NuggetRush
Persbericht

Investeerderswaarschuwing: ontdek de veelbelovende cryptomunten van april – NuggetRush, Dogecoin, WIF

Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.


TLDR

  • NuggetRush (NUGX) is een hoogtepunt in de GameFi-industrie en maakt gebruik van de Ethereum-blockchain vanwege zijn transparantie en veiligheid. Het recente succes in de voorverkoop en de samenwerking met goudhandelaren maken het tot een top- en aantrekkelijke crypto-investering in 2024.
  • Dogecoin (DOGE) steeg boven de $0,200 en trok de aandacht met de terugkeer van een lang slapende whale met 3,7 miljoen DOGE. Analisten zien een aanzienlijk groeipotentieel voor DOGE, vooral nu DOGE Day op 20 april nadert.

Dogwifhat (WIF), een memecoin van Solana, steeg na een recente rally naar een nieuw recordhoogte van meer dan $4,60, na een prijsstijging van 505% in maart 2024. De sociale dominantie van het land verdubbelde van 5 tot 7 april. Ondanks de volatiliteit op de korte termijn, Experts voorspellen groei op lange termijn.

NuggetRush (NUGX) is snel bekend geworden als dominante speler in de bloeiende GameFi-sector. Elders is Dogecoin (DOGE) een opmerkelijke krachtpatser op het gebied van memecoin, waarbij een lang slapende whale onlangs weer op de markt is gekomen en aanzienlijke transacties heeft uitgevoerd. Maar analisten zeggen ook dat Dogwifhat (WIF) deze maand naar nieuwe recordhoogtes zal stijgen. Hier zijn de functies en componenten die NuggetRush, Dogecoin en Dogwifhat waardevolle investeringen in april maken.

NuggetRush Kopen

NuggetRush (NUGX) domineert GameFi met NFT Gaming en Gold Partnerships

NuggetRush (NUGX) heeft de hele GameFi-sector gedomineerd, ondanks dat het een relatief nieuw project is. Het integreert een coole NFT-game-ervaring met een aanzienlijke impact op de fysieke wereld. Met name wordt alles gehost op de Ethereum-blockchain, wat een grotere transparantie en veiligheid voor het project garandeert.

Met name NuggetRush (NUGX) registreerde bullish prijstrends tijdens de voorverkoop die onlangs eindigde, waardoor het de beste crypto-investering in 2024 werd. NuggetRush (NUGX) is ook bullish vanwege de indrukwekkende samenwerking met goudhandelaren. Via de samenwerking ontvangen gamers hun RUSHGEM-beloningen naar de door hen gekozen bestemming, waardoor een waardevolle link ontstaat tussen het spel, fysiek goud en geld.

Bovendien garandeerde NuggetRush (NUGX) dat het platform veilig en betrouwbaar was via SolidProof slimme contractaudits. Terwijl ze NuggetRush gebruiken, verdienen gamers verschillende beloningen, waaronder NUGX, karakter-NFT’s en RUSHGEM’s. Ze kunnen ook de beste NFT’s inzetten en in-game items en beloningen verhandelen, waaronder miningapparatuur.

NuggetRush (NUGX) is een apart project omdat de deelnemers hun in-game valuta en activa kunnen gebruiken om buiten het platform te handelen. NuggetRush (NUGX) beschikt over een actieve marktplaats die wordt beheerd door spelers en investeerders, waar ze hun karakter-NFT’s, zeldzame NFT’s en de verschillende activa die ze ontginnen verhandelen.

De crypto-ICO van NuggetRush is voltooid en investeerders wachten op de airdrop voordat deze op de reguliere beurzen wordt genoteerd voor $0,020. Het project heeft meer dan $3,75 miljoen opgehaald uit de verkoop van meer dan 270,1 miljoen NUGX-tokens. Omdat elk NUGX-token al gewaardeerd is op $0,020, denken analisten dat de waarde ervan exponentieel zal stijgen zodra het token op de reguliere markt komt.

NuggetRush Kopen

Dogecoin (DOGE): claimt $0,200 terug, anticipeert op groei met whales en DOGE Day Buzz

Dogecoin (DOGE), de beste memecoin in termen van totale marktkapitalisatie, haalde onlangs de krantenkoppen door het niveau van $0,200 terug te winnen. Veel analisten geloven nu dat Dogecoin (DOGE) veel ruimte heeft voor groei, in de overtuiging dat de crypte enorme stijgingen zal registreren.

Op 4 april 2024 verscheen na een lange afwezigheid een oude Dogecoin (DOGE) whale op de cryptomarkt. Met ongeveer 3,7 miljoen DOGE, wat overeenkomt met ongeveer $662.519, startte de Dogecoin-whale voor het eerst sinds januari 2014 transacties. De terugkeer van deze Dogecoin-whale veroorzaakte opschudding in de crypto-ruimte, vooral met de komende DOGE-dag op 20 april.

Historisch gezien heeft de terugkeer van slapende whales aanleiding gegeven tot speculatie over de mogelijke gevolgen voor de markt. Bovendien verscheen deze DOGE-whale te midden van de recente toename van de populariteit van Dogecoin, waardoor zijn positie onder de beste altcoins op de markt werd versterkt.

Op 8 april 2024 handelde Dogecoin (DOGE) tegen $0,205, een daling van 2,05% in de afgelopen week. Experts zijn van mening dat DOGE in april zal stijgen naar $0,219, ondersteund door de groeiende activiteit op zijn netwerk. Daarom is Dogecoin een goede crypto om vandaag te kopen.

Dogwifhat (WIF): Stijgt naar recordhoogte, ogenstabiliteit te midden van volatiliteit

Dogwifhat (WIF), de Solana-memecoin, haalt de krantenkoppen in de crypto-ruimte, waarbij de prijs sinds begin april zeer volatiel blijft. Opvallend is dat een recente rally het prijstraject van Dogwifhat (WIF) omkeerde, waardoor het naar een nieuw recordniveau boven de $4,60 werd geduwd. Interessant genoeg kwam deze prijsstijging na een week van consolidatie begin april, die volgde op een opmerkelijke prijsstijging van 505% Dogwifhat (WIF) in maart 2024.

De hernieuwde interesse van investeerders in Dogwifhat (WIF) blijkt duidelijk uit de verdubbeling van de sociale dominantie van 0,04% naar 0,08% tussen 5 en 7 april, volgens gegevens van Santiment. Sinds de lancering in december 2023 heeft Dogwifhat (WIF) al een winst van meer dan 2.300% geboekt. Hoewel veel analisten op de lange termijn optimistisch zijn over Dogwifhat (WIF), houdt de volatiliteit op de korte termijn beleggers tijdelijk weg.

Op 8 april 2024 handelde Dogwifhat (WIF) tegen $4,18, een daling van 4,93% in de afgelopen week. Experts zeggen dat Dogwifhat (WIF) zich zal stabiliseren en eind april zal stijgen naar $4,52, aangedreven door de groeiende vraag naar de memecoins.

Bezoek de NuggetRush-voorverkoopwebsite


Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.