Bitcoin stijgt
Bitcoin

Bekende crypto analist verwacht snel nieuwe All-Time High voor Bitcoin

Sinds het bereiken van de all-time high van 73.800 dollar op 14 maart zit de Bitcoin koers in een mindere periode. Volgens de populaire analist Inmortal hoeft dat echter niet lang meer te duren. Hij ziet Bitcoin de komende weken namelijk richting een verse nieuwe all-time high stijgen.

Gigantische koopkans voor de Bitcoin bulls

Inmortal ziet de kwakkelende Bitcoin koers als een “gigantische kans” voor mensen die bullish zijn over de toekomst van de digitale munt.

Op basis van de grafiek van Inmortal lijkt hij op de korte termijn een koers van tenminste 76.000 dollar te voorspellen voor Bitcoin, zolang de steun op 60.000 dollar in leven blijft.

Momenteel lijkt die steun te overleven, want Bitcoin handelt op het moment van schrijven ruim boven de 62.000 dollar.

Waar gaat de Bitcoin koers eindigen deze bullmarkt?

In tegenstelling tot veel andere analisten verwacht Inmortal niet dat de Bitcoin koers tijdens deze bullmarkt nog heel veel te winnen heeft.

Volgens de analist gaan we in ieder geval boven de 80.000 dollar eindigen en kunnen we vanaf de huidige koersen met nog ~120 procent stijgen tot 120.000 – 140.000 dollar.

Behalve over Bitcoin is Inmortal ook bullish over zogenaamde tokenisatie-projecten (Real World Assets), waarvan hij de komende maanden veel verwacht.

“De hype rondom game-fi en kunstmatige intelligentie roteert naar Real World Assets. Ik denk dat het RWA-narratief explodeert in de tweede helft van 2024”, aldus Inmortal.

Handel €10.000 gratis en krijg 10 euro bonus

Wil je de cryptowereld betreden en wellicht Bitcoin of een andere crypto kopen? Grijp dan nu je kans met deze exclusieve aanbieding! Dankzij een speciale deal tussen Newsbit en Bitvavo, een van de meest toegankelijke en gebruiksvriendelijke crypto beurzen in Europa, krijgen onze lezers een exclusieve aanbieding.

Maak een account bij Bitvavo via de onderstaande knop en ontvang een welkomstcadeau van 10 euro helemaal gratis. En dat is niet alles – je betaalt ook geen handelskosten over je eerste 10.000 euro aan transacties. Meld je nu aan!

Bitcoin nieuws

Bitcoin koers beleeft sterke week, crypto analist voorspelt meer vuurwerk
Anthony Scaramucci verwacht dat meer pensioenfondsen in Bitcoin zullen stappen
Professionele investeerders stappen massaal in Spot Bitcoin ETFs
Meer nieuws

Meest gelezen

Crypto-analisten voorspellen: Zó lang duurt het om miljonair te worden met een $1.000 investering in Cardano
Bekende Nederlandse crypto analist verkoopt al zijn Bitcoin – Dit is waarom
Nieuwe CPI-cijfers vandaag om 14.30: Dit staat de Bitcoin koers te wachten