Avalanche
Persbericht

Is dit de laatste dip voordat de markt parabolisch wordt? Crypto’s waar u op moet letten: Avalanche (AVAX), Shiba Inu (SHIB) en InQubeta (QUBE)

Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.


Correcties zijn als snelheidsbrekers en de laatste wordt als gezond beschouwd. Tijdens het weekend kende de markt een aanzienlijke neergang, waarbij Bitcoin (BTC), de vlaggenschipcrypto, onder de drempel van $65.000 zakte en altcoins aanzienlijke waarde verloren.

Velen geloven echter dat dit de laatste dip is voordat de markt parabolisch wordt. Avalanche (AVAX), Shiba Inu (SHIB) en InQubeta (QUBE) bereiden zich voor om te exploderen – onmisbare crypto’s. Voor meer winst zou een verdubbeling van InQubeta de slimste zet kunnen zijn, gezien het bullish verhaal als een AI-altcoin en het duizelingwekkende opwaartse potentieel als een nieuwe en opkomende cryptovaluta.

InQubeta (QUBE): Transformatie van de AI-sector

InQubeta (QUBE) is een nieuwe crypto waar investeerders en liefhebbers geen genoeg van kunnen krijgen. De voorverkoop is in een opmerkelijk tempo uitverkocht, met maar liefst $12 miljoen opgehaald aan vroege financiering.

Het bovenstaande maakt het tot een top-ICO en de verbluffende opwaartse vooruitzichten positioneren het als een aanbevolen voorverkoop. De ICO bevindt zich momenteel in fase negen en een token kost slechts $0,028. Ondertussen voorspellen analisten, bruisend van vertrouwen en optimisme, een sprong van 7.000% na de lancering – mis dit niet.

Van even groot belang – één van de grootste aantrekkingskrachten ervan – zijn de kritieke problemen die het wil oplossen. Als AI-altcoin wil het het fondsenwervende landschap van de AI-industrie opnieuw vormgeven door het allereerste cryptogebaseerde crowdfundingplatform voor AI-techstartups te bouwen. Hierdoor kunnen baanbrekende technologiebedrijven hun potentieel waarmaken, waardoor het een integraal onderdeel wordt van de toekomst van AI.

BuyQube

Avalanche (AVAX): Maak je klaar om een nieuwe piek te creëren

Avalanche (AVAX) is een Layer-1-blockchain die een sleutelrol speelt in de crypto-ruimte als platform voor gedecentraliseerde applicaties (dApps) en aangepaste blockchain-netwerken. De toenemende acceptatie ervan betekent een grotere vraag naar het AVAX-token, waardoor de groei wordt gestimuleerd en het wordt gepositioneerd als een goede crypto om te kopen.

Na een aanzienlijke waardedaling nadat de dampen op waren, is het momentum herwonnen. Avalanche herstelt de tractie en zet zijn run voort, met het vizier op $100. Dit maakt het een favoriet vóór nieuw gelanceerde altcoins zoals Pixels, Starknet en DYM – een crypto die je moet hebben.

Het vermelden waard zijn de prijsvooruitzichten van analisten, die voor het einde van het jaar een stijging voorspellen voorbij het hoogste punt ooit (ATH) van $146. In het licht hiervan is Avalanche één van de beste crypto’s die je nu kunt kopen als je op zoek bent naar aanzienlijke winsten – mis deze niet.

Shiba Inu (SHIB): Voorbereiding op een grote run

Shiba Inu (SHIB) is om goede redenen de leidende meme-munt op de Ethereum-blockchain. Het heeft één van de grootste gemeenschappen, het Shib-leger, en een levendig ecosysteem dat bestaat uit verschillende door nutsbedrijven gesteunde projecten zoals Shibarium en ShibaSwap. Dit maakt het meer dan alleen een meme of een pump-and-dump-token.

Ondanks de opkomst van nieuwe meme-verhalen en tokens zoals de op Solana gebaseerde tokens met een hondenthema, zoals dogwifhat en Bonk, heeft Shiba Inu niettemin de marktdominantie behouden. Het mag dan de laatste tijd in woelige wateren zijn beland, maar de bulls hebben hun momentum herwonnen en hun zinnen gezet op hun volgende run.

Shiba Inu bereidt zich voor om dit jaar te exploderen en is één van de beste meme-munten om in te investeren. Analisten denken dat het een voordeel van 50x zal ervaren voordat het doek over het jaar valt, wat niets minder dan opmerkelijk zal zijn. Om op deze enorme bullish golf te kunnen inspelen, raden we je aan een zak SHIB en HODLing te pakken.

Conclusie

De markt kende dit weekend een lichte dip, maar de stieren hebben hun dominantie opnieuw bevestigd. Ondertussen zijn Shiba Inu, Avalanche en InQubeta de altcoins die moeten uitkijken naar verbazingwekkende winsten nu de bullmarkt in volle gang is, vooral de opkomende altcoin.
Als nieuwe AI-altcoin beschikt QUBE over een enorm opwaarts potentieel. Om een early adopter te worden, klikt u op de onderstaande link.

Bezoek de InQubeta-voorverkoop

Sluit u aan bij de InQubeta-gemeenschappen


Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.