metavade
Persbericht

Investeren in crypto? Metacade heeft een optimistische kijk op 2023

Als je overweegt om te investeren in crypto, is het van essentieel belang dat je je tijdens de huidige bearmarkt goed inleest over de verschillende soorten crypto. Investeren in crypto die op lage niveaus worden verhandeld, kan verleidelijk zijn, omdat winsten automatisch zullen volgen zodra de marktvooruitzichten verbeteren. Investeren in crypto tijdens een bearmarkt is echter moeilijk, en het kan ook een uitdaging zijn om te identificeren welke projecten zullen terugkaatsen en welke niet langer een use-case hebben.

Een strategie om rendement op investeringen te garanderen tijdens uitdagende marktomstandigheden, is zoeken naar waarde in nieuwe projecten. Metacade is zo’n project dat furore maakt in cryptocurrency-kringen en zeer positieve vooruitzichten voor 2023 heeft.

Wat is Metacade?

Metacade is een gloednieuw GameFi-platform dat blockchain-technologie en Web3-ontwikkelingstechnieken gebruikt om het meest uitgebreide aanbod van play-to-earn (P2E) games van de metaverse te hosten. De rijke en diverse routekaart van het project is bedoeld om gameliefhebbers samen te brengen en een community van gelijkgestemde individuen op te bouwen, die de controle over de online game-ervaring willen overnemen.

Naast het primaire P2E-element van het platform biedt Metacade bij het investeren in crypto ook een reeks extra potentiële inkomstenstromen. Elke stream stimuleert de betrokkenheid van leden bij de bredere hub door sociale inhoud bij te dragen via het create-to-earn programma of door de toekomstige ontwikkeling van Metacade financieel te ondersteunen door het native MCADE-token in te zetten in ruil voor deelname aan online toernooien en regelmatige prijstrekkingen als onderdeel van het compete-to-earn initiatief.

Hoe werkt Metacade?

Metacade wordt gedreven door de behoeften en verlangens van gamers, die profiteren van het uitgebreide beloningssysteem dat wordt gefinancierd door de zelfvoorzienende stroom van MCADE-tokens die worden gegenereerd uit verschillende interne en externe bronnen.

Token staking is onderdeel van de interne inkomsten, terwijl gamers ook bijdragen door meer traditionele pay-to-play arcadetitels te spelen met MCADE coins. Daarnaast ontvangt Metacade externe investeringen van andere bedrijven via advertentieruimte, het vrijgeven van games van andere studio’s via hun launchpad-programma, en vanaf Q1 2024 door ruimte te verkopen om Web3-vacatures van externe bedrijven op het jobboard van de hub te hosten als onderdeel van het innovatieve work-to-earn initiatief.

Deze fondsen bieden de brandstof voor het ecosysteem van Metacade om zijn voortdurende ontwikkeling en evolutie te stimuleren om de one-stop-shop voor GameFi-fans in metaverse gaming bij uitstek te worden.

Wat maakt Metacade anders?

De plannen van Metacade zijn aantrekkelijk voor iedereen die wil investeren in crypto. Vooral de breedte van het aanbod is overtuigend. De meeste GameFi-platforms vertrouwen op één of een kleine selectie van games om hun gebruikersbestand aan te trekken en te behouden. Hoewel dit model succesvol is gebleken, zijn regelmatige releases van nieuwe functies en personages vereist om de interesse van gamers vast te houden.

Het enorme aanbod aan titels van Metacade zorgt ervoor dat er voor ieder wat wils is. Van klassieke arcadetitels tot de beste nieuwe GameFi-titels, casual gamers en de serieuze online toernooispeler komen aan hun trekken. De voortdurende stroom van nieuwe games op het platform zorgt ervoor dat spelers blijven hangen, waardoor de toekomst van Metacade ook op de lange termijn wordt gegarandeerd.

Deze lange levensduur speelt een grote rol in de aantrekkingskracht van Metacade op potentiële beleggers die willen investeren in crypto, want het is vaak afwezig bij vergelijkbare GameFi projecten.

Bovendien is Metacade niet bereid om op zijn lauweren te rusten om zijn positie als een van de grootste namen van blockchain-gaming te behouden. Er zijn plannen om marktleider te worden en de hele GameFi-industrie vooruit te helpen door het beste nieuwe talent in de Web3-sector te ondersteunen en te ontwikkelen.

Metacade: Innovatie in metaverse gaming stimuleren

In het derde kwartaal van 2023 wordt Metacade’s baanbrekende Metagrants programma gelanceerd, een initiatief dat erop gericht is om game-ontwikkelaars te voorzien van financiering om de creatie van nieuwe exclusieve P2E-titels te ondersteunen. Ontwikkelaars dienen hun ideeën voor nieuwe games in voor een pool, waarop de MCADE-community vervolgens kan stemmen. De games met de meeste stemmen gaan in productie en krijgen een cryptofonds toegewezen. De eerste titels zullen in het eerste kwartaal van 2024 worden gelanceerd.

Metagrants vormt een belangrijke pijler van de wens van Metacade om zijn platform te blijven ontwikkelen en tegelijkertijd voortdurende vooruitgang op het brede Web3-gebied aan te moedigen en mogelijk te maken. Ontwikkelaars die financiering krijgen, kunnen essentiële ervaring opdoen om hun carrière vooruit te helpen. Tegelijkertijd profiteren Web3- en GameFi-bedrijven die vacatures op het jobboard van Metacade plaatsen, van de mogelijkheid om het slimste en meest innovatieve nieuwe talent aan boord te krijgen.

De toewijding van Metacade om creativiteit en vooruitgang in metaverse gaming en web3 te stimuleren, is een ander cruciaal aspect van de aantrekkingskracht van het platform als een waardevolle investeringsoptie.

MCADE: Een uitstekende presale keuze om te investeren in crypto

Het MCADE-presale evenement is onlangs met veel bijval geopend en heeft in de weken sinds het begin grote belangstelling gewekt. De eerste presale fasen waren binnen enkele weken uitverkocht en het momentum vertoont geen tekenen van vertraging in de volgende stappen, met $6.1 miljoen aan financiering die nu is opgehaald.

Iedereen die in crypto investeert, doet er goed aan om MCADE te kopen tegen de huidige presaleprijs van $0.014, aangezien het met elke presale fase zal stijgen tot een uiteindelijke waarde van $0,02 voordat het op de exchanges komt en beschikbaar is voor publieke consumptie.

Nu de uitgebreide plannen van Metacade enorm aan populariteit winnen tijdens het presale evenement, is de verwachting dat de vraag naar MCADE-tokens zou kunnen stijgen. Met een beperkt vast aanbod van tokens laten de prijsvoorspellingen voor MCADE extreem positieve vooruitzichten zien voor 2023, waarbij $1 haalbaar lijkt. MCADE zou dit jaar een van de beste cryptocurrencies kunnen worden voor het investeren in crypto.

Je kunt hier deelnemen aan de Metacade presale.