integriteenetwork
Persbericht

Integritee: Ontketen de waarde van gevoelige gegevens op schaal

Het Integritee-netwerk is een tweedelaagse oplossing gebouwd op een parachain op Polkadot’s Substraat blockchain framework. Integritee wil de drie belangrijkste uitdagingen oplossen geconfronteerd met de meeste blockchain-oplossingen tot nu toe, namelijk schaalbaarheid, interoperabiliteit en vertrouwelijkheid. Om dit te bereiken, gebruikt Integritee Polkadot’s Relay Chain als een beveiligingslayer en om de openbare hoorbaarheid te garanderen, terwijl gebruik wordt gemaakt van hardware-gebaseerde vertrouwde uitvoeringsomgevingen (TEE) om vertrouwelijke verwerking van gevoelige gegevens mogelijk te maken. Daarnaast worden sidechains ingezet om een verwachte doorvoer van maximaal 1.000.000 transacties per seconde te realiseren. Deze technische prestaties samen openen de deur naar een nieuw tijdperk van toepassingen gericht op vertrouwelijkheid. Integritee kan overal worden ingezet waar gevoelig informatie moet veilig worden verwerkt en tegelijkertijd verifieerbaar bewijs leveren dat de onderliggende onbewerkte gegevens vertrouwelijk en ontoegankelijk blijven voor onbevoegde partijen.

De Integritee Token En Utility

De Integritee Network-token lijkt een soort mysterie te zijn voor veel gebruikers die Integritee-beoordelingen schrijven. In het bijzonder lijken mensen in de eerste plaats niet helemaal zeker te zijn van waar deze tokens voor worden gebruikt. Eerlijk gezegd is de waarheid vrij eenvoudig, echt – het native token van het Integritee-platform – TEER – kan worden gebruikt voor nutsdoeleinden, evenals governance.

Integritee wil gedecentraliseerd blijven, in alles wat het doet. Of het nu gaat om sharding, worker nodes of een ander complex proces dat het bedrijf gebruikt (zelfs de Intel SGX-beveiligingsfunctieborging, ook), decentralisatie blijft de kernfocus, omdat het de belangrijkste filosofie is achter het operationele model van Integritee.

Nu, met dat in gedachten, is het duidelijk dat, om decentralisatie te behouden, Integritee een blockchain-aangedreven betaalmethode nodig heeft. Dit is waar de Integritee Network-tokens binnenkomen. Terwijl je het netwerk gebruikt, zullen er verschillende kosten moeten worden betaald – dat is nogal vanzelfsprekend. De TEER-tokens kunnen in feite worden gebruikt om deze kosten te betalen. U kunt de tokens verkrijgen door te handelen met andere houders van TEER of de tokens te kopen op platforms die fiat-betalingen ondersteunen. Als u stablecoins (zoals USDT) bezit, kunt u het Integritee Network-token verkrijgen op bijvoorbeeld Gate.io, waar het wordt ondersteund.

Intrinsieke waarde van het TEER-token

Om houders van DOT/KSM te mobiliseren om de parchhain-biedingen van Integritee te ondersteunen door een deel van hun holdings te binden, moet het token dat ze in rendement ontvangen een intrinsieke waarde hebben. Rationele DOT/KSM-houders zullen een analyse uitvoeren om de waarde van de tokens te schatten. Ze zullen hun belangen alleen binden ter ondersteuning van Integritee-biedingen als het verwachte rendement hoger is dan de opportuniteitskosten. Integritee heeft het TEER-token zo ontworpen dat het een intrinsieke waarde heeft die toeneemt met adoptie. Zo kunnen supporters de echte waarde zien die ze zullen ontvangen voor binding. Een token kan alleen intrinsieke waarde hebben als het dient om een doel te bereiken, zoals het geven van toegang tot een waardevolle service. Bedrijven die van plan zijn de service van Integritee te gebruiken, moeten het token verwerven, hetzij op de open markt of via een tussenpersoon die fiat-betalingen accepteert en de onchain-kosten namens hen betaalt. Hierdoor ontstaat een directe relatie tussen de waarde van de diensten van Integritee en de vraag naar het token. Als gevolg hiervan, wanneer de vraag naar de diensten van Integritee toeneemt, de vraag naar TEER – en zijn

ook de waarde zal toenemen. Het belangrijkste concurrentievoordeel van het Integritee-platform is de technologie, die een service mogelijk maakt die superieur is aan de concurrentie. Integritee AG verwacht dan ook dat haar diensten op grote schaal zullen worden toegepast. Het TEER-token is zo ontworpen dat het waarde zal dit kernconcurrentievoordeel weerspiegelen, waardoor de waarde van een off-chain technologie met een on-chain token.

Integritee Token Gebruik

Gezien de groeiende druk van de consument en de regelgeving voor data-diensten die de gebruiker beschermen privacy, Integritee’s krachtige hybride van TEE’s en blockchain is ideaal gepositioneerd. Bedrijven van plan zijn om het Integritee-netwerk te gebruiken, moet het token verwerven, hetzij op de open markt of via een tussenpersoon die barrièrevrije toegang creëert door fiat-betalingen te accepteren en de parachain-kosten namens hen te betalen. Dit is automatisch geschikt voor een broadermarkt van potentiële adoptanten en creëert een directe relatie tussen de waarde van Integritee’s Netwerk en vraag naar het token. Vanuit een technisch perspectief is de Integritee Het parachain-ecosysteem heeft collators, off chain workers en sidechain validators nodig.

Collators: produceren parachainblokken en sturen ze samen met een bewijs van geldigheid (PoV) naar Relay Chain validators voor validatie en afronding. Off-chain werknemers (OCW’s) voeren een TEE uit om taken uit te voeren met vertrouwelijkheid en/of integriteit, zoals oracle-services, bewerkingen op gecodeerde opslag en bruggen naar andere blockchains.

Sidechain validators (SCV’s): bedienen tweedelaagse sidechains. Blokproductie en validatie gebeurt in TEE’s. Daardoor kunnen de validators elkaar vertrouwen en is het consensusprotocol sterk vereenvoudigd. Integritee stimuleert ocw’s of SCV’s niet omdat ze dApp-specifiek zijn. Het is aan de belanghebbenden van elk dApp-project dat op Integritee wordt geïmplementeerd om infrastructuurproviders te stimuleren. Dit geeft projecten die op Integritee worden ingezet een grote mate van onafhankelijkheid.

Brandfunctie: Integritee implementeert een functie voor het verbranden van inkomsten die een fractie van elke vergoeding die aan de treasury wordt betaald, verbrandt. Dit impliceert dat het totale teer-tokenaanbod deflatoir is, wat leidt tot een stijging van de prijs van het TEER-token naarmate het aanbod afneemt. Integritee biedt off-chain werknemers (OCW’s) en sidechain validators (SCV’s) kortingstarieven als ze TEER-tokens vergrendelen. Lockdrops zijn steeds populairder geworden voor het verspreiden van tokens to een breed scala aan entiteiten, waardoor de tokensnelheid van TEER wordt vertraagd en daarom de waarde ervan verder toeneemt naarmate de acceptatie toeneemt.

Governance

Alle TEER-tokenhouders kunnen deelnemen aan het parachain-governanceproces. Besluitvorming is gebaseerd op coin-voting. Kiezers zullen een vrij kiesbare fractie van hun TEER voor een bepaalde tijd vergrendelen en hun gewenste resultaat bekendmaken. Hun stem wordt gewogen met het bedrag aan TEER dat ze hebben vergrendeld. Tijdens de vergrendelingsperiode is de TEER-houder nog steeds in bewaring van haar geld, maar het slot voorkomt dat tokens worden overgedragen of worden gebruikt om kosten te betalen. Hieronder volgt een niet-uitputtende lijst van governance-acties waar TEER-houders over kunnen stemmen

• parachain runtime code upgrades

• aanpassing van de honoraria • verkiezing van raadsleden (een vertegenwoordigend orgaan dat zal beslissen hoe treasury funds worden besteed)


Ga voor meer informatie over het spannende project van Integritee naar: https://integritee.network/