Altcoin,

Justin Sun: Er komt iets Geweldigs aan voor Tron (TRX) en BTT

De Tron (TRX) prijs vloog omhoog en dat had te maken met een tweet van Justin Sun, de oprichter en CEO van Tron. Hij zegt dat er iets Groots en Geweldigs aankomt.


Er komt iets Groots en Geweldigs aan voor TRX en BTT

Justin Sun verstuurde op 26 mei een opmerkelijke tweet de wereld in. De oprichter van Tron schreef dat er iets ‘Groots en geweldigs’ aan zit te komen voor TRX en BitTorrent Token. Dit zorgde voor flink wat optimisme bij TRX investeerders. Hij zegt in zijn tweet, die hieronder te zien is, dat hij meer kan vertellen op 1 juni.

 
 

Niet alleen de TRX en BTT koersen zijn flink gestegen. De gehele cryptomarkt kleurt groen door het sterke vertoon van Bitcoin. De waarde van de gehele cryptomarkt stijgt vandaag meer dan $19 miljard dollar in waarde.

 

Eerdere berichten over Justin Sun’s Tron

Eerder deze maand lag Justin Sun flink onder vuur. Dit omdat de Chief Technologie Officer genaamd Lucien Chen plotseling vertrok uit het bedrijf. Chen vertelde dat hij was vertrokken door grote meningsverschillen met Justin Sun. Chen vertelde dat hij vind dat Tron steeds meer gecentraliseerd wordt en dat dat een slechte ontwikkeling is in zijn ogen.

Chen heeft echter zijn focus alweer op nieuwe plannen gelegd. Zo is hij zijn eigen gedecentraliseerde blockchain-project begonnen. Het project heeft naar verluidt de naam Volume Network gekregen. Met dit project wil Chen zijn visie ten aanzien van cryptocurrencies aan de wereld laten zien.