SHIBMeme
Persbericht

Kan Shiba Inu 1 Euro Worden En DOGE en BONK Inhalen Na Binance Listing Of Heeft Deze Nieuwe Meme Crypto Potentie x100 Te Gaan?

Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.


De koers van Shiba Inu heeft sinds begin dit jaar niet zo hoog gestaan als dat het nu doet – in de afgelopen week is de prijs met meer dan 10% gestegen en heeft een significante stijging in whale activiteiten laten zien. Ondanks de recente prijsdaling die de coin doorgaat, hebben veel investeerders de sprong genomen en zodoende zijn er veel on-chain transacties geweest voor deze meme coin. Deze enorme stijging gaat vooral gepaard met het recente nieuws dat Binance heeft aangekondigd dat er een SHIB/FDUSD Trading Pair aankomt. Hoewel de coin momenteel tegen een resistentiepunt aanzit, vragen velen zich af: Zal het DOGE en BONK inhalen? En kan Shiba Inu 1 euro worden?  We bekijken zijn koers in de volgende analyse. 

Nieuw Trading Pair op Binance 

Recentelijk heeft Binance dus een nieuwe pairing tussen SHIB/FDUSD zonder marker fees aangekondigd. Afgelopen Juni kondigde Binance aan, tenmidden in een periode van regelgevende druk van de SEC,  dat het zijn eigen token, BUSD stablecoin, zou vervangen door een nieuw uitgegeven First Digital USD (FDUSD). Op 14 December kwam echter het nieuws naar buiten dat Binance een nieuw Trading Pair tussen SHIB/FDUSD had gemaakt. Hiermee kan Shiba Inu blijven traden op de Binance Exchange, ook nadat BUSD van de markt zal gaan in 2024. 

Om de adoptie van de FDUSD sneller te laten verlopen, besloot Binance ook om geen marker fees te koppelen aan deze pairing. Dit zorgt er namelijk voor dat bestaande traders hun activiteiten gaan verhogen op de markt omdat er minder kosten aan verbonden zijn. Ook zorgt het bij toekomstige investeerders voor een gevoel van FOMO en moedigt hen aan om ook mee te doen. 

Stijging van Shiba Inu na aankondiging van Trading Pair tussen SHIB/FDUSD

Hierdoor is er dus een enorme stijging geweest in vraag naar Shiba Inu, vooral op Binance; in totaal waren er 1.95 biljoen Buy Orders binnen een week na de aankondiging. Deze recente gebeurtenissen rondom Shiba Inu laten een interessante ontwikkeling op de cryptomarkt zien; Te Midden van een prijsdaling zijn er toch veel investeerders die blijven kopen en verkopen. Grote investeerders blijven dus actief ondanks de prijsvolatiliteit van de markt. 

Technische aspecten van Shiba Inu Koers 

De shiba koers bevond zich sinds begin dit jaar onder een lange-termijn horizontale weerstandszone, wat wijst op een mogelijke consolidatieperiode. Ondanks vier gefaalde pogingen voor een uitbraak suggereren recente prijsacties dat SHIB zich kan opmaken voor een mogelijke uitbraak. Op dit moment staat de koers op $0.00001014. De circulerende waarde van Shiba Inu is 590 biljoen SHIB en heeft een marktkapitalisatie van US$ 5.885.320.269

De Relative Strength Index (RSI) wordt gebruikt als een momentum indicator. Traders kunnen aan de hand hiervan zien of een markt overbought of oversold is. Dit informeert hun besluit om hun asset te houden of te verkopen. Wanneer de RSI boven 50 is betekent dit een upward trend. Aan de andere kant, als die zich onder 50 bevindt betekent die een downward trend. 

De RSI van Shiba Inu bevindt zich al een aantal dagen rond de 50, waarmee de koers dus een upward trend kan verwachten, maar waar tegelijkertijd ook de mogelijkheid is tot een neerwaartse daling. 

RSI Shiba Inu in December 

Hoewel de RSI dus nog onduidelijkheid geeft over wat er gaat gebeuren, zorgt de recente media buzz rondom BONK dat het overall market sentiment van meme coins aan het verbeteren is. Als Shiba Inu hier dus ook van zal profiteren zou het mogelijk kunnen zijn dat het kan stijgen naar een van de top-performing coins van dit moment. 

Kan Shiba Inu 1 euro worden? 

Of deze meme coin een prijs van 1 euro kan bereiken is maar de vraag. Wel is het een rechtvaardige vraag, aangezien Shiba Inu startte als een simpele meme coin en nu is uitgegroeid tot een gerespecteerde crypto. Echter zal het bereiken van 1 euro op korte termijn een onrealistische mogelijkheid zijn. Dit komt met name door de enorme marktkapitalisatie die nodig zou zijn om deze prijs te bereiken, kijkende naar het huidige circulerende aanbod van SHIB. Daarnaast staat de coin bekend om zijn volatiliteit, zoals dit artikel heeft laten zien, dus alles is mogelijk. Echter zou het betekenen dat er een ongekende groei moet plaatsvinden van marktadoptie mocht het de 1 euro willen bereiken. 

Investeerders moeten zich dus bewust zijn van de risico’s en ook meer realistische verwachtingen hebben van wat er daadwerkelijk mogelijk is. Het is daarom essentieel om de ontwikkelingen rondom deze verrassende munt te blijven volgen. 

Andere Kansen op de Markt van Meme Coins 

Gezien de volatiliteit en enorme prijsschommelingen van Shiba Inu, is het voor beginnende investeerders misschien een enorme stap om deel te nemen aan de trading rondom deze munt. Daarom is het belangrijk om naar andere populaire crypto te kijken die het ook goed doen, maar waar het een stuk makkelijk is om in te stappen. 

SpongeV2 – Voortbouwend op het success van meme coin SpongeV1

Een van de nieuwste presale crypto die nieuw gelanceerd is is SpongeV2. SpongeV2 is de relaunch van de populaire Sponge Token, maar dit keer nog grootser en beter! De coin is listed op 10 centrale xxchanges, waaronder Gate, MEXC, Bitget, Poloniex, CoinW. Ook heeft het al veel online aandacht gekregen via social media en is er een grote twitter/Telegram community die is voortgevloeid uit het success van Sponge V1. Het project werkt met een  

SpongeV2 is alleen te krijgen via een stake-to-bridge mechanisme. Bij het kopen of inzetten van Sponge V1 via de website, ontvangt de gebruiker namelijk een gelijkwaardige hoeveelheid Sponge V2. De vergendelde V1 tokens zullen dan voor staking beloningen zorgen in een periode van 4 jaar, met een minimum van 40% APY. Hoe meer V1-tokens je staked en hoe langer je speelt, hoe meer V2-munten je verdient. Zodra de resterende voorraad SpongeV1 is verkocht, kan SpongeV2 worden geclaimd.

Daarnaast is het team nu ook bezig om een Play-to-Earn (P2E) game te ontwikkelen voor het Sponge ecosysteem waar dus nog meer beloningen mee behaald kunnen worden. 

Meme Kombat – De nieuwe combat arena met veel beloningen! 

Meme Kombat, een veelbelovende nieuwe crypto token, geniet positieve feedback van insiders in de crypto-industrie. Dit innovatieve project combineert de wereld van memes met battle games, gericht op zowel crypto- als gamingliefhebbers. Op het gamingplatform kunnen spelers inzetten op hun favoriete meme-personages. Bij winst verdienen ze beloningen door $MK tokens te staken, waardoor ze zowel actieve als passieve inkomsten kunnen verdienen.

Het eerste seizoen van Meme Kombat biedt 11 speelbare personages, waaronder bekende figuren uit de crypto-markt zoals Pepe the Frog, Shiba Inu’s, Sponge, Floki en anderen.

Naast het verdienen van tokens met battles, is er al tijdens de presale de mogelijkheid om geld te verdienen, met een indrukwekkende APY van 112%. Geïnteresseerden kunnen de presale-website bezoeken, $MK aanschaffen, deze staken in de Meme Kombat Arena, inzetten op battles en hopelijk beloningen verdienen met hun favoriete karakter.

Op dit moment zijn $MK tokens beschikbaar tijdens de presale voor $0,246 per stuk, met een verwachte prijsstijging naarmate het project populairder wordt. De presale heeft een hard-cap van $5 miljoen, waarvan het project nu al ruim boven de $3 miljoen zit. Het aanschaffen van tokens is eenvoudig en kan worden gedaan door ETH, USDT of BNB te swappen met $MK volgens de instructies op de presale-website. Wees er snel bij, want over een aantal dagen zal er een nieuwe prijsverhoging zijn. 

Wall Street Memes (WSM) 

Wall Street Memes is een van de meest indrukwekkende presales van 2023, waarbij het native $WSM-token al meer dan $17 miljoen aan investeringen heeft aangetrokken. Dit succes bevestigt het vertrouwen van investeerders in het potentieel van het project. De community van Wall Street Memes is ontstaan uit de aandelengekte rond GameStop en AMC in 2021, waar particuliere investeerders gezamenlijk de strijd aangingen met grote financiële instellingen. Daarnaast hebben bekende figuren zoals Elon Musk hun steun voor het project laten zien. 

WSM wil de koning van de meme coins worden. Het innovatieve casino van het project moet daarbij helpen. Er zijn meer dan 5000 spellen waar deelnemers in kunnen spelen en via het stake-to-earn mechanisme kunnen er grote winsten vergaard worden!

Het succes van de presale wordt mede toegeschreven aan het grote aantal communityleden, met meer dan 1 miljoen volgers op verschillende sociale mediakanalen. Analisten speculeren dat de token snel een notering op een exchange kan verkrijgen, wat de koers aanzienlijk zou kunnen doen stijgen. Recent nieuws over de introductie van een buy back mechanisme lijkt voor nog meer interesse in deze coin te zorgen. 

$WSM-tokens zijn momenteel beschikbaar in de presale voor $0,043. Aanschaf van $WSM-tokens is eenvoudig mogelijk via Ethereum, USDT of creditcard op de officiële website van Wall Street Memes. Wees er snel bij, want WSM heeft ook aangekondigd dat je een bonus van 200% op je eerste deposit kan krijgen!


Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.