crypto met potentieel
Persbericht

Investeren in Kleine Cryptomunten met Potentie 2023 – De 5 Goedkope, Kleine Crypto’s met Meeste Potentieel

Het nieuwe jaar is begonnen en crypto beleggers hebben dan ook de hoop dat 2023 het jaar gaat zijn dat de crypto markt weer gaat stijgen. Waar 2022 een verschrikkelijk jaar was voor crypto bezitters, waarin eigenlijk alle grote tokens een hoop waarde verloren, is de hoop er dat het nieuwe jaar ook een hoop nieuwe kansen gaat bieden.

Het is natuurlijk de vraag of het de hele crypto markt gaat zijn dat uit het dal weet te kruipen, of dat het juist maar enkele crypto gaan zijn die het specifiek in dit jaar goed gaan doen. In dit artikel lees je alles over de 5 goedkope kleine crypto’s met het meeste potentieel.

Top 5 Goedkope Kleine Crypto’s met Meeste Potentie

Omdat het lastig te voorspellen is wat de hele markt gaat doen in 2023 hebben we een top 5 met goedkope, kleine crypto met potentie verzameld. We hebben dit gedaan omdat het dan mogelijk is om voor een relatief lage tokenprijs in te stappen. We hebben de tokens op veel verschillende manieren met elkaar vergeleken, zodat we hieruit de beste kleine crypto’s met potentie hebben kunnen selecteren.

Verschillende factoren waar we hierbij naar gekeken hebben zijn de tokenomics, de potentie, de utility van de coin, het verloop van de presale, de roadmap en ook het team wat achter de token zit. Op basis hiervan hebben we de volgende top 5 gemaakt.

  1. Meta Masters Guild (MEMAG) – Zet in 2023 Play-to-Earn op zijn kop
  2. Fight Out (FGHT) – Innovatieve Move-To-Earn Kleine Crypto Met Potentie
  3. Dash 2 Trade (D2T) – ‘Bloomberg Terminal voor Crypto’s’
  4. C+Charge (CCHG) – Duurzame Cryptomunt voor oplaadstations
  5. RobotEra (TARO) – Metaverse crypto met veel potentie

>>> Nu naar de MEMAG Presale <<<

Top 5 Goedkope Crypto’s Met Potentie – Nader toegelicht

Tijd om eens beter te kijken naar de top 5 goedkope crypto’s met potentie van dit moment zodat jij kan bepalen in welke munt je wilt investeren. Lees alles over de beste goedkope crypto’s van het moment die jou in 2023 veel winst op kunnen leveren.

1. Meta Masters Guild (MEMAG) – Zet in 2023 Play-to-Earn op zijn kop

Het meest interessante project van dit moment dat nog in de categorie goedkope crypto’s met potentie valt is Meta Masters Guild. Dat heeft alles te maken met de presale die deze week begonnen is, en nog zeer goedkoop te verkrijgen is.

De presale van dit nieuwe Play-to-Earn fenomeen is namelijk in 7 fases opgedeeld en als jij nog op tijd bent voor de eerste fase kun je al tegen een prijs van $0,007 per token investeren. In de zevende en laatste fase is die prijs al gestegen naar $0,023.

Dat er nu al zoveel aandacht is voor Meta Masters Guild is niet gek, het komt met een aantal grootse plannen de Play-to-Earn sector opschudden. Zo richt Meta Masters Guild zich niet op één crypto game, maar op een heel scala aan verschillende games.

Het grote voordeel daarvan is dat de token, MEMAG, voor zijn succes niet afhankelijk is van het succes van één game. Het kan zelfs elke keer dat er een nieuwe game uitkomt weer een nieuwe impuls in de koers krijgen.

Zelf meedoen met de MEMAG presale is erg eenvoudig. Je gaat ervoor naar de website van het project en daar verbind je een wallet met het platform. Zorg ervoor dat deze wallet gevud is met Ethereum of USDT.

Daarna ruil je namelijk gemakkelijk één van die cryptomunten om voor de MEMAG tokens en kun je achter over hangen terwijl je de waarde van je investering nog tijdens de presale ziet stijgen.

>>> Nu naar de MEMAG Presale <<<

2. Fight Out (FGHT) – Innovatieve Move-To-Earn Kleine Crypto Met Potentie

De eerste goedkope crypto die we bespreken is die van Fight Out, een nieuwe Move-to-Earn crypto die real-life workouts samen wil brengen met blockchain-technologie. Hierdoor kun je in een app crypto verdienen door te sporten.

Fight Out heeft een eigen token genaamd FGHT en daarnaast nog een off-chain token onder de naam REPS. Die laatste token kun je verdienen met het sporten en gebruiken om nieuwe trainingen te kopen, een lidmaatschap bij Fight Out of merchandise van het project.

Naast een brug slaan tussen sporten in het echte leven en een web 3.0 app wil Fight Out nog een stap verder gaan met hun eigen sportscholen. Deze sportscholen zijn volledig ingericht op de technologische mogelijkheden die Fight Out wil gaan bieden.

In de app van Fight Out krijg je bijvoorbeeld een eigen personage dat je kunt trainen door in het echte leven te trainen. Dit personage is een NFT en kun je later ook gebruiken in de metaverse van Fight Out.

De presale van Fight Out is een aantal weken bezig en eindigt op uiterlijk 31 maart. Inmiddels heeft het project al meer dan $2,5 miljoen opgehaald en is het al over de helft richting de eerste mijlpaal.

De mijlpaal van 5 miljoen dollar is niet zomaar bedacht, dat is ook het bedrag waarna de eerste gym geopend kan worden. Daarnaast zal na het bereiken van deze mijlpaal de prijs per token stijgen.

Op dit moment betaal je $0,0166 per token terwijl de listing prijs al aangegeven is op $0,0333. Dat is het bedrag waarvoor de token beschikbaar zal komen bij een exchange en waarvoor je de token later dus kunt gaan verkopen.

Door nu te investeren profiteer je niet alleen van de lage prijs. Je kunt ook nog een bonus ontvangen tot wel 50%. Hoe meer je investeert, hoe hoger de bonus zal zijn die je ontvangt.

Meedoen met de presale van Fight Out kan via de website van het project. Daar verbind je een wallet met het platform en ruil je Ethereum of USDT in voor de nieuwe FGHT tokens.

>>> Nu naar de Fight Out Presale <<<

3. Dash 2 Trade (D2T) – ‘Bloomberg Terminal voor Crypto’s’

Dash 2 Trade is een nieuwe cryptomunt die bijna de presale afgerond heeft. In die presale heeft het al meer dan $11 miljoen opgehaald en inmiddels heeft het ook de eerste exchange listing bekend gemaakt.

Die listing vindt plaats op woensdag 11 januari en zal gebeuren bij een gecentraliseerde exchange zodat je gemakkelijk de tokens kan kopen als dat in de presale niet lukt. De presale is tot 5 dagen voor die listing nog open, tenzij het maximum bedrag al voor die tijd opgehaald is.

Dat Dash 2 Trade zo’n succesvolle presale meemaakt is niet gek, de timing van dit crypto project lijkt namelijk uitstekend. Dash 2 Trade komt met een eigen crypto dashboard waarmee je de markt beter kan analyseren.

Gezien alle problemen die de crypto markt in 2022 gekend heeft, kan dit dashboard precies zijn wat veel traders nodig hebben. In het dashboard vind je bijvoorbeeld informatie over alle crypto koersen, technische indicatoren per cryptomunt en een aantal handige tools.

Zo kun je met Dash 2 Trade een tradings-strategie invullen en uitgebreid testen voordat je de strategie met echt geld gaat hanteren. Verder biedt het on-chain analyses en informatie over het sentiment op sociale media over bepaalde munten.

Een ander belangrijk onderdeel van het Dash 2 Trade dashboard, en ook het gedeelte dat als eerst gelanceerd wordt, is het presale overzicht. Dat is een aparte pagina met alle nieuwe cryptomunten die in een presale verkrijgbaar zijn.

Dat is opzich al een uniek overzicht, maar Dash 2 Trade gaat nog een stap verder door een eigen ontwikkeld scoresysteem. Dit systeem geeft elke presale een score tussen de 0 en 100 op basis van de potentie van de munt.

Dit wordt bepaald door de on-chain analyses, het sociale sentiment en overige beschikbare data over de presale. Erg handig, want presales zijn normaal lastig te onderzoeken en met dit scoresysteem krijg je alvast een overzicht waarna je meteen al een aantal coins links kan laten liggen.

Meedoen met de presale van Dash 2 Trade kan dus nog maar heel even en dat doe je door naar de website van Dash 2 Trade te gaan en daar een wallet te verbinden. Vervolgens kun je vanuit die wallet D2T tokens kopen door Ethereum of USDT in te ruilen.

Als je nog geen Ethereum of USDT in bezit hebt, kun je die ook eerst met je creditcard kopen via de website van Dash 2 Trade. Door nu te investeren, kun jij mee profiteren van een eventuele prijsstijging na de eerste exchange listing van de nieuwe token.

>>> Nu naar de Dash 2 Trade Presale <<<

4. C+Charge (CCHG) – Duurzame Cryptomunt voor oplaadstations

De nieuwste cryptomunt uit dit overzicht is C+Charge, een nog verborgen pareltje waar jij als één van de eersten in kan investeren. C+Charge is sinds iets meer dan een week verkrijgbaar en richt zich met haar CCHG token op de markt voor elektrische auto’s.

Zij zagen het probleem dat er op dit moment veel verschillende laadstations zijn met hun eigen betalingssysteem en zelfs erg verschillende prijzen. Die prijsverschillen vallen pas op nadat je auto opgeladen is, pas dan krijg je meestal de prijs te zien.

Met een hoge nood voor veel meer laadstations wil C+Charge het universele betalingssysteem worden en daarbij wil het blockchain technologie gebruiken om dit veilig, transparant en met extra mogelijkheden aan te kunnen bieden.

Eén van die extra mogelijkheden is bijvoorbeeld het feit dat je voor het opladen van je elektrische auto carbon credits kan ontvangen. Hiervoor werkt C+Charge samen met een andere partij die de carbon credits zal verstrekken.

Op dit moment zijn het alleen nog grote bedrijven die carbon credits op deze manier kunnen verdienen, maar C+Charge brengt dit nu naar het grote publiek.

Laadstations kunnen volledig door C+Charge gerund worden, maar het ook toevoegen als betaalmethode. Gebruikers kunnen dan betalen voor het opladen van hun auto met de token van C+Charge: CCHG.

Die token is dus nu alvast verkrijgbaar in een presale en hoe eerder je erbij bent, hoe goedkoper je de token in kunt kopen. De presale zal namelijk uit vier verschillende fases bestaan waarbij de prijs na elke fase iets verhoogd wordt.

Je kunt de token nu nog kopen voor $0,013, maar dit zal in de vierde fase al gestegen zijn naar $0,0246. In totaal wil C+Charge met de presale $6,6 miljoen ophalen om het systeem en de app verder te ontwikkelen.

>>> Nu naar de C+Charge Presale <<<

5. RobotEra (TARO) – Metaverse crypto met veel potentie

De term metaverse is nu zo’n drie jaar bekend in de crypto wereld en heeft uiteenlopende jaren gekend. Waar het in 2021 een grote stijging mee maakte en één van de sterkste niches uit de markt werd, kelderde dit in 2022 flink.

Metaverses als Decentraland en The Sandbox raakten niet alleen veel spelers, maar ook veel van hun waarde kwijt. Het is wachten op een nieuwe metaverse coin die weer nieuwe spelers aan zich kan binden en de markt weer wat uit het slop kan trekken.

De grootste kanshebber voor komend jaar lijkt de metaverse coin van RobotEra te zijn, een crypto project dat op dit moment in een presale verkrijgbaar is. RobotEra wil zich op een aantal vlakken onderscheiden als metaverse.

Ten eerste is het geen metaverse met menselijke karakters, maar draait alles om robots die de planeet overgenomen hebben. Jij kan als robot de verschillende continenten van planeet Taro mee helpen wederopbouwen.

Je kiest zelf hoe je dat doet, als je eenmaal een stuk land hebt, ben je helemaal vrij om te bouwen wat je wilt.

Je hoeft niet alles zelf te bouwen gezien je natuurlijk hulp in kunt roepen van andere spelers in de metaverse. Daarnaast is het binnen RobotEra mogelijk om je eigen robot compagnons te ontwikkelen die voor jou aan de slag gaan.

Deze robots geef je een opdracht en daarmee gaan ze aan de slag. Als je de compagnons niet meer nodig hebt, kun je ze, net als alle andere items in het spel, verhandelen op de RobotEra marktplaats.

Op die marktplaats wordt alles verhandeld met TARO tokens en die tokens zijn nu te koop in een presale. Je betaalt in deze presale op dit moment $0,020 per token en die prijs stijgt bij de volgende fase naar $0,025.

Je kunt de tokens zelf kopen via de website van RobotEra. Ook hier kun je Ethereum of USDT inruilen voor de TARO tokens.

>>> Nu naar de RobotEra Presale <<<