angrypepe
Persbericht

Kan crypto je rijk maken? 4 memecoins in de top stijgerslijst, presale ster binnenkort erbij

Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.


Sinds de komst van cryptocurrency hebben investeerders en handelaren zich afgevraagd of men er rijk door kan worden. Als we kijken naar de bewijzen die in de loop der jaren zijn verschenen van mensen die rijk zijn geworden door cryptocurrencies te kopen, is het antwoord ja.

Velen die een klein bedrag hebben geïnvesteerd in topmemecoins zoals Shiba Inu en Pepe zijn ‘s nachts miljonair geworden. In dit artikel bekijken we vier memecoins die momenteel winst boeken en een nieuwe presale-ster die het potentieel heeft om zich bij hen aan te sluiten.

Bezoek Angry Pepe Fork Presale

Floki (FLOKI) blijft in prijs stijgen

Met een jaar-tot-datum winst van meer dan 746,1% staat Floki (FLOKI) consequent in de top van de memecoins op de winstgrafiek. In de afgelopen weken zijn het token burn-initiatief en de trading bot van Floki populair geworden.

Volgens gegevens van CoinMarketCap schommelt de waarde van Floki nog steeds in de range van $0,0002381 – $0,0003073 op de wekelijkse grafiek. De huidige rally zou Floki heel goed kunnen laten heersen binnen de memecoinmarkt en zelfs voorbij zijn huidige piek van $0,0003437 kunnen breken.

Bonk (BONK) Prijs Skyrockets op de Jaarlijkse Grafiek

Bonk (BONK) is ook een van de topstijgers in de memecoin-ruimte. De memecoin heeft deze maand een geweldige prestatie geleverd na een paar weken geleden gezakt te zijn in de grafieken.

Wat betreft marktkapitalisatie en prijs, staat Bonk boven respectievelijk $2 miljard en $0,0000300. Wat de prijsprestatie van Bonk nog beter maakt, is dat het de afgelopen jaar met ongeveer 7.000% is gestegen. Met dit bullish momentum twijfelen analisten er niet aan dat Bonk de komende weken zal blijven stijgen.

Pepe (PEPE) ervaart een kleine tegenslag

Pepe (PEPE), de kikker-thema memecoin, wint ook terrein op de prijsgrafieken. De prijs van Pepe coin is met 75,24% gestegen op de maandgrafiek. Echter, de prijs is gedaald op de weekgrafiek.

Gegevens van CoinMarketCap onthullen dat er een verlies van 9,63% is, wat mogelijk is veroorzaakt door whales die winst nemen. Desondanks blijven analisten optimistisch over Pepe. Ze hebben een prijsstijging van 20% voor de memecoin voorspeld in de komende handelsessies.

Angry Pepe Fork (APORK) om de Volgende Meme Coin Marktrally te Leiden

Terwijl Floki, Pepe en Bonk stijgen op de grafieken, is er een nieuw project gelanceerd in de Solana memecoin-ruimte genaamd Angry Pepe Fork (APORK), gericht op het domineren van de markt. Als een op Solana gebaseerde memecoin kan Angry Pepe Fork het prijs pad volgen van voorgangers zoals Dogwifhat en Bonk.

Analisten zijn zelfs optimistisch dat Angry Pepe Fork op de lange termijn beide memecoins kan overtreffen. De native token van Angry Pepe Fork, APORK, is momenteel geprijsd op $0,014, een goede prijs voor investeerders en memecoin-liefhebbers.

Degenen die de APORK-munt kopen, hebben de kans om te verdienen via het “Conquer To Earn” systeem van het platform. In dit systeem kunnen APORK-houders meer munten verdienen door hun APORK te staken of door zombie-memecoins te bevechten. Hoe meer zombies ze doden, hoe hoger hun APY en de beloning. Deze verdienmogelijkheid maakt APORK een van de beste memecoins om nu in te investeren.

Conclusie

Iedereen kan rijk worden door crypto. De belangrijkste taak is echter te weten welke crypto te kopen. Uit dit artikel blijkt dat de prijsbeweging van Pepe, Floki en Bonk zeer bemoedigend is. Analisten hebben voorspeld dat hun prijzen de komende maanden zullen blijven stijgen, wat ze de beste memecoins maakt om in te investeren. Ook toont de presale-token Angry Pepe Fork bullish potentieel. Analisten hebben het getipt als een munt die de volgende memecoin-rally zou kunnen ontketenen.

Koop Angry Pepe Fork voordat de prijs de lucht in schiet


Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.