Bitcoin prijs stijgt
Bitcoin

Jack Mallers voorspelt Bitcoin koers van honderden duizenden dollars

Jack Mallers, de flamboyante CEO van Lightning Network bedrijf Strike, zegt dat één katalysator de Bitcoin koers richting de 100.000 dollar kan sturen. In een nieuw interview met Fox Business zegt Jack Mallers dat hij een Bitcoin koers voorziet van honderden duizenden dollars als de Amerikaanse overheid zijn schuld blijft opbouwen.

Jack Mallers is bullish over Bitcoin

Jack Mallers verwacht dat Bitcoin de komende jaren als een raket gaat stijgen. “Oh mijn god, Bitcoin gaat naar honderden duizenden dollars per munt. De Amerikaanse overheid heeft zoveel schulden. De manier waar ik denk over de Bitcoin koers is dat het technologie plus fiat-liquiditeit is. Het gaat dus omhoog omdat het innovatieve technologie en beter geld is”, aldus een zeer optimistische Jack Mallers.

Waarom Bitcoin zo gaat profiteren van de groei van de Amerikaanse overheidsschuld? Dat is omdat Bitcoin volgens hem de financiële asset is die het moeilijkste is om te kopiëren.

Volgens Mallers zal de Amerikaanse overheid geld blijven printen om de economie aan de gang te houden, in plaats van te kiezen voor een harde reset. Om die reden zullen volgens de CEO van Strike aandelen, Bitcoin en goud naar de maan gaan.

In principe propageert Mallers dat we alles moeten kopen wat de overheid niet kan bijdrukken. In dit geval alles behalve de Amerikaanse dollar.

Koop geen dollars

De enige manier om je te beschermen volgens Jack Mallers is om geen Amerikaanse dollars te bezitten. “Dat is het moment waarop je dingen als de S&P 500, goud en Bitcoin ziet stijgen. Dat is wat er de komende twee jaar gaat gebeuren”, aldus een optimistische Jack Mallers.

Op het moment van schrijven heeft Bitcoin het weer een beetje op zijn heupen. De Bitcoin koers komt momenteel binnen op 37.457 dollar en kan wellicht opnieuw een aanval op de 38.000 dollar openen.

Die koers blijkt op dit moment een behoorlijke horde voor de bulls te zijn. Als het lukt om die te overwinnen, dan kunnen er zomaar hele interessant dingen gebeuren met de digitale munt.

Gratis 10 euro aan Crypto

Wil je de cryptowereld betreden en wellicht Bitcoin of een andere crypto kopen? Dan hebben we geweldig nieuws voor je! Dankzij een speciale deal tussen Newsbit en Bitvavo, een van de meest toegankelijke en gebruiksvriendelijke crypto beurzen in Europa, krijgen onze lezers een exclusieve aanbieding.

Als je je aanmeldt bij Bitvavo via de onderstaande knop, ontvang je niet alleen 10 euro gratis, maar betaal je ook geen handelskosten over je eerste 10.000 euro aan transacties.

Bitcoin nieuws

Hedgefondsmanager: Crypto kan exploderen bij renteverlaging van 0,50%
De Bitcoin-rally lijkt ten einde voordat deze echt van start ging
Bitcoin op weg naar $64K: Wat de renteverlaging van de Federal Reserve kan betekenen
Meer nieuws

Meest gelezen

Bekende crypto analist: Deze 4 altcoins zijn klaar voor mega stijging
BitBoy voorspelt enorme stijging voor XRP en 4 andere Cryptomunten
Bitcoin koers maakt zich klaar voor de ‘grand finale’