Ripple, xrp
Ripple

Kan Ripple (XRP) ooit $100 waard worden?

Dit weekend heeft de XRP koers een stevige klap gekregen, waarbij de waarde zelfs kort daalde tot $0,478. Sindsdien heeft de koers zich enigszins hersteld en schommelt nu rond de $0,503.

Ondanks deze flinke daling blijft crypto-analist BarriC positief over de toekomstige potentie van XRP. In een post op X benadrukte hij dat de huidige lage prijzen wellicht niet lang meer zullen aanhouden.

XRP is klaar voor een gigantische prijsstijging

BarriC voorspelt dat XRP op de korte termijn zal handelen tussen $1 en $3, een stijging die neerkomt op ongeveer 98% tot 496%. Op langere termijn, binnen 4 tot 5 jaar, verwacht hij zelfs dat de munt waarden van $10 en $15 zal bereiken, wat respectievelijk neerkomt op een groei van ongeveer 1.886% en 2.884%.

Maar BarriC’s visie gaat nog verder. Hij verwacht dat XRP tegen 2032 en 2033 waarden van $100 tot $500 kan bereiken, wat een toename vertegenwoordigt van circa 19.760% tot 98.812%. Voorbij deze horizon ziet hij de munt zelfs de $1.000 overschrijden, wat een fenomenale stijging van meer dan 198.000% zou betekenen vanaf de huidige koers.

Is dit realistisch?

Het blijft onzeker of XRP ooit zo’n enorme prijsstijging zal ervaren. De ware potentie van XRP ligt in zijn vermogen om een belangrijke en omvangrijke industrie te transformeren. Als XRP wereldwijde adoptie bereikt, zou het logisch zijn om een aanzienlijke toename in de prijs te verwachten.

Cruciale fase SEC rechtszaak

Sinds 2020 is Ripple betrokken bij een rechtszaak met de Amerikaanse Securities and Exchange Commission (SEC). Centraal in dit juridisch conflict staat de vraag of de verkoop van XRP als ongeregistreerde effecten moet worden beschouwd. Na jaren van intensieve juridische strijd begint op 23 april het laatste proces.

Gezien de miljarden dollars die op het spel staan, verwacht men dat dit slotproces behoorlijk wat tijd zal vergen. Investeerders in XRP hopen echter op een snelle en gunstige uitspraak, wat de koers van XRP aanzienlijk zou kunnen stimuleren.

Handel €10.000 gratis en krijg 10 euro bonus

Wil je de cryptowereld betreden en wellicht XRP of een andere crypto kopen? Grijp dan nu je kans met deze exclusieve aanbieding! Dankzij een speciale deal tussen Newsbit en Bitvavo, een van de meest toegankelijke en gebruiksvriendelijke crypto beurzen in Europa, krijgen onze lezers een exclusieve aanbieding.

Maak een account bij Bitvavo via de onderstaande knop en ontvang een welkomstcadeau van 10 euro helemaal gratis. En dat is niet alles – je betaalt ook geen handelskosten over je eerste 10.000 euro aan transacties. Meld je nu aan!

Ripple nieuws

1 cruciale factor die de uitspraak in de Ripple vs SEC rechtszaak tegenhoudt
Bitboy: Schikking tussen Ripple en SEC nabij – Verwacht enorme prijsstijging voor XRP
Update Ripple rechtszaak: Dit is waarom 20 mei belangrijk was
Meer nieuws

Meest gelezen

Crypto-analisten voorspellen: Zó lang duurt het om miljonair te worden met een $1.000 investering in Cardano
Bitboy: Schikking tussen Ripple en SEC nabij – Verwacht enorme prijsstijging voor XRP
XRP’s toekomst: Kan het Solana, Ethereum en zelfs Bitcoin inhalen?