raboo
Persbericht

Is de XRP ETF onvermijdelijk? Bitcoin-hack zorgt ervoor dat investeerders massaal naar Raboo trekken voor winst!

Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.


In crypto nieuws is Ripple in de rechtszaal tegen de SEC voor beschuldigingen over activiteiten in 2020. Verrassend genoeg heeft dat de top altcoin niet van de top 20 cryptolijst gehouden. In plaats daarvan praten analisten zelfs over XRP ETF’s! Aan de andere kant daalde de waarde van Bitcoin (BTC) na een enorme hack bij een Japanse beurs.

Ripple (XRP) is een lastige beslissing, en Bitcoin is teleurstellend geweest. Maar we hebben Raboo ($RABT) die tijdens de voorverkoop 100x winst biedt nadat gebruikers hebben geprofiteerd van de 233% voorverkoop winstpool.

Natuurlijk gaat Raboo over meer dan alleen winst. We hebben enig inzicht in de plannen van de token.

Ripple ETF’s zouden ook een realiteit kunnen zijn

Het begon allemaal met de goedkeuring van de Bitcoin ETF in december; nu hebben we ook Ethereum ETF’s, en overal wordt gespeculeerd over de mogelijkheden van Ripple ETF’s. Het is nog vroeg om de discussie te voeren, maar na Ethereum zou je kunnen toegeven dat XRP ETF’s onvermijdelijk zijn.

De Securities and Exchange Commission zit nog steeds vast met Ripple in de rechtszaal over de verkoop van niet-geregistreerde effecten in 2020. De commissie houdt vast aan een zware boete en een verbod op XRP-handel in de VS, en het is behoorlijk verrassend dat de prijs van Ripple nog steeds standhoudt tegen de verwachtingen in.

CoinGape detecteert tekenen van een op handen zijnde bullish beweging op Ripple, en misschien wachten de XRP bulls daarop. Ze hebben al een tijdje de steun van $0,52 vastgehouden, en als alle weerstand op $0,56 wordt doorbroken, zou de volgende halte van Ripple het dollarmerk kunnen zijn.

Hackers dragen bij aan Bitcoin-uitstromen

De uitgebreide periode van stabiliteit van Bitcoin werd abrupt beëindigd door enige hackactiviteit in Japan. Volgens crypto-nieuwsmedia meldde DMM Bitcoin een verlies van meer dan $305 miljoen van de beurs, omdat hackers 4.502,9 BTC-tokens in de loop van de week stalen.

Volgens sommige rapporten werden de gestolen Bitcoin-tokens verspreid over tien wallets. DMM Bitcoin heeft ongeautoriseerde uitstromen gestopt, en zelfs spot aankopen zijn op de beurs beperkt. De hack staat op de 8e plaats van de grootste diefstallen in de geschiedenis van de cryptowereld.

En, zoals je zou verwachten, verloor Bitcoin een deel van zijn altcoin-waarde door het nieuws. De crypto-gigant heeft al wat dominantie verloren dankzij de Ethereum ETF’s, en nu heeft het een verlies van ongeveer 1,25% op wekelijkse tijdschema’s geleden.

Verschillende Bitcoin-handelaren hebben hun tegoeden geïnd en zijn op weg naar waar de winst te behalen is.

De eerste stop is bij de voorverkoop van Raboo!

Investeerdersafvloeiing ziet Raboo’s voorverkoop domineren in crypto nieuws

De cryptomarkt is de laatste tijd om vele redenen volatiel geweest, en de recente hack van Bitcoin heeft zelfs de beste tokens aan de schommelingen blootgesteld. Midden in dit alles staat Raboo als een constante bron van winst, en hier is waarom.

De aandacht verschuift naar meme-munten, aangezien veel DeFi-projecten nog niet de volledige effecten van de bull run hebben ervaren. Raboo’s voorverkoop heeft een aanzienlijke aanhang gekregen in de crypto-wereld, en het $RABT-ecosysteem staat op het punt een ontmoetingspunt te worden voor gelijkgestemde meme-enthousiastelingen.

Het beste is dat Raboo ook een gemeenschapsgerichte token is waar leden worden beloond voor hun deelname. Hoe meer je je bezighoudt met Raboo, hoe meer het project je beloont. Maar hoe neem je deel?

Raboo heeft plannen om alleen de beste memes te circuleren voor entertainment in de crypto-wereld. Het is een AI-ondersteund project waarbij generatieve AI zal worden ingezet om kwaliteitsmemes te produceren. Aan de kant van de gebruikers hoeven ze alleen maar meme-waardige content op hun sociale media te plaatsen, en de AI neemt het vanaf daar over.

Het geweldige is dat er veel gebruikers op Raboo zijn, en de gemeenschap zal alleen maar groter worden. De top meme-munten kunnen niet concurreren!

Conclusie

Tussen het maken van memes en het belonen van zijn gebruikers, zal Raboo dit jaar de beste winsten bieden. Je moet er gewoon bij zijn!

De $RABT voorverkoop is aan de gang en staat op het punt fase 4 van de voorverkoop in te gaan, waarbij tokens $0,0048 per stuk zullen kosten. Koop er vandaag nog een paar en begin al met profiteren van de post-to-earn functies. Experts zeggen dat je tot 100x winst kunt behalen zodra Raboo wordt genoteerd op een topbeurs!

Je kunt deelnemen aan de Raboo voorverkoop hier:

Telegram: https://t.me/RabootokenPortal

Twitter: https://twitter.com/Raboo_Official


Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.