Welke altcoin stijgt?
Altcoin, Avalanche

Crypto analist Kaleo is extreem bullish over deze Cryptomunt

De populaire pseudonieme analist Kaleo voorspelt op Twitter dat de memecoin-activiteit op Avalanche (AVAX) zal exploderen. Zodanig zelfs, dat het succes van de memecoins op de blockchain van AVAX volgens Kaleo voor enorme koersstijgingen van de munt zelf zullen zorgen.

‘Mensen wilden niet naar me luisteren’

Kaleo claimt in het bericht ook dat hij mensen tevergeefs waarschuwde voor de gigantische potentie van PEPE: “Mensen wilden niet luisteren naar hoe explosief de PEPE-pomp zou zijn, totdat het gebeurde. Het duurde maanden om ze te overtuigen. Deze keer zullen ze ook niet luisteren.

De meeste mensen moeten het zien om te geloven. Het is memecoin-seizoen en Avalanche zal meerdere memecoins van 200 tot 500 miljoen hosten. Stuur hem maar omhoog.”

De analist voorspelt dat Avalanche tot wel 130 procent kan stijgen vanaf zijn huidige niveau. Waarmee hij tot een koerstarget van tenminste 100 dollar komt voor de munt.

Mocht Avalanche die koers bereiken, dan zou dat een enorme stijging betekenen voor het project. Met het succes van memecoins is in theorie alles mogelijk. Wie had immers ooit gedacht dat een munt als Dogecoin een market cap van enkele mijlarden bij elkaar zou trekken.

PEPE op onbekend koersterrein

Vooral PEPE Is aan een bijzondere fase bezig en Kaleo wist dat allemaal mooi uit te tekenen. Op 2 maart voorspelde hij al dat PEPE een stuk verder zou doorvliegen en dat gebeurde.

Ook daarna op 3 maart durfde Kaleo het aan om PEPE nog een slinger te geven. Al heb je soms ook het gevoel dat dit soort gasten er op zichzelf verantwoordelijk voor zijn dat munten als PEPE het zo goed doen.

Kaleo is een analist met honderdduizenden volgers. In een relatief kleine markt kan dat een behoorlijke impact op de koers van bepaalde munten geven. Zeker omdat hij een “autoriteit” is op het gebied van dit soort kleinere munten.

Natuurlijk zit er een bepaalde vorm van technische analyse achter, maar het lijkt soms ook een self-fulfilling prophecy. Maar het blijft bijzonder om sommige munten met honderden procenten te zien stijgen.

1 maand geldig: Pak nu je 20 Euro bonus bij Bitvavo

Sta je op het punt om de cryptowereld te ontdekken en overweeg je om Avalanche of een andere crypto te kopen? Grijp dan nu je kans met deze exclusieve aanbieding! Dankzij een speciale deal tussen Newsbit en de Nederlandse crypto beurs Bitvavo krijgen onze lezers een exclusieve aanbieding

Slechts 30 Dagen Beschikbaar: meld je aan bij Bitvavo via de onderstaande knop en ontvang een welkomstcadeau van 20 euro helemaal gratis. En dat is niet alles – je betaalt ook geen handelskosten over je eerste 10.000 euro aan transacties. Meld je nu aan!

Altcoin nieuws

Door ChatGPT gemaakte memecoin bereikt marktkapitalisatie van $638 miljoen
Whales kopen plotseling massaal deze cryptomunt
AI tokens onderuit terwijl NVIDIA met 7% stijgt
Meer nieuws

Meest gelezen

Analist: Nu XRP kopen vergelijkbaar met vroege investeringen in Apple, Google en Tesla
Altseason op komst? Crypto analisten verwachten vuurwerk
Nederlandse crypto analist: Bitcoin koers kopieert de bullmarkt van 2017