Altcoin, Cardano

IOTA breekt uit zijn consolidatiezone – Dit kan je verwachten

Bitcoin, Ethereum en Cardano presteren vandaag goed maar IOTA is de best presterende cryptocurrency van vandaag. De IOTA prijs is in de afgelopen 24 uur namelijk met meer dan 31 procent gestegen. De prijsstijging is het gevolg van een uitbraak van eerdere consolidatieniveaus.


IOTA kan spoedig zijn ATH opzoeken

De IOTA prijs ligt op het moment van schrijven rond de $1.447. Dit terwijl de prijs 1 dag geleden nog ‘slechts’ rond de $1.13 lag. Dat betekent dat de koers in minder dan 24 uur tijd met 31% is gestegen. De prijsactie is extreem bullish helemaal nu IOTA de weerstand van de MA 200 heeft doorbroken.

IOTA daggrafiek – Bron: Tradingview

Wat we ook kunnen zien op de bovenstaande grafiek is dat de RSI-niveaus hard beginnen te stijgen. Dit geeft aan dat op dit moment de kopers de overmacht hebben. Voor nu ligt er een sterke ondersteuningszone rond de $0.95, maar de kans lijkt klein dat deze snel opgezocht zal worden.

Voor nu lijkt het meest logische scenario dat IOTA het $1,50 niveau op zal zoeken en daar even zal consolideren. Als ook dit niveau met kracht doorbroken wordt lijkt de kans aanwezig dat het hoogste punt ooit van $2,75 opgezocht zal gaan worden.