Ripple Nieuws

Ripple Nieuws

Is Ripple (XRP) klaar voor een grote prijsstijging?

Veel crypto prijzen zijn deze week explosief gestegen en sommigen hebben zelfs nieuwe all time highs neergezet. De Ripple prijs is echter achter gebleven, maar sommige indicatoren suggereren dat de munt op het punt staat uit te breken.


Ripple is klaar voor volatiliteit

Ripple’s XRP token lijkt klaar om een grote stap vooruit te maken. De munt heeft een consolidatie periode van ongeveer tien dagen doorstaan, waardoor er een reeks lower highs en higher lows zijn ontstaan. Dit koersverloop heeft geleid tot de vorming van een symmetrical triangle op de 4-uurs grafiek.

Naarmate XRP dichter bij het einde van de driehoek komt, is de kans steeds groter dat de prijs uitbreekt uit het patroon. Wanneer dit gebeurd lijkt een koersstijging of koersdaling van 30% mogelijk. Dit legt de prijsdoelen op $0,82 of $1.65.

XRP bevindt zich in een symmetrical triangle – Bron: Tradingview

Ondanks dat de volatiliteit beide kanten op kan slaan, lijken de indicatoren te suggereren dat de uitbraak naar boven zal zijn. Voor nu is het dus verstandig om de XRP prijsactie goed in de gaten te houden. Mocht de prijs boven de $1,30 uitbreken lijkt Ripple een grote koersstijging tegemoet te gaan. Aan de andere kant is het verstandig om het ondersteuningsniveau van $1,18 ook in de gaten houden. Een koersval onder dit niveau zal een slecht teken zijn.

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten