PressRelease InQubeta
Persbericht

Investeer in deze 5 AI-crypto’s voor indrukwekkende inkomsten in 2024

Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.


Kunstmatige intelligentie (AI) heeft geleid tot nieuwe gebruiksscenario’s in alle sectoren en de cryptosector is niet achtergebleven bij het volgen van deze trend. De combinatie van blockchain en AI heeft geleid tot innovatieve cryptoprojecten waarbij meer mensen kunnen profiteren van de voordelen van tokenized assets.

Nu de mondiale AI-sector tot 2030 naar verwachting zal groeien met een CAGR van naar schatting 37%, maken innovatoren gebruik van de AI-boom en ontwikkelen ze op nutsvoorzieningen gerichte modellen. Het gebruik van AI in cryptocurrencies maakt de weg vrij voor een grotere reikwijdte van het genereren van inkomsten, decentralisatie en schaalbaarheid van de Web 3.0-infrastructuur.

Als je naar de huidige markt kijkt, hebben veel AI-geleide tokens zich aangesloten bij de competitie van topcryptomunten. Deze tokens hebben de voorkeur van verschillende gebruikersgroepen, omdat ze veelzijdige modellen en robuuste beveiligingsframeworks hebben.

Als je wilt weten of AI-gestuurde cryptocurrencies de hype waard zijn, lees dan gewoon verder om meer te weten te komen over de belangrijkste kenmerken van vijf hoog gewaardeerde tokens.

1. InQubeta: de beste altcoin voor AI-enthousiastelingen

InQubeta is een Ethereum-vriendelijk crowdfundingplatform waar crypto-gebruikers bonafide AI-projecten kunnen vinden om in te investeren. Het platform hanteert een strikt screeningproces voor startups en een transparant model om investeringen te faciliteren.

De enige betaalmethode binnen het InQubeta-ecosysteem is de eigen cryptocurrency, bekend als het QUBE-token.

Deze token heeft voor veel opschudding gezorgd onder crypto-gebruikers die zich haastten om het in de voorverkoop te kopen. Tot nu toe heeft de cryptocurrency ICO van InQubeta meer dan $13,3 miljoen opgehaald.

Het aanbod van de native token heeft een bovenlimiet van 1,5 miljard en de voorraad is verdeeld over gebruiksscenario’s om de optimale ontwikkeling van InQubeta te garanderen. Hoewel 65% van de tokens bedoeld is om via openbare verkopen te worden verkocht, zal de rest terug in het ecosysteem worden geploegd om de operationele kosten te betalen.

Of het nu gaat om het betalen van de juridische kosten, ontwikkelaars of het financieren van een marketingcampagne, alle operationele kosten worden uit het corpus betaald.

De enige formaliteit die startups moeten vervullen, is het indienen van een investeringsvoorstel met belangrijke informatie over hun projecten. Deze informatie wordt in een NFT geslagen en vervolgens te koop aangeboden op de online marktplaats.

Deze NFT’s vertegenwoordigen startup-projecten en kunnen worden gefractioneerd om investeringen te vergemakkelijken. Voordat kopers een aankoop doen, moeten ze ervoor zorgen dat ze over voldoende saldo van het QUBE-token beschikken.

De vindingrijkheid van de beste altcoin beperkt zich niet tot crowdfunding. Het helpt startups hun projecten op te schalen door mentoren in te schakelen en hulp te zoeken bij merkstrategieën. De InQubeta-gemeenschap bestaat uit professionals uit meerdere vakgebieden en ruime ervaring.

Er zijn doorgewinterde veteranen uit de AI-industrie die startups kunnen begeleiden en waardevolle inzichten kunnen delen. Degenen met een marketingachtergrond zijn een belangrijke bron voor het verspreiden van bewustzijn over een merk.

Als het marketingteam van een onderneming vastloopt, kunnen ze altijd met deze professionals brainstormen voor duidelijkheid. Er zal ook een team van boekhoudkundige experts altijd beschikbaar zijn om startups te helpen die worstelen met een financiële wirwar.

QUBE’s-token kan meerdere mogelijkheden ontgrendelen voor het verdienen van passief inkomen. De belangrijkste daarvan is de uitzetservice. Staken is misschien niet altijd de meest lucratieve optie voor crypto-gebruikers, maar het is ideaal in tijden waarin mensen niet zeker weten wat ze met het bezit moeten doen. Door een cryptocurrency te staken, kunnen ze beloningen verdienen door alleen maar een actief te bezitten.

Gestakete activa worden gebruikt om optimale liquiditeit te garanderen en tegelijkertijd de groei en veiligheid van het platform te versterken. Zolang gebruikers tokens staken, ontvangen eigenaren beloningen uit een exclusieve pool die wordt gefinancierd met belastingopbrengsten.

Een andere reden waarom mensen graag de QUBE-token willen kopen, is het deflatoire karakter ervan. Deze functie kan de symbolische rendementen stabiel houden, zelfs als andere activacategorieën de dupe worden van inflatie of marktvolatiliteit.

Op het moment dat de markten kelderen, wordt de beschikbaarheid van een deflatoir actief beperkt. Hoe schaarser het wordt, hoe hoger de waarde ervan. Het mechanisme zorgt ervoor dat het QUBE-token goed presteert, zelfs als de kansen tegen zijn.

Als er enig risico bestaat dat het aanbod toeneemt, wordt dit gecompenseerd door extra tokens in omloop te verbranden. Het tokenburn-mechanisme wordt ook gebruikt om de interne inflatie terug te dringen.

Als preventieve maatregel wordt 1% van de belastingopbrengsten van alle transacties verbrand om te voorkomen dat het tokenaanbod in een spiraal terechtkomt. De rest wordt gebruikt om de inzetservice te ondersteunen, het liquiditeitsniveau op peil te houden en marketingactiviteiten te financieren.

Het platform werkt met een gedecentraliseerde bestuursstructuur waarbij de verantwoordelijkheid voor de besluitvorming bij tokenhouders ligt. Elke suggestie of voorstel tot wijziging moet in stemming worden gebracht.

Alleen tokenhouders krijgen toegang tot het evenement en zij gebruiken hun stemrecht om te bepalen of het voorstel moet worden geïmplementeerd.

Het InQubeta-team is niet iemand die op zijn lauweren rust en werkt hard aan het verzekeren van een mooie toekomst voor het platform. In de routekaart voor de cryptocurrency heeft het team verschillende nieuwe initiatieven geschetst, zoals de lancering van een staking dApp die deze toegankelijker zal maken.

Bezoek de InQubeta-voorverkoop

2. SingularityNET brengt ASI-visiepapier uit

SingularityNET is een online marktplaats en publicatieplatform voor het creëren en genereren van inkomsten op basis van AI-oplossingen. Crypto-gebruikers kunnen algoritmen uit een uitgebreide bibliotheek kiezen en deze in verschillende dApps integreren.

Met het publicatieportaal kunnen mensen deze services aanpassen en beheren, terwijl ze op het wereldwijde mainnet worden geschaald.

Voor elk transactiedoel gebruiken mensen de native token van het platform, bekend als AGIX. Het is een goede crypto om te kopen, omdat het token kan worden ingezet om een regelmatige stroom passief inkomen te verdienen.

Als onderdeel van het komende ASI-collectief maakt SingularityNET zich op voor een nieuwe inning waarin het platform zal werken aan decentralisatie van het AI-ecosysteem.

Het platform heeft onlangs een visiedocument voor ASI uitgebracht, waarin het doel, de functies en doelstellingen ervan worden benadrukt.

3. ASI krijgt groen licht van de Fetch.AI-gemeenschap

Fetch.AI is één van de beste altcoins die op de huidige markt beschikbaar zijn voor iedereen die geïnteresseerd is in AI-gestuurde verdienmogelijkheden. Het cryptoproject stelt zijn gebruikers in staat eenvoudig AI-diensten te creëren, implementeren en beheren.

Om naadloze betalingen mogelijk te maken, heeft het platform een native token uitgebracht genaamd FET.

Fetch.AI was onlangs in het nieuws nadat het een tokenfusie aankondigde met twee andere cryptocurrencies: Ocean Protocol en SingularityNET. Als onderdeel van het partnerschap zullen de drie platforms een AI-collectief creëren met een hogere mate van decentralisatie.

Het collectief gaat Artificial Superintelligence (AIS) heten en zal een marktkapitalisatie hebben van ongeveer $7,5 miljard.

In maart kondigde het Fetch.AI-team aan dat zijn gemeenschap van tokenhouders het voorstel voor ASI had goedgekeurd, waarbij 99% van de tokens vóór de tokenfusie stemde.

4. Het Render Network onthult de RNP-011-upgrade

Het Render Network is een gedecentraliseerd platform waar kunstenaars en studio’s verbinding kunnen maken met inactieve rendering-eenheden om hun diensten te gebruiken. Het gebruik van AI zorgt voor meer efficiëntie in de renderingdiensten en leidt tot de productie van hoogwaardige 3D-kunst.

Het platform heeft een native token genaamd RNDR dat wordt gebruikt voor de betaling van alle rendering-optredens.

Zodra een studio of kunstenaar opdracht geeft tot een renderopdracht, wordt de voorgestelde betaling opgeslagen in een borgsom en vrijgegeven zodra de taak is voltooid en tot tevredenheid van de klant. Het gebruik van escrow minimaliseert optredens van lage kwaliteit en voorkomt fraude.

Als extra veiligheidsmaatregel zijn de gerenderde afbeeldingen in eerste instantie voorzien van een watermerk terwijl ze ter goedkeuring naar de klant worden gestuurd. Het watermerk wordt verwijderd nadat de transactie is voltooid.

In een recente ontwikkeling heeft het Render Network zijn RNP-011 uitgebracht, waarmee datasets kunnen worden gemaakt voor het trainen van 3D-modellen. Voor het initiatief zou het platform samenwerken met Stability AI.

5. Ocean Protocol: mensen helpen geld te verdienen met AI-gegevens

Behalve dat het één van de altcoins is waar je dit jaar op moet letten, maakt Ocean Protocol ook deel uit van de ambitieuze Artificial Superintelligence (ASI). De cryptocurrency helpt crypto-gebruikers geld te verdienen door op AI gebaseerde diensten en gegevens te tokeniseren.

Het platform wordt gecrediteerd voor het creëren van verdienmogelijkheden gedurende de levenscyclus van een AI-model. Met Ocean Protocol kunnen crypto-gebruikers verdienen met functievectoren, onbewerkte trainingsgegevens en opgeschoonde gegevens.

De belangrijkste USP is dat het de privacy van de gebruiker beschermt en tegelijkertijd AI voor meerdere diensten gebruikt. De kerntechnologie is volledig gedecentraliseerd, zodat ontwikkelaars slimme contracten kunnen inzetten op toestemmingsloze blockchains of middleware kunnen ondersteunen.

Het native token OCEAN komt van pas bij alle transactiedoeleinden. De ERC-20-munt heeft een totaal aanbod van 1,4 miljard euro en de beschikbaarheid ervan zal toenemen naarmate het gebruiksvolume toeneemt.

De ‘Predictoor’-tool is één van de meest opbrengende functies van Ocean Protocol. Met behulp van de tool kunnen mensen AI-aangedreven handelsbots op prijsfeeds uitvoeren en verdienen. Er zijn ook mogelijkheden voor datalandbouw beschikbaar op het platform waar OCEAN kan worden samengesteld en ingezet.

Voor degenen die geïnteresseerd zijn in het verkennen van het potentieel van AI, organiseert het platform data science-uitdagingen. In deze wedstrijden moeten deelnemers op AI gebaseerde modellen ontwerpen en worden ze beloond voor hun inspanningen met cryptocurrencies.

Bezoek de InQubeta-voorverkoop

Conclusie

InQubeta, Fetch.AI, SingularityNET, het Render Network en Ocean Protocol zijn opkomende crypto’s die gevestigde namen waar voor hun geld geven door toekomstgerichte oplossingen toegankelijker te maken voor de gemiddelde cryptogebruiker.

Crypto-enthousiastelingen zijn optimistisch over de vooruitzichten van deze vijf munten, omdat ze druk bezig zijn geweest met het verkennen van mogelijkheden voor samenwerkingen en partnerschappen. Het meest recente voorbeeld is de voorgestelde tokenfusie tussen Fetch.AI, SingularityNET en Ocean Protocol. Het collectief, gedoopt als ASI, zal Web 3.0-projecten een gedecentraliseerd alternatief bieden voor de reguliere oplossingen die door technologiegiganten worden uitgerold.

Het Render Network heeft wereldwijde belangstelling gewekt met de nieuwste upgrade waarmee datasets kunnen worden gemaakt voor het trainen van 3D-middelen.

In het geval van InQubeta is het unieke karakter van het model tot nu toe de grootste kracht geweest. Als één van de aanbevolen voorverkopen van dit jaar liberaliseert het cryptoproject de investeringen in AI-ruimte en bevordert het tegelijkertijd new-age-ideeën die door de technologie worden aangedreven.

Bezoek de InQubeta-voorverkoop


Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.