Borroe Finance
Persbericht

Injective Staked 50 miljoen INJ in afwachting van een tokengolf; Polygon en Borroe Finance klaar voor marktdoorbraak

Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.


Met de aankondiging dat er 50 miljoen INJ-munten op het Injective-netwerk zullen worden gestaked, bereidt de op financiën gerichte blockchain zich voor op een marktgolf in 2024. Op dezelfde manier zullen Polygon en Borroe Finance ($ROE) een marktdoorbraak maken met innovatieve ontwikkelingen via gedurfde beweegt.

$ROE Tokens Kopen

De strategische inzet van Injective

Injective, opgericht in het jaar 2018, heeft een opmerkelijke toename van de stake-activiteit geregistreerd met meer dan 47 miljoen INJ-munten. Met een stakingsrendement van 15,96%, plus enkele recente upgrades zoals de Volan-release, gaat Injective een indrukwekkend jaar tegemoet. De TVL op de gedecentraliseerde financiële marktplaats van Injective steeg met 42% naar $49 miljoen in 24 uur als gevolg van de instroom van Dojoswap ter waarde van $27 miljoen.

Op 11 januari 2024 bracht de Volan-upgrade een institutionele module uit voor een real-world asset (RWA), geschreven om de beveiliging en compliance te verbeteren. Met een afname van 90% in transactielatentie en geavanceerde cross-chain capaciteiten verwacht Injective een hogere acceptatie van zijn netwerk mogelijk te maken.

Polygon’s evolutie als layer 2-oplossing

Matic Network, nu bekend als Polygon, schittert op het gebied van Ethereum-schaling en infrastructuurontwikkeling. MATIC presteerde lager dan veel top-altcoins, waaronder enkele projecten in het Solana-ecosysteem.

Terwijl de prijs in 2023 met 28% steeg, verwachten analisten dit jaar een verdere stijging van MATIC. Het project boekte aanzienlijke vooruitgang op het gebied van zero-knowledge-technologie en introduceerde in maart 2023 de Polygon zkEVM.

De transitie in het Polygon-ecosysteem zelf is vol transformatieve veranderingen, waaronder een overstap van MATIC naar POL en validium-keten op Ethereum. Op het moment van schrijven bedraagt de prijs van MATIC $0,79 met een crypto-marktkapitalisatie van meer dan $7,3 miljard, aangezien Polygon potentieel laat zien voor meer opwaartse bewegingen.

Web3-financieringsinnovatie van Borroe Finance

Met de toenemende vraag naar Web3-financieringsoplossingen is Borroe Finance een innovatie in de scene als game changer. Het platform presenteert een innovatieve oplossing in de AI-gestuurde NFT-markt voor het verdisconteren van blockchain-facturen, waarbij $ROE bekend staat als het governance-token.

Bedrijven die voortbouwen op Web3 kunnen nu hun toekomstige inkomstenstromen op NFT’s storten en deze via de Borroe Finance-marktplaats met korting verkopen vanwege liquiditeitsproblemen. Dit levert geld op voor bedrijven en investeerdersmogelijkheden voor gebruikers. De oplossing maakt gebruik van blockchain-technologie, AI-gestuurde risicobeoordeling en slimme contracten om snelle, veilige en effectieve transacties te bieden.

Tijdens het voorverkoopprogramma heeft Boroe Finance al meer dan $2,6 miljoen opgehaald, waarbij 84% van de tokens die zijn toegewezen voor fase 4 zijn verkocht tegen een prijs van $0,019 per $ROE-token. In tegenstelling tot het door hypes aangedreven aanbod van initiële munten, richt Borroe Finance zich op beveiliging, waarbij het vertrouwt op de transparantie van blockchain en wordt onderworpen aan grondige audits door BlockAudit.

Borroe Finance wordt geleid door Michael Price en Maxim Prishchepo, wiens zichtbare leiderschap, aangevuld met jarenlange ervaring in de sector, geruststelling biedt in een sector waar weinig informatie over mensen wantrouwen veroorzaakt.

Lees hier meer over Borroe Finance ($ROE):
Bezoek de Borroe Finance voorverkoop | Word lid van de Telegram-groep | Volg Borroe Finance op Twitter


Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.