crypto prijs stijgt
Altcoin

Klaytn focust op verhogen van de koers van zijn eigen token

Klaytn is een publieke blockchain die is ontwikkeld door de Zuid-Koreaanse internetgigant Kakao Corp. Niet lang geleden is er een voorstel ingestemd om ongeveer 50 procent van alle tokens op de digitale brandstapel te gooien. Dit moet er uiteindelijk voor zorgen dat de KLAY token van het project in waarde toeneemt.

Waarde van de KLAY token

Als we naar het spoorboekje van het project kijken, dan lijkt de focus van het project vooral te liggen op het verhogen van de waarde van zijn token. Wat dat betreft komt het instemmen van de burn van 50 procent van alle tokens niet als een grote verrassing. Als dat mogelijk is, dan is dat in principe voor ieder project een slimme zet.

Stel je voor dat 50 procent van alle transactiekosten op Bitcoin op de brandstapel zouden gaan. Dat zou dagelijks tot het verbranden van enkele miljoenen dollars aan Bitcoin kunnen leiden. De kans dat zoiets ingestemd wordt is echter klein, omdat de transactiekosten bij Bitcoin een belangrijke rol spelen.

Op termijn gaat de beloning voor miners voor het vinden van een nieuw blok namelijk naar nul en dan zijn ze volledig afhankelijk van de transactiekosten. Wat dat betreft is het voor de veiligheid van het netwerk belangrijk dat er zoveel mogelijk transactiekosten richting de miners gaat. Op dit moment nog niet, maar over een paar jaar is dat extreem belangrijk.

Wat is Klaytn?

Klaytn is een blockchain-platform dat is ontworpen om de ontwikkeling en implementatie van gedecentraliseerde applicaties eenvoudiger te maken. Het is ontwikkeld door Ground X, wat een dochteronderneming van de Zuid-Koreaanse internetgigant Kakao is. Het doel van de blockchain is om de kloof tussen gebruikers en decentrale applicaties te verkleinen door een gebruiksvriendelijke en toegankelijke omgeving te creëren voor het bouwen en gebruiken van decentrale applicaties.

Klaytn heeft ook sterke banden met de Zuid-Koreaanse overheid en heeft samengewerkt met verschillende bedrijven en instellingen om blockchain-technologie te promoten in het land. Wat dat betreft hebben we met Klaytn dus echt te maken met een gevestigde naam in Zuid-Korea, wat op wereldwijde schaal ook geen klein land is.

Altcoin nieuws

Creatie van 2,52 miljoen altcoins is desastreus voor crypto
Zo wil Toncoin 500 miljoen gebruikers aantrekken
Binance integreert USDT op Toncoin netwerk
Meer nieuws

Meest gelezen

Crypto analist voorspelt stijging van 1.724% voor deze altcoin
Crypto analist: er komt een gigantische koersbeweging aan voor Bitcoin
Crypto markt kleurt donkerrood – Wat is er aan de hand?