InQubeta
Persbericht

Is een Dogecoin (DOGE) parabolische run op de kaart? Avalanche (AVAX) neemt aanzienlijke dip; InQubeta (QUBE) komt dichter bij $13 miljoen in voorverkoop

Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.


De cryptomarkt handelt sinds de laatste marktdaling zijwaarts. Blijkbaar is het niet altijd groen, zelfs niet tijdens een bullmarkt. Niettemin staat een comeback voor de deur, waarbij Dogecoin (DOGE) klaar is om een parabolische run te maken en die veel ongrijpbare $1 binnen te halen.

Tegelijkertijd handelt Avalanche (AVAX), één van de beste altcoins, ook aan de onderkant tijdens de marktdip. Aan de andere kant biedt het geweldige koopmogelijkheden. Ondertussen komt InQubeta (QUBE), één van de meest veelbelovende opkomende crypto’s, dichter bij de $13 miljoen aan fondsenwerving, terwijl de $12,9 miljoen overstijgt, waardoor het er gemakkelijk uitziet.

InQubeta (QUBE): een top en veelbelovende ICO

InQubeta (QUBE) staat in de schijnwerpers terwijl het de verbluffende mijlpaal van $13 miljoen aan fondsenwerving nadert. De meeste nieuwe ICO’s laten ze in de schaduw en gaan vooruit, klaar om na de lancering te ontploffen – een aanbevolen voorverkoop om van te profiteren.

Het marktdebuut nadert en de voorverkoop bevindt zich in de negende fase. Een token kost slechts $0,028, wat volgens topexperts belachelijk ondergewaardeerd is en zwaar wordt verdisconteerd, gezien het groeipotentieel ervan. Volgens voorspellingen zal het na de lancering een tijdige stijging van 60x ervaren, waardoor het misschien wel de beste nieuwe crypto is om in te investeren.

Belangrijker nog is dat het solide fundamenten heeft als een mix van AI en blockchain – het meest optimistische verhaal. Het is van plan de snel groeiende AI-markt via blockchain opnieuw vorm te geven, met name het fondsenwervende landschap en de markttoegankelijkheid. Het bedrijf zet een nieuwe en andere koers uit en zal het eerste op crypto gebaseerde crowdfundingplatform voor AI-tech startups bouwen.

Dit futuristische platform zal opkomende AI-bedrijven in staat stellen kapitaal aan te trekken via het QUBE-token. Verder zal de op maat gemaakte NFT-marktplaats de toegang tot de lucratieve AI-markt democratiseren via het fractionele investeringsmodel.

BuyQube

Dogecoin (DOGE): Voorbereiden op een aanzienlijke run

Dogecoin (DOGE) blijft leiding geven aan het meme-ecosysteem en benadrukt waarom het één van de beste meme-munten is. Het luidde het meme-verhaal in als de eerste op plezier geïnspireerde cryptocurrency met een hondenthema. De memetische aantrekkingskracht ervan werd breed omarmd, wat ertoe bijdroeg dat het een van de beste cryptomunten werd.

Vroege houders die in de waardepropositie geloofden voordat deze in de schijnwerpers kwam, creëerden generatie-rijkdom, wat tot uitdrukking bracht hoe crypto vroege deelnemers vaak bevoordeelt. Met nog meer ruimte voor groei terwijl het richting een nieuwe all-time high (ATH) racet, is Dogecoin één van de beste crypto’s om in te investeren – en geen ‘pump and dump’-munt.

De huidige prijs biedt een laag instappunt en een geweldige koopmogelijkheid. Om deze bullish golf ten volle te benutten, raden we daarom aan Dogecoin toe te voegen aan uw cryptoportfolio: WAGMI.

Avalanche (AVAX): Een prijscomeback is in aantocht

Avalanche (AVAX) speelt een cruciale rol in de crypto-industrie. Ondanks de toenemende concurrentie blijft het één van de meest populaire bestemmingen voor slimme contracten, met als doel Ethereum (ETH) te onttronen. Eén van de concurrentievoordelen is de hogere transactieopbrengst, die enorm bijdraagt aan de aantrekkingskracht ervan.

Meeliftend op de turbulente golf van de cryptomarkt, handelt het in neerwaartse richting als het een klap krijgt. De daling kan worden toegeschreven aan een aantal factoren, maar vooral aan de prijsdaling van Bitcoin (BTC). Niettemin staat een koerscomeback op de planning en wordt verwacht dat Avalanche zich de komende dagen zal herstellen.

Als één van de beste altcoins is Avalanche één van de altcoins om in de gaten te houden terwijl de markt zich herstelt, ten opzichte van nieuwe crypto’s zoals Starknet of Pixels. Om uzelf te positioneren voor aanzienlijke winsten, kunt u AVAX aan uw crypto-bezit toevoegen.

Conclusie

Terwijl de markt een herstelfase ingaat, bereidt Dogecoin zich voor op een parabolische run, terwijl Avalanche zijn zinnen heeft gezet op een comeback. Ondertussen is InQubeta nog maar een haar verwijderd van een belangrijke mijlpaal op het gebied van fondsenwerving nu zijn marktdebuut nadert. Om een early adopter te worden, raden wij u aan deel te nemen aan de ICO via onderstaande link.

Bezoek de InQubeta-voorverkoop

Sluit u aan bij de InQubeta-gemeenschappen


Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.