Dogecoin, doge
Dogecoin

Crypto Aalist voorspelt spectaculaire Dogecoin Stijging van 30%

De populaire pseudonieme analist Kaleo deelt met zijn ruim 594.000 volgers op Twitter dat hij een gigantische koersexplosie voor Dogecoin verwacht als gevolg van de veranderingen die Elon Musk doorvoert voor Twitter.

Zoals je wellicht weet zal de naam Twitter volledig verdwijnen en veranderen in X, een zogenaamde alles-applicatie waarin je elkaar ook kunt betalen. De crypto-gemeenschap hoopt dat Dogecoin een rol in dat verhaal zal spelen en op basis van die geruchten voorspelt Kaleo een stijging van 30 procent voor de memecoin.

Dogecoin en X

Kaleo denkt dat het een kwestie van dagen of in het langste geval een kwestie van weken is voordat Elon Musk de integratie van Dogecoin in X aankondigt. “Ik denk dat er een goede kans is dat Musk het ditmaal echt doet, ook gezien het feit dat hij Dogecoin in zijn beschrijving toevoegde met de X, dat is geen toeval”, aldus Kaleo.

Dat lijkt op dit moment echter nog een beetje wilde speculatie. Elon Musk staat erom bekend dat hij houdt van een grapje. Het is op dit moment lastig voor te stellen dat de hele wereld Dogecoin gaat gebruiken als betaalmiddel op Twitter (of moeten we nu al X zeggen).

“In de tussentijd zien we de Dogecoin koers een beetje afkoelen en net als de rest van de markt wat leegbloeden. Waarom? Mensen zijn ongeduldig en willen meteen resultaten. Geruchten en hoop doen het tijdens een bearmarkt vaak niet goed”, zo gaat de analist verder.

De Dogecoin grafiek ziet er goed uit

Voor nu lijkt Kaleo dus vooral geduld te prediken. “Ik denk dat het een goede beslissing is om te blijven accumuleren bij iedere dip die we vanaf nu krijgen. De grafieken zien er goed uit, zelfs na een kleine correctie. Je moet gewoon een beetje geduldig zijn”, zo concludeert de analist.

Uiteindelijk verwacht de analist een koers van 0,10 dollar en mogelijk meer voor de digitale munt. Dat zou vanaf de huidige koers van 0,0801 dollar een stijging van ongeveer 30 procent betekenen.

“Ik ben het kopen van Dogecoin in deze range al maanden aan het promoten. Ik denk dat we nog steeds in een goede positie zitten om bij te kopen. Op het moment dat we uiteindelijk boven de 0,10 dollar handelen zal alles snel gebeuren en lijkt het met terugwerkende kracht een hele logische zet”, aldus een overtuigde Kaleo.

Wees je ervan bewust dat het om een pseudonieme handelaar gaat die redelijk schadeloos zijn strategie kan delen. Vaak doen dit soort analisten dat met overtuiging, vooral om extra volgers aan te trekken. Kaleo heeft een goede reputatie, maar uiteraard niet het monopolie op de waarheid.

Gratis 20 euro aan Crypto

Wil je de cryptowereld betreden en wellicht Dogecoin of een andere crypto kopen? Dan hebben we geweldig nieuws voor je! Dankzij een speciale deal tussen Newsbit en Bitvavo, een van de meest toegankelijke en gebruiksvriendelijke crypto beurzen in Europa, krijgen onze lezers een exclusieve aanbieding.

Als je je aanmeldt bij Bitvavo via de onderstaande knop, ontvang je niet alleen 20 euro gratis, maar betaal je ook geen handelskosten over je eerste 10.000 euro aan transacties.

Dogecoin nieuws

Crypto analist: Dogecoin kan snel 1 dollar waard worden
Ripple CEO haalt keihard uit naar Dogecoin
Crypto analist: Dogecoin loopt risico op koersdaling, ongeacht volgende beweging Bitcoin
Meer nieuws

Meest gelezen

Kiyosaki: Hou je vast, Bitcoin klaar voor de ‘Bananen-zone’
Crypto analist: XRP flink in de problemen en dit is waarom
Cardano memecoin daalt met 96% na uitspraak van ADA-oprichter