borroe pb 55
Persbericht

Kleine Bitcoin-bezitters Blijven Kopen, Opkomende AI Crypto Streeft ernaar Quant te Overtreffen

Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.


Kleine Bitcoin-houders zetten ondanks het sterke bearish momentum op de algemene cryptomarkt hun zoektocht voort om hun portefeuilles uit te breiden. Dit komt omdat ze bezig zijn met een accumulatieperiode.

Ondertussen is Borroe Finance ($ROE) een eigen niche aan het creëren binnen de gedecentraliseerde financiën (DeFi) en Web3 door middel van hun baanbrekende AI-gedreven NFT-kortingsmarkt, bedoeld om de financiering van inkomsten te stroomlijnen.

>>KOOP $ROE TOKENS NU<<

Borroe Finance is een Perfecte Investeringskeuze

Aangezien investeerders continu worstelen met de vraag welke crypto te kopen, ontpopt Borroe Finance ($ROE) zich als een ideale keuze dankzij zijn langetermijndoelstelling om een winnende positie in Web3 te veranderen.

Als gevolg daarvan neemt Borroe Finance een centrale plaats in binnen investeringskringen, zoals blijkt uit de aanzienlijke kapitaalinstroom in de voorverkoopfase.

Zo is er bijvoorbeeld al minstens $4,3 miljoen opgehaald op dit niveau, wat wijst op een verhoogd vertrouwen en interesse van investeerders terwijl Borroe Finance zich profileert als een van de top cryptomunten.

Waarom neemt de adoptie van Borroe Finance enorm toe? Wel, het netwerk heeft zich ontpopt als een van de meest realistische crypto-projecten, gebaseerd op zijn doelstelling om de kortetermijnliquiditeitscrisis in Web3 te beteugelen.

Door Web3-bedrijven en contentmakers in staat te stellen direct geld op te halen om hun projecten te financieren, biedt Borroe Finance een praktische oplossing in de financiële sector en profileert het zich als een van de top DeFi-projecten.

Interessant is dat Borroe Finance een unieke benadering hanteert bij het realiseren van dit doel, aangezien deelnemers aan Web3 hun toekomstige betalingen al als onderpand kunnen gebruiken, die reeds als niet-vervangbare tokens (NFT’s) zijn gemunt.

Deze NFT’s worden vervolgens met korting verkocht op de marktplaats van Borroe Finance, waardoor Web3-spelers direct werkkapitaal kunnen verwerven.

>>KOOP $ROE TOKENS NU<<

Borroe Finance Biedt een Plug-and-Play Mogelijkheid

Aangezien het financieren van inkomsten geen eenvoudige taak is, wil Borroe Finance dit veranderen door een plug-and-play aanpak te introduceren.

Dit komt omdat deskundigen al geloven dat Borroe Finance een van de veelbelovende nieuwe DeFi-projecten is die crowdfunding zullen stroomlijnen door middel van zijn uitzonderlijke marktplaats.

Borroe Finance zorgt voor een soepel fondsenwervingsproces dankzij de inzet van geavanceerde technologieën zoals kunstmatige intelligentie (AI), blockchain, slimme contracten en NFT’s op zijn platform.

Borroe Finance wordt aangedreven door de Polygon blockchain, die een cruciale rol speelt in het waarborgen van snelle, transparante en veilige transacties.

AI biedt eersteklas risicobeoordeling aangezien het helpt bij het genereren van authentieke kredietscores die de leengeschiktheid van gebruikers bepalen.

Terwijl Borroe Finance zich blijft profileren als een formidabele speler in de cryptoruimte, ziet zijn governance token genaamd $ROE een explosieve adoptie, aangezien er al meer dan 315 miljoen munten zijn gekocht in de voorverkoop, wat het een van de beste munten maakt om nu in te investeren.

Kleine Bitcoin-bezitters Maken Golven

Een opmerkelijke HODL-trend wordt versneld door kleine Bitcoin-houders, aangezien zij blijven kopen ondanks de bloedbad in de cryptosector.

Volgens data van Glassnode namen adressen die tussen de 0.01 BTC en 0.1 BTC bezitten toe in hun portfolio’s, in tegenstelling tot grotere entiteiten die verhoogde verkoopdruk toonden.

Dit toont aan dat de activiteit van particuliere investeerders in het Bitcoin-netwerk toenam, ondanks de winstnemingsneigingen van grote BTC-houders.

Deze trend suggereert ook een verhoogd vertrouwen en interesse van particuliere investeerders, ondanks dat Bitcoin onder de psychologische prijsgrens van $60,000 daalde.

BTC daalde afgelopen week met 7,5% en bereikte $58,477 op het moment van schrijven, volgens gegevens van CoinGecko.

Leer meer over Borroe Finance ($ROE) hier:

Bezoek Borroe Finance Presale | Join De Telegram Groep | Volg Borroe Finance op Twitter


Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.