Exchange,

Is Bitvavo een alternatief voor Binance?

Naar aanleiding van de recente hack bij Binance, waarbij 7.000 BTC ruim $40 miljoen dollar) is buitgemaakt, is het voor in ieder geval een week niet meer mogelijk om cryptocurrencies te storten en op te nemen. Logisch dus dat men opzoek is naar een alternatief. Maar welke exchange kun je nou het beste gebruiken?


Gratis 1000 euro handelen

ACTIE: Maak een Bitvavo Account aan via Newsbit en betaal de eerste 1000 euro geen handelskosten! Bitvavo is veruit de goedkoopste Nederlandse exchange. (Klik op de onderstaande knop)

 

Bitvavo exchange als alternatief voor Binance

Volgens Newsbit is de in Nederland gevestigde crypto exchange, Bitvavo, een uitstekend alternatief voor Binance. Bitvavo heeft net zoals Binance zeer lage fees en groot aanbod van meer dan 50 verschillende valuta’s. Een belangrijk voordeel van Bitvavo ten opzichte van Binance is dat het de mogelijkheid biedt om crypto’s met euro’s te kopen en te verkopen. Dit kan heel gemakkelijk met iDeal.


Binance VS Bitvavo

Om te kijken welke crypto exchange het beste is hebben we hieronder een vergelijking gemaakt van beide exchanges.

 

[table id=36 /]

 

Uit bovenstaande vergelijking blijkt dat er niet veel verschil zit tussen Binance en Bitvavo. Ondanks dat Binance een groter aanbod heeft qua crypto’s en iets lagere handelskosten aanbiedt, is het bij Bitvavo mogelijk om direct euro’s te storten via iDeal. Registreren bij Bitvavo is binnen enkele seconden gedaan. Daarnaast heeft Bitvavo nu een actie waardoor je de eerste €1.000 zonder handelskosten kan verhandelen. Maak een account aan via de onderstaande knop en begin met traden.