kangamoon
Persbericht

Institutionele interesse in memecoins stijgt nu DWF Labs miljoenen investeert in FLOKI, deze memecoins worden voorspeld te zullen stijgen

Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.


Recente statistieken tonen aan dat de institutionele interesse in memecoins begint te stijgen, zoals blijkt uit de recente investering van miljoenen door DWF Labs in FLOKI. Analisten voorspellen dat meme-coin giganten zoals FLOKI, Pepe en KangaMoon in de komende maanden zullen skyrocketen.

KangaMoon Stijgt Hoog Onder De Meme Coin Giganten

Opmerkelijk is dat KangaMoon zijn opwaartse trend heeft voortgezet en dichter bij een presale-omzet van $8 miljoen komt. KangaMoon is een gemeenschapsgedreven project dat een gedecentraliseerd ecosysteem weerspiegelt waar spelers samenkomen voor een boeiende game-ervaring. Gebruikers kunnen groot winnen uit ongeveer 250 miljoen tokens die zijn gereserveerd als in-game beloningen door regelmatig deel te nemen aan gamecompetities en eenvoudige sociale taken te voltooien.

Meer investeerders stappen in het project vanwege deze hooggewaardeerde functie. Het platform heeft meer dan 32.000 geregistreerde gebruikers en 10.000 actieve houders. Interessant is dat KangaMoon een van de beste nieuwe meme coins is geworden door houders een enorm rendement op investering te bieden. Na vermelding op CoinMarketCap en Coingecko is KANG met 400% gestegen volgens de meest recente telling.

Hoewel het project dichter bij de lancering komt, is er nog voldoende tijd om aanzienlijk te profiteren van KANG, dat $0,025 waard is in de bonus presale fase. Bovendien kunnen handelaren hun activa na aankoop staken om hun verdiensten te vergroten.

Omdat Bitmart de eerste beurs is die de token zal vermelden na het einde van de presale, behoort KANG tot de beste nieuwe meme coins om te kopen voor een significant rendement. De prijs wordt voorspeld te stijgen naarmate meer beurzen de token vermelden, waardoor investeerders mogelijk een rendement op investering van meer dan 1.000% kunnen behalen.

FLOKI Prijs Bereikt All-Time High

Zoals de meeste outperformers van meme coins tijdens de vorige bull cycle, is de FLOKI coin achtergebleven bij recent geïntroduceerde tokens, voornamelijk PolitiFi en releases geïnspireerd door beroemdheden. Maar zelfs nu industrie-giganten zoals Ethereum-oprichter Vitalik Buterin zich zorgen maken over de effecten van waardeloze memecoins op cryptocurrency, ligt de focus nog steeds voornamelijk op Dogecoin, Shiba Inu, Pepe en FLOKI.

Ondertussen verklaarde crypto-handels- en investeringsbedrijf DWF Labs op maandag dat het miljoenen FLOKI coins heeft gekocht ter waarde van $12 miljoen. Het bedrijf verklaarde dat het doel is om het FLOKI-ecosysteem uit te breiden, dat initiatieven omvat zoals de creditcard, een door FLOKI aangedreven digitale bank en het op handen zijnde Valhalla metaverse-spel. Op 5 juni, na het nieuws van DWF Labs, bereikte de FLOKI-prijs een nieuw record van $0.0003449.

Handelsvolume van Pepe Neemt Toe

In de afgelopen 30 dagen is de prijs van Pepe met meer dan 67% gestegen van $0.000008537 naar $0.00001435, ondanks een daling van 3,5% in de afgelopen 7 dagen. Ondertussen is het 24-uurs handelsvolume van Pepe ook met 30% gestegen tot $1,49 miljard.

Bovendien ligt de dichtstbijzijnde ondersteuning voor de Pepe-prijs op $0.000014, en de dichtstbijzijnde weerstand op $0.0000155. Op $0.000014 bevindt zich de 10-daagse SMA en op $0.000015 de 100-daagse SMA, terwijl de prijs zich in een correctieve beweging bevindt met een RSI van 35,60 en een MACD-niveau van -0.00000018.

Kan KangaMoon FLOKI en Pepe Overtreffen?

KangaMoon betreedt de memecoin-markt met een baanbrekend concept dat SocialFi en GameFi combineert. Bovendien trekt het veel aandacht van investeerders in de presale-fase en analisten voorspellen een exponentiële prijsstijging na de notering. Het oppompen van de prijs van de memecoin is minder duur vanwege de kleine marktkapitalisatie. Het herstel dat te zien is in de memecoin-markt suggereert dat de bulls terug zijn, wat KANG’s potentieel om te skyrocketen verder ondersteunt.

Ontdek vandaag nog de spannende mogelijkheden van de KangaMoon (KANG) presale!

Website: https://Kangamoon.com/

Join Onze Telegram Community: https://t.me/Kangamoonofficial


Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.