NuggetRush
Persbericht

Investeerders massaal naar Meme Coin-voorverkoop, XRP overschaduwend, en vervagen terwijl de markt anticipeert op een bull run

Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.


TLDR

  • De vraag naar de op de beurs verhandelde producten van XRP steeg medio januari.
  • De bullrun van Blur zou kunnen voortduren te midden van de groeiende NFT-activiteit.
  • NuggetRush (NUGX) maakt zich op om zijn miningavontuurspel te lanceren nu de voorverkoop de laatste fase ingaat.

XRP registreerde een aanzienlijke toename van de instroom naar zijn op de beurs verhandelde producten. De NFT-activiteit is sterk gestegen, wat heeft geleid tot een scherpe stijging van de marktprestaties van Blur.

Toch zou NuggetRush (NUGX) één van de beste cryptocurrency-investeringen kunnen worden nadat bij de voorverkoop meer dan 162 miljoen tokens werden verkocht. Het NUGX-token maakt ook een prijsstijging van 80% door. Maar kan NUGX andere topcryptomunten uitdagen? Laten we luisteren naar marktexperts.

NuggetRush Kopen

NuggetRush wil investeerders nastreven terwijl het miningspel dat eigendom is van de gemeenschap steeds populairder wordt

NuggetRush (NUGX) sluit zich aan bij andere door de gemeenschap aangestuurde meme-munten en biedt een avontuurlijk miningspel. Het project is een soepele manier voor investeerders om met weinig risico blootstelling te verwerven aan blockchain-netwerken. Op NuggetRush (NUGX) betekent het verdienen van geld het voltooien van eenvoudige tot complexe miningactiviteiten en het verzamelen van minerale hulpbronnen. De game beschikt over een marktplaats waar gamers gedolven grondstoffen verhandelen en zo geld verdienen met hun miningactiviteiten.

NuggetRush (NUGX) moedigt spelers aan om tot het uiterste te gaan door hun miningactiviteiten uit te breiden. Gamers kunnen NFT-personages en -apparatuur verkrijgen via de marktplaats van de game. Sommige van deze activa zullen ook als beloning komen wanneer spelers miningtaken uitvoeren. In NuggetRush (NUGX) kun je kiezen voor een solo-miningoperatie of een miningoperatie waarbij meerdere spelers betrokken zijn.

Met de game kun je deelnemen aan groepsuitdagingen met andere spelers, waardoor je meer NFT-gamingactiva verdient en de efficiëntie van de mining toeneemt. NuggetRush (NUGX) biedt ook Impact-gaming. Het netwerk is gepassioneerd door ambachtelijke mining, dus de beloningen van de gameplay gaan naar mininggemeenschappen over de hele wereld. Hierdoor kunnen gamers genieten van miningactiviteiten en tegelijkertijd impact hebben op samenlevingen over de hele wereld.

De blockchain-ICO van NuggetRush zou lange tijd de meest populaire op de cryptomarkt kunnen zijn. Sinds de voorverkoop van NuggetRush van start ging, heeft het project meer dan 162 miljoen tokens verkocht. De tokenwaarde van NUGX is met 80% gestegen sinds de voorverkoop begon. De waarde van het token is $0,018 in de vijfde ronde van de voorverkoop. Het zal binnenkort naar $0,020 springen, wat de catalogusprijs is.

NuggetRush Kopen

De instroom naar XRP-gerelateerde producten neemt toe te midden van de stagnatie van Coin

XRP-gerelateerde producten worden steeds populairder op de cryptomarkt. Uit rapporten van CoinShares bleek dat de instroom in XRP-gerelateerde producten tussen 9 en 16 januari was gestegen naar $2,2 miljoen. Ook was deze gestegen ten opzichte van $900.000 in de week ervoor.

Ondanks de groeiende belangstelling voor op de beurs verhandelde producten blijft XRP onder de grens van $0,6. De prijs van XRP op 1 januari was $0,6301. Het daalde met 4,4% naar $0,6021 op 11 januari. De daling zette door en XRP daalde met 9,5% naar $0,5443 op 19 januari.

Analisten zijn van mening dat de volgende grote XRP-rally afhangt van de uitkomst van de juridische procedure tegen de SEC. Ondanks de hoop op een gunstig resultaat bestaan er twijfels of Ripple Labs de zaak zou kunnen winnen. In plaats daarvan zeggen marktexperts dat Ripple Labs waarschijnlijk een schikking zal treffen en een boete zal betalen. Ze concluderen echter dat XRP met 53,2% zou kunnen stijgen naar $0,8342 naarmate de handelsactiviteit toeneemt.

Vervaging blijft bullish te midden van toegenomen NFT-activiteit

Het vierde kwartaal van 2023 bracht een herstel voor de NFT-markt dat zich begin januari voortzette. Vanaf 16 januari waren de handelsvolumes van Ethereum NFT met 3x gestegen, terwijl de volumes van Solana NFT met 8x waren gestegen.

Dit heeft geleid tot een toename van de handelsactiviteit op Blur, wat heeft geleid tot een bull run voor het token van de NFT-marktplaats. BLUR werd op 1 januari verkocht voor $0,4898. Het steeg met 14,9% naar $0,5630 op 11 januari. Door de toegenomen NFT-activiteit steeg BLUR met 18,6% naar $0,6680 op 19 januari.

Sommige analisten zeggen dat Blur klaar is om te profiteren van de groeiende NFT-activiteit. Blur blijft één van de populairste NFT-marktplaatsen, ondanks de concurrentie van OKX. Analisten zeggen dat de handelsactiviteit zal stijgen, waardoor BLUR met 8,2% zal stijgen naar $0,7230.

Bezoek de NuggetRush-voorverkoopwebsite


Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.