Altcoin

Is de Venezolaanse Petro in opkomst?

De Venezolaanse Petro lijkt in opkomst te zijn. Sinds de introductie van de Petro-munt bij benzinestations in het land, is nu ongeveer 15% van de betalingen in deze cryptocurrency.


Eerste door senioren gebruikte crypto

Hiermee lijkt de adoptie van de Petro tussen de primaire- en secundaire markt te versterken. Toch is de Petro momenteel voornamelijk beperkt tot gebruik bij benzinestations, vanwege de korting die je hiermee op brandstof ontvangt.

Volgens Maduro heeft de Petro zelfs ongekende mijlpalen bereikt. Zo geeft Maduro aan dat dit de eerste cryptocurrency is die ook door senioren wordt gebruikt. Alhoewel deze bewering niet te controleren is en onrealistisch lijkt, is het wel een opvallende.


Probeer vandaag nog crypto te verhandelen en mis nooit een kans om winst te maken! – Ga naar Stormgain.


Niet goed ontvangen

De Petro wordt eigenlijk al sinds de lancering ervan niet goed ontvangen door de inwoners van Venezuela. Ook internationaal weet de cryptocurrency niet enorm goed te presteren.

Er waren bij de lancering ervan veel beweringen gemaakt, zoals dat het zou helpen bij de alsmaar dalende lonen. Toch lijkt de cryptocurrency op het moment weinig voor Venezuela op te lossen. Of de Petro nu naast benzinestations ook nog een andere werking krijgt in het land is nog onbekend.