Rebel Satoshi
Persbericht

Investeerders in Filecoin en Dogecoin wachten op prijsomkering, maar $RBLZ vertoont neiging tot snelle pomp

Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.


TLDR

  • FIL zou de komende termijn kunnen dalen tot $5,50.
  • DOGE zal zijn neerwaartse trend hervatten.
  • $RBLZ-beleggers verwachten enorme prijsstijgingen.

Experts zijn van mening dat Filecoin (FIL) en Dogecoin (DOGE) klaar zijn voor substantiëlere prijscorrecties. Ondertussen hebben veel cryptohandelaren Rebel Satoshi ($RBLZ) omarmd als de beste munt om in 2024 te investeren vanwege de uitstekende kortetermijnbeloningen en het ongeëvenaarde toekomstige potentieel van Rebel Satoshi.

Filecoin Bears verwachten een dip richting $5,50

Filecoin-bears verwachten significantere dalingen in de komende FIL-prijsbewegingen als gevolg van het onvermogen van Filecoin om houders waardevolle kortetermijnwinsten te bieden. Wat de laatste FIL-prijsvoorspelling betreft, moeten Filecoin-beleggers zich schrap zetten voor correcties richting de drempel van $5,50 tegen eind 2024. FIL handelde in de derde week van maart rond de $8,50, wat betekent dat Filecoin met 35,29% zou kunnen dalen.

Aan de andere kant prijzen bulls FIL als de beste crypto om nu in te investeren vanwege de erkenning van Filecoin als één van de beste gedecentraliseerde opslagplatforms in de totale sector. Bovendien maakte Filecoin op 18 maart bekend dat de Filecoin Virtual Machine meer dan 3.000 unieke contracten had bereikt. Daarom zijn sommige experts van mening dat FIL binnenkort in een bullish trend zou kunnen terechtkomen en tegen eind december naar het niveau van $15 zou kunnen stijgen.

Kan DOGE dalen naar $0,06?

De uitgesproken volatiliteit van DOGE in de voorgaande termijn heeft verschillende crypto-experts ertoe aangezet een negatieve Dogecoin-prijsvoorspelling te geven. In het ergste geval zou de toegenomen verkoopdruk van Dogecoin kunnen resulteren in een daling richting de $0,06 tegen het einde van 2024. DOGE handelde in de derde week van maart rond de $0,13, wat betekent dat Dogecoin met een aanzienlijke 53,84% zou kunnen dalen.

Bulls suggereren echter dat DOGE de beste crypto is om vandaag te kopen, gebaseerd op de positieve gevoelens over DOGE nadat Coinbase begin april zijn plannen had aangekondigd om futureshandel voor Dogecoin te introduceren. Dogecoin-bulls zijn dus van mening dat DOGE tegen het einde van het jaar het bereik van $0,25 zal overschrijden. Analisten wijzen op de indrukwekkende ranking van Dogecoin in termen van marktkapitalisatie als een andere factor achter deze bullish DOGE-prijsvoorspelling.

banner

$RBLZ-houders behalen verbazingwekkende winsten en verschillende uitstekende voordelen

Rebel Satoshi is een nieuw meme-muntenproject dat tot doel heeft de algehele industrie te transformeren door zijn niet-aflatende focus op gemeenschapsopbouw en decentralisatie. De innovatieve aanpak van Rebel Satoshi stelt $RBLZ-houders dus in staat om te beslissen over toekomstige beslissingen en actief bij te dragen aan de ontwikkeling van Rebel Satoshi’s opwindende ecosysteem met twee tokens.

$RBLZ stelt houders in staat zich officieel aan te sluiten bij het leger van Recusants van Rebel Satoshi als het bestuurs- en lidmaatschapstoken van het platform. Bovendien brengt $RBLZ enorme inzetbeloningen en exclusieve toegang tot tokenverbrandingsevenementen met zich mee.

$RBLZ biedt echter ook vroege toegang tot NFT-airdrops en kortingen op Rebel Satoshi-merchandise. Zo heeft het geavanceerde real-life hulpprogramma van het token $RBLZ in staat gesteld een reputatie te verwerven als de beste nieuwe crypto om in 2024 te investeren.

Aan de andere kant haalde $RBLZ meer dan $2,5 miljoen op bij de openbare voorverkoop en werd op 4 maart gelanceerd voor $0,025 op de Uniswap DEX. Beleggers verwachten aanhoudende stijgingen in de daaropvolgende weken, aangezien $RBLZ zijn potentieel heeft getoond om markttegenstanders als FIL te overtreffen. en DOGE.

Ondertussen is Rebel Satoshi’s tweede token $RECQ beschikbaar voor slechts $0,002 tijdens de Early Bird-fase van de voorverkoop, wat betekent dat houders naar een winst van 525% kijken wanneer $RECQ het doel van $0,0125 bereikt. $RECQ beschikt over uitgebreide functionaliteit als de basisvaluta van het platform en stelt gebruikers in staat de leuke Rebel Satoshi Arcade te betreden, dus aarzel niet om vandaag nog een steentje bij te dragen!

Bezoek voor de laatste updates en meer informatie de officiële Rebel Satoshi-website of neem contact op met Rebel Red via Telegram.


Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.