Cuba
Exchange,, Trending

Jamaicaanse beurs gaat Bitcoin en Ethereum verhandelen in pilot


Binnenkort gaat de ‘Jamaica Stock Exchange’ (JSE) Bitcoin (BTC)- en Ethereum (ETH)-transacties uitvoeren. Het Canadese fintech-bedrijf Blockstation zal deze transacties verwerken.


Live-handel

Gezamenlijk hebben de 2 bedrijven laten weten dat ze een overeenkomst hebben getekend die de live-handel in de twee bovengenoemde crypto’s mogelijk maakt. In de toekomst willen ze dit uitbreiden met onder andere security-tokens in een gereguleerde en beveiligde (digitale) omgeving.


Eerste fase

Deze pilot is de tweede fase van de pilot. In de eerste fase hebben JSE en Blockstation een live crypto-handel getest met een kleine testgroep van een aantal brokers en experts in de markt. Het doel hiervan deze eerste fase was om de volledige levenscyclus van het ecosysteem van digitale assets te demonstreren.


Know Your Customer

In de tweede fase zullen brokers zich aanmelden via een know your customer proces. Hierdoor worden zij geholpen om te handelen in Bitcoin (BTC) of Ethereum (ETH). Het is nog onbekend wanneer de tweede fase begint of eindigt.


Gestroomlijnd en eenvoudig proces

Een onderdeel van deze samenwerking is om het proces van het kopen of verkopen in cryptocurrencies zo gestroomlijnd en eenvoudig mogelijk te maken. Hiernaast moeten bedrijven op een eenvoudige en transparante wijzen geld aan te trekken. Om hiervoor te zorgen is het bedrijf op zoek naar ondersteuning van kleine en middelgrote ondernemingen.