Ripple Nieuws

Ripple Nieuws

Jed McCaleb stopt met de verkoop van zijn resterende XRP

Jed McCaleb neemt een pauze van de verkoop van zijn XRP. Betekent dit dat hij nog niet helemaal wil loslaten?

Nog steeds 5 miljoen XRP in de ’tacostand’

Het feit dat Jed McCaleb nog steeds 5 miljoen XRP op zijn ’tacostand’ heeft staan, zoals blijkt uit de gegevens, wekt de indruk dat hij het verkoopproces onderbreekt. ‘Tacostand’ is de persoonlijke XRP-wallet van McCaleb. Is het moeilijk voor hem om het verleden los te laten en verder te gaan?

Jed McCaleb, mede-oprichter van Ripple Labs en voormalig chief technology officer van Ripple, verkoopt al lange tijd agressief XRP. Eerdere gegevens gaven aan dat hij op 16 juli klaar zou zijn, maar het huidige cijfer laat zien dat hij nog steeds 5,32 miljoen XRP heeft ter waarde van $1,79 miljoen.

McCaleb maakte deel uit van het kernteam als CTO die verantwoordelijk was voor de oprichting van Ripple in 2013. Uiteindelijk verbrak hij echter in 2014 de relatie met het bedrijf en richtte hij een andere blockchain-startup op, genaamd Stellar. Voordat hij het bedrijf verliet, beloonde Ripple hem met ongeveer 9 miljard XRP-valuta.

Omdat Ripple en zijn leidinggevenden werden beschuldigd van het verkopen van niet-geregistreerde effecten, heeft de Securities and Exchange Commission (SEC) hem niet opgenomen in haar zaak tegen Ripple en haar leidinggevenden. Bovendien hebben federale functionarissen geen enkele moeite gedaan om te voorkomen dat hij zijn XRP-aandelen verkoopt.

Ondertussen blijft McCaleb een invloedrijke figuur in de cryptocurrency-sector. Voordat hij Ripple oprichtte, was hij de oprichter van de Mt. Gox-exchange. Dit was een dominant handelsplatform voor cryptocurrency, totdat het in 2014 werd gehackt en gesloten.

Na zijn vertrek bij Ripple richtte hij Stellar (XLM) op, een concurrerend betalingsnetwerk.

Jed McCaleb die de verkoop van zijn voorraad XRP onderbreekt, kan betekenen dat hij om een ​​persoonlijke reden een korte pauze neemt. Het kan ook betekenen dat hij het moeilijk vindt om los te laten, aangezien het verkopen van zijn voorraad de laatste band met Ripple zal verbreken.

Ripple nieuws

Goldman Sachs, Wells Fargo en HSBC classificeren XRP als digitale valuta Goldman Sachs, Wells Fargo en HSBC classificeren XRP als digitale valuta
Ripple krijgt toestemming om video’s van SEC ambtenaren te verifiëren Ripple krijgt toestemming om video’s van SEC ambtenaren te verifiëren
Meer dan 71.000 XRP-investeerders steunen Ripple Meer dan 71.000 XRP-investeerders steunen Ripple
Meer nieuws

Meest gelezen

Ethereum koers doorbreekt $2000 in aanloop naar de Merge Ethereum koers doorbreekt $2000 in aanloop naar de Merge
Shiba Inu rolt Shiba Eternity-game uit in Vietnam Shiba Inu rolt Shiba Eternity-game uit in Vietnam
Cardano bereikt belangrijke mijlpaal nu Vasil-tests de laatste fasen ingaan Cardano bereikt belangrijke mijlpaal nu Vasil-tests de laatste fasen ingaan
meer meest gelezen

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten