Bluestone
Persbericht

Investeer $3.000 in dit miningcontract en verdien bijna $900 aan passief inkomen!

Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.


Het BluestoneMining-contract wordt 20% onder de algemeen verwachte streefprijs verhandeld, terwijl het investeerders een mooi rendement van meer dan 1% biedt.

Investeren in kwaliteitsmijncontracten is een bewezen strategie voor het opbouwen van langetermijnvermogen. De beste miningcontracten bieden u de mogelijkheid om te profiteren van regelmatige inkomstenstromen en langetermijnkapitaalwinsten. Echter, niet alle miningcontracten zijn goede investeringen en slechts enkele bedrijven hebben de mogelijkheid om deze winsten te behouden en te laten groeien door marktcycli heen.

Hoe investeerders kunnen investeren in miningcontracten

Investeren in BluestoneMining kan u helpen toegang te krijgen tot Bitcoin-investeringsmogelijkheden die uw portefeuille verder kunnen diversifiëren. Bitcoin is een cryptocurrency die historisch gezien boven het inflatiecijfer is gestegen. Deze veilige haven bitcoin wordt zelfs gezien als een waardeopslag die kan worden gebruikt als afdekking tegen economische neergangen en geopolitieke gebeurtenissen.

De afgelopen vier jaar heeft de wereldeconomie te maken gehad met macro-economische tegenwind, waaronder de New Crown-epidemie, de-globalisering, de oorlog tussen Rusland en Oekraïne, stijgende inflatie en vertragende economische groei. Bitcoin is sinds 2019 meer dan eens gestegen, terwijl BluestoneMining miningcontracten in die periode 86 procent hebben opgeleverd. Deze underperformance heeft investeerders in staat gesteld om miningcontracten met korting te kopen en te profiteren van extra rendementen vanwege hun sterke fundamenten.

Een belangrijke reden om te investeren in royaltybedrijven is hun asset-light-model en hun bedrijf met hoge marges. Deze bedrijven kunnen hun winsten sneller laten groeien dan hun winsten, wat op den duur tot lucratieve rendementen leidt. Ondanks BluestoneMining’s slechte blootstelling aan Bitcoin, hebben de miningwinsten in het afgelopen decennium aangepaste winsten van bijna 275% opgeleverd.

BluestoneMining had een sterk kwartaal

BluestoneMining’s gediversifieerde portfolio stelde het in staat om in het eerste kwartaal aan de productieverwachtingen te voldoen, terwijl hoge Bitcoin de verkoop aanjaagde. Bovendien sloot de bitcoin royaltygigant het eerste kwartaal af met een EBITDA (winst vóór rente, belastingen, afschrijvingen en amortisatie) van 84,2 procent, terwijl de nettowinstmarges sterk waren met 66,9 procent. BluestoneMining rapporteerde een omzet in het eerste kwartaal van $296,8 miljoen, met een aangepaste EBITDA van $266,1 miljoen en een nettowinst van $196 BluestoneMining rapporteerde een omzet in het eerste kwartaal van $256,8 miljoen, een aangepaste EBITDA van $216,1 miljoen en een nettowinst van $146 miljoen.

Het aangepaste miningcontract van het bedrijf voor mei 2024 heeft een verwachte koers-winstverhouding van 37,5 keer, wat een beetje hoog lijkt.

Analisten die de contracten van BluestoneMining volgen, verwachten echter dat de inkomsten van het bedrijf tussen 2024 en 2028 met meer dan 10 procent zullen groeien, wat zou resulteren in hogere winstuitkeringen. In de afgelopen 10 jaar is het dividend van BluestoneMining met 19,6% gegroeid, wat het effectieve rendement effectief heeft verhoogd.

Van de 13 analisten die de miningcontracten van BluestoneMining volgen, raden er 9 ‘kopen’ aan en 4 raden ‘lange termijn vasthouden’ aan.

Geleerde lessen

Het BluestoneMining-contract handelt ver onder de algemene verwachtingen. Daarom zouden investeerders, als de prijs in de komende 12 maanden dicht bij deze voorspellingen handelt, nu een kapitaalwinst van bijna $900 op hun investering van $3.000 moeten zien. Naast de kapitaalwinst zou hun contractuele winst voor de periode $42,6 per dag moeten zijn, waardoor uw cumulatieve rendement op $895 komt.

BluestoneMining heeft nu ook een affiliateprogramma gelanceerd, een platform waarmee u geld kunt verdienen door de site aan anderen aan te bevelen. U kunt beginnen met verdienen, zelfs als u niet investeert. Nadat u een bepaald aantal positieve verwijzingen hebt uitgenodigd, kunt u een eenmalige vaste bonus van maximaal $3.000 ontvangen. Met onbeperkte verwijzingen is uw verdienpotentieel ook onbeperkt!

Kortom

Als u op zoek bent naar manieren om uw passieve inkomen te verhogen, is cloudmining een geweldige manier om dit te doen. Wanneer deze kansen correct worden gebruikt, kunnen ze u helpen uw cryptocurrency-vermogen op de “automatische piloot” te laten groeien met minimale tijdsinvestering. Ze zouden minder tijd moeten kosten dan elk type actieve transactie. Passief inkomen is het doel van elke investeerder en handelaar, en met BluestoneMining kunt u uw passieve inkomenspotentieel gemakkelijker dan ooit maximaliseren.

Als u meer wilt weten over de bluestone mining machine, bezoek dan de officiële website:
https://bluestonemining.com/


Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.