Galaxy Fox
Persbericht

Kan $1000 u een miljonair maken op deze Crypto Bull-markt? Het antwoord zal je shockeren

Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.


Welkom bij de supercyclische bullmarkt van je leven. De komende achttien maanden is alles mogelijk, en de opkomst van memecoins versnelt het proces van het creëren van rijkdom enorm. Kan €1.000 u miljonair maken op deze crypto-bullmarkt? Het antwoord zal je choqueren. Iedereen met een on-chain wallet, een behoorlijke risicobereidheid en een droom is al een eind op weg.

Talloze memecoins hebben deze cyclus en de laatste keer al miljonairs gedrukt. Shiba Inu ($SHIB) heeft in 2021 veel miljonairs gemaakt, dogwifhat ($WIF) heeft deze cyclus een nieuwe generatie gedrukt en Galaxy Fox ($GFOX) is klaar om de volgende cohort nieuwe crypto-rijken te printen. Meme-projecten zijn de beste crypto’s die je nu kunt kopen en jouw snelste manier om het eerste miljoen te halen.

Galaxy Fox ($GFOX) verandert $1.000 in $1 miljoen

Galaxy Fox is een topcrypto om in te investeren om van vier cijfers zeven te maken en dit voorverkoopjuweel moet nog op de open markt worden gelanceerd. Dit hybride model, dat in de voorverkoop de $4,4 miljoen overschreed en klaar is om met een knal gelanceerd te worden, heeft een potentieel van 1000x. Door elementen van spelen om te verdienen te combineren met een klassieke memecoin-build, leidt $GFOX een nieuwe standaard voor voordelen en entertainment in de keten.

De missie van $GFOX is om een algemeen erkende en geaccepteerde valuta binnen DeFi te worden, en eerst moet het de aandacht van de markt trekken. Het eindeloze runner-spel heeft de Web3-twist, waarbij de spelers op de hoogste ranglijst aan het einde van elk seizoen een deel van de prijzenpot verdienen.

De op groei gerichte opbouw is de grootste kracht van $GFOX. Het maakt gebruik van een uniek belastingsysteem dat kapitaal door het hele ecosysteem stuurt om een gebruikersvliegwiel te activeren. Dit gebeurt via financiering van de Schatkist, die op zijn beurt marketinginspanningen en gemeenschapsinitiatieven ondersteunt, waardoor een constante instroom van nieuwe gebruikers mogelijk is. Inzetbeloningen spelen een fundamentele rol in dit ecosysteem, en het ontsluiten van enorme opwaartse en passieve opbrengsten is nog nooit zo eenvoudig geweest.

Memecoins zijn deze cyclus de populairste verticale markt en het GameFi-verhaal wint aan kracht. Galaxy Fox is een small cap met een hoge waarde en geniet een dubbele verhaalondersteuning. Nu meedoen aan dit project is een no-brainer.

Galaxy Fox Banner

Shiba Inu ($SHIB) drukt miljonairs in 2021

Shiba Inu is één van de beste cryptocurrencies die momenteel te koop zijn en brak vorige week zelfs kortstondig door in de top tien van cryptocurrencies. Het kopen van $SHIB begin 2021, vóór de gigantische rally, zou van piek tot dieptepunt $1.000 snel in $140 miljoen hebben veranderd. Het geheim van het maken van wilde rendementen in de memecoinsector is altijd een vroege toetreding geweest.

De piekmarktkapitalisatie voor $SHIB in de afgelopen cyclus was $40 miljard, en de huidige marktkapitalisatie van Shiba Inu bedraagt ongeveer $20 miljard. Een huidige inzending zou gemakkelijk een flink rendement kunnen opleveren – hoewel het een beetje laat in het spel is om alleen op $SHIB te rekenen om je naar de miljonairstatus te katapulteren zonder om te beginnen een aanzienlijk investeringskapitaal en een nauwkeurige kennis (of heel veel geluk) met leveraged handel.

dogwifhat ($WIF): $SHIB van deze cyclus

dogwifhat is de memecoin-marktleider van de cyclus en heeft de huidige tijdsgeest volledig veroverd. De branding is samengevat in één enkele zin: ‘Hoed blijft aan.’ Er wordt voortdurend geld ingezameld om het $WIF-logo op de Vegas Sphere te krijgen, en niets schreeuwt meer om memecoin-manie dan dit. Stel je voor hoe hoog $WIF zou vliegen als dit succesvol zou zijn.

$WIF heeft nog steeds slechts een marktkapitalisatie van $2 miljard, en met de marktkapitalisatie van Dogecoin ($DOGE) als doelpaal, zit er nog steeds potentieel een voordeel van 40x in de tank.

Afsluitende gedachten: Memecoin Supercycle starten

De beste cryptomunten die je momenteel kunt kopen zijn allemaal memecoins, en iedereen die 1.000 dollar in een miljoen wil omzetten, moet zeer agressief zijn. $SHIB helpt u uw kapitaal te laten groeien, $WIF kan u 40x uw kapitaal helpen, en $GFOX kan u 1.000x uw kapitaal helpen.

Een toewijzing krijgen tijdens de voorverkoop van een memecoin van de derde generatie, zoals $GFOX, is een game-changer. Laat de kans niet aan je voorbijgaan.

Lees hier meer over $GFOX:
Bezoek de Galaxy Fox-voorverkoop | Sluit u aan bij de gemeenschap


Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.