uwerx
Persbericht

Kans gemist bij Avalanche (AVAX) en Cosmos Hub (ATOM)? Doe in plaats daarvan mee aan de Uwerx (WERX)-voorverkoop

2023 is in volle gang en de cryptomarkt wacht zijn tijd af tot de volgende bull run. Nieuwe, opwindende en innovatieve waardegenererende projecten staan klaar om de gevestigde orde van cryptocurrencies te verstoren door marktkapitalisatie.

Beleggers zullen in 2023 willen investeren in sneller groeiende tokens met een kleinere kapitalisatie in plaats van te wedden op oude cryptovaluta’s die in het verleden al op hun retour waren. Dat gezegd hebbende, Uwerx heeft alle kwaliteiten om de groei van gerenommeerde crypto’s zoals Avalanche (AVAX) en Cosmos Hub (ATOM) in 2023 te overtreffen. Dit is waarom.

Uwerx (WERX) Voorverkoop Goed voorbereid op een epische run in 2023

Werken op afstand en freelancen zijn er om te blijven in 2023. De komst van het World Wide Web heeft de wereldwijde banenmarkt opnieuw gedefinieerd, waardoor professionals over de hele wereld in staat worden gesteld om te werken aan kansen in overeenstemming met hun waarden, volgens hun eigen schema te werken en zichzelf te zijn bazen. De branche leent zich echter voor de natuurlijke behoefte aan een tussenpersoon om de freelancer en de klant met elkaar te verbinden, om nog maar te zwijgen van de behoefte aan een escrow-service voor betalingen. Freelance-portalen zoals Upwork maakten bijvoorbeeld in 2021 een moord, waar het $500 miljoen aan transactiekosten opleverde.

Uwerx lanceert een gedecentraliseerd op blockchain gebaseerd alternatief voor platforms zoals Upwork of Fiverr die maar liefst 20% kosten in rekening brengen omdat ze dat kunnen. Uwerx zal een Web3-platform creëren voor freelancers om in contact te komen met klanten zonder tussenkomst van derden. Door dit te doen, creëert Uwerx een beter, betrouwbaarder platform met transparante en veilige gegevens (geen manipulatie van gegevens) en verminderd frauderisico.

Elke belegger die zijn geld waard is, weet dat het kopen van kansen met groeipotentieel, een geldige use case en goed doordachte tokenomics de grootste winst is in crypto. Met de verwachte migratie van honderdduizenden naar het Uwerx-platform, voorspellen marktanalisten dat het WERX-token van het platform tegen het einde van 2023 met maar liefst 5.000% zal stijgen. Uwerx lanceert het WERX-token tegen een prijs van $0,0065, en crypto-analisten voorspellen het zou het $4- $5-bereik kunnen bereiken bij de volgende bull-run. Uwerx heeft zijn platformliquiditeit gedurende 25 jaar na de voorverkoop bevroren, waardoor de toekomst van het platform op lange termijn is veiliggesteld. Het project heeft ook een strenge audit doorstaan van de gerenommeerde crypto-auditor InterFi Network en SolidProof.

Uwerx biedt tot nu toe de beste kans in het begin van 2023 – mis de voorverkoop niet (links hieronder).

Cosmos Hub (ATOM)

Cosmos Hub (ATOM) vormt zichzelf als het “internet van blockchains”, waarbij het platform een gedecentraliseerd netwerk van onafhankelijke blockchains met ingebouwde interoperabiliteit host. Cosmos Hub (ATOM) vertegenwoordigt de belangrijkste hub van dit enorme ecosysteem dat elk project binnen het Cosmos (ATOM)-netwerk met elkaar verbindt. Houders van Cosmos Hub (ATOM) kunnen het Cosmos Hub (ATOM)-token gebruiken om op voorstellen te stemmen en het in te zetten voor passief inkomen. Cosmos Hub (ATOM) heeft vroege investeerders enorme opbrengsten opgeleverd sinds de lancering, en Uwerx biedt diezelfde kans aan anderen.

Avalanche (AVAX)

Avalanche (AVAX) werd in 2021 bekend als een van de potentiële “Ethereum killer” slimme contractplatforms. Avalanche (AVAX) heeft sindsdien zijn ecosysteem enorm zien groeien. Sinds de lancering heeft Avalanche (AVAX) echter te maken gehad met hevige concurrentie van nieuwere, meer geavanceerde platforms en Layer-2-schaalbaarheidsoplossingen die zijn voortbestaan bedreigen. Populaire DApps op Avalanche (AVAX), zoals Trader Joe, zijn gemigreerd naar andere Layer-2-oplossingen, zoals Arbitrum, waardoor de vrees voor de toekomst van Avalanche (AVAX) en andere platforms is verstreken, waarvan velen worden gezien als voorbij de houdbaarheidsdatum.

Wij zijn van mening dat het Uwerx-project de meest opwindende voorverkoop van 2023 is. We moedigen potentiële investeerders aan om het zelf te zien voordat het sluit door de onderstaande links te volgen. Momenteel heeft de voorverkoop een bonus van 25% op alle aankopen, evenals een wedstrijd om $5.000 aan WERX-token te winnen:

Vind meer informatie:

Voorverkoop: invest.uwerx.network

Telegram: https://t.me/uwerx_network

Twitter: https://twitter.com/uwerx_network

Website: https://www.uwerx.network/