Bitcoin

JP Morgan: ‘Bitcoin prijs vertienvoudigd tegen eind 2022’

Volgens een Amerikaanse topinvesteerder zal de waarde van Bitcoin zal tien keer zo veel worden. De internationale investeringsbank JP Morgan schat dat de prijs zou kunnen stijgen tot $650.000.


‘Uiteindelijke waarde van Bitcoin zal $650.000 zijn’

Tim Draper zei dat de waarde van cryptocurrencies tegen het einde van 2022 tien keer zal zijn gestegen. Hij twitterde: “Bitcoin zal vanaf hier tot eind 2022 of begin 2023 tien keer toenemen.” Max Keizer zei tegen Express.co.uk dat de voorspelling “een koersdoel van $260.000 betekent voor Bitcoin”. Hiermee worden grote prijssprongen voorspeld voor de gehele crypto-industrie.

Een rapport van JP Morgan schatte dat de uiteindelijke waarde van elke Bitcoin $650.000 zou zijn. De investeringsbank ziet een patroon van toegenomen investeringen van financiële instellingen nadat MassMutual en MicroStrategy meer werden blootgesteld aan Bitcoin. In het rapport stond het volgende:

“Alternatieve valuta’s zoals goud en Bitcoin hebben het meest van de pandemie geprofiteerd, in relatieve termen. Hierdoor is hun activa voor investeringsdoeleinden met respectievelijk 27% en 227% gegroeid. ”


Geïnteresseerd in het leverage traden van Bitcoin en andere crypto? Klik hier en maak een account aan op Bybit.


Aanval op het wereldwijde centrale banksysteem

In een gesprek met Daniela Cambone op de Stansberry Research-podcast gaf Max Keizer zijn mening over wie er achter de laatste Bitcoin rally zat. Hij zei het volgende:

Wat Michael Saylor, mogelijk Elon Musk en anderen hebben ontdekt, is dat ze de Federal Reserve-bank en andere centrale banken in een zeer precaire positie hebben gebracht. Dit komt doordat deze banken de rentetarieven kunstmatig hebben verlaagd tot buitengewoon lage niveaus, tot bijna nul. Als ze goedkoop kunnen lenen en Bitcoin kunnen kopen zijn ze in staat om een aanval uit te voeren op de Federal Reserve.”

Verder zei hij: “Vergis je hier niet in, Michael Saylor en de Bitcoiners vallen de Federal Reserve bank en het wereldwijde centrale banksysteem aan. Dat is de reden waarom we vrij snel konden zien dat Bitcoin verhandeld werd tegen $200.000 of $300.000.”

Keizer zei dat er maar één manier is waarop centrale banken zich tegen deze aanval konden verdedigen. Namelijk door de rente te verhogen. Dit is voor investeerders “de multi-triljoen inzet op Bitcoin”, zei hij. Hij voegde eraan toe dat zolang de rentetarieven blijven dalen, “deze Bitcoin-weddenschap een asymmetrische transactie is en vrijwel geen top heeft”.

De Amerikaanse effectenmakelaar en financieel commentator Peter Schiff is echter vijandig gebleven tegenover het potentieel van Bitcoin. Hij waarschuwde voor investeringen in ‘s werelds meest vooraanstaande cryptocurrency. Vandaag twitterde hij: “Zal Bitcoin over 100 jaar herinnerd worden als de nieuwe Ponzi? Misschien worden mensen dan gebitcoined, in plaats van bedrogen.”

Bitcoin nieuws

Waarom de cryptomarkt vandaag daalt

Waarom de cryptomarkt vandaag daalt

Ontdek waarom de cryptomarkt vandaag een dip ervaart. Leer over de oorzaken, waaronder geopolitieke spanningen, economische onrust en belastingverhogingen in de VS.

Iconisch “Buy Bitcoin”-bordje verkocht voor ruim 1 miljoen dollar
Bitcoin koers onderuit door China en Midden-Oosten
Meer nieuws

Meest gelezen

Bitcoin koers verliest $2.000, wat is er aan de hand?
Crypto analist: ‘Deze 3 altcoins gaan vlammen volgende week’
Crypto analist: VeChain koers gaat met 1400 procent stijgen