flink in op uitbreiding. Zo liet het bedrijf eerder al weten de Ethereum (ETH) hard fork te gaan ondersteunen en voegde het bedrijf onlangs EOS toe aan hun derivatenmarkt.