Shiba Inu (SHIB)
Shiba inu

Kan Shiba Inu in 2023 de 1 dollar bereiken?

Investeerders worstelen momenteel met de toegenomen regelgevende handhaving van de Amerikaanse Securities and Exchange Commission (SEC). Echter heeft het Twitter account BoneShibaSwap verschillende factoren uitgelicht die Shiba Inu (SHIB) kunnen stimuleren om recordhoogtes te bereiken.

BoneShibaSwap suggereert dat, als de SHIBArmy zich richt op BONE en het toekomstige Shibarium netwerk. SHIB de magische 1 dollar-grens kan doorbreken.

Shibarium is een gamechanger

Sinds Elon Musk, CEO van Tesla, in 2019 voor het eerst tweette over Dogecoin, zijn memecoins zoals Shiba Inu en Dogecoin enorm populair geworden. SHIB is later ook populair geworden en sommigen zijn van mening dat de kleine broer van DOGE binnenkort nog populairder zou kunnen worden.

Het team achter Shiba Inu heeft onlangs aangekondigd dat Shibarium binnenkort zal worden gelanceerd. Shibarium is een layer 2-netwerk dat is gebouwd bovenop het Ethereum-mainnet. Het team heeft erkend dat sommigen Shibarium beschouwen als een hulpmiddel om de prijs op te drijven, maar in een blogpost waarin het project werd geïntroduceerd, benadrukte het team dat de Shibarium een echte gamechanger kan zijn.

Het team heeft eerder verklaard dat de nieuwe layer-2-chain de kosten zal verlagen en de transactiesnelheid voor de tokens in het ecosysteem zal verhogen. Shibarium wordt beheerd en beveiligd door validators die hun tokens staken om beloningen in de vorm van BONE te ontvangen. BONE is de governance-token van ShibaSwap, de gedecentraliseerde exchange.

Het twitter account BoneShibaSwap voorspelt voornamelijk dat Shibarium SHIB tokens zal burnen bij elke transactie. Bovendien zullen alle overdrachten op de layer-2-blockchain worden uitgevoerd met behulp van BONE-tokens. Optimistische Shiba Inu investeerders verwachten dan ook dat er biljoenen SHIB-tokens zullen worden “geburned” zodra Shibarium live gaat. In hun ogen is het dus wel degelijk mogelijk dat 1 SHIB coin ooit 1 dollar waard is.

Shiba Inu nieuws

Nieuwe Shiba Inu-investeerder koopt miljarden SHIB-tokens
Shibarium kampt met netwerkproblemen, SHIB-koers blijft stabiel
Shibarium introduceert grote update voor sneller en gebruiksvriendelijker Shiba Inu netwerk
Meer nieuws

Meest gelezen

Crypto analist: ‘Deze 3 altcoins gaan vlammen volgende week’
Crypto analist: VeChain koers gaat met 1400 procent stijgen
Stuurt de Amerikaanse centrale bank aan op een gigantische crash voor Bitcoin en aandelen?