prijs stijgt
Persbericht

Koers Populaire Crypto Meme Coins Dogecoin en Bonk Onderuit – Is Dit De Beste Opkomende Crypto Met Potentie x100 Te Gaan?

Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.


Populaire meme coins Dogecoin en Bonk zijn de afgelopen tijd onderuit gegleden. Zo is BONK met -8% gedaald in de afgelopen 2 weken en DOGE met -15,7%. In tegenstelling tot Dogecoin, laat Bonk echter weer potentie zien om te herstellen.

In dit artikel kijken we naar de prestatie van deze 2 bekende meme coins en naar veelbelovende alternatieven voor deze honden meme coins.

Dogecoin Koers Daalt door Sterke Verkoopdruk

We kijken eerst naar de Dogecoin koers, want die is sinds begin december 2023 behoorlijk achteruitgegaan. De grootste meme coin is sinds 11 december van $0,1075 naar $0,07742 gedaald op het moment van schrijven. 

Hierdoor ligt Doge op een oversold positie onder zijn 30-daagse moving average (geel) van $0,0897. De Relative Strength Index (RSI) van 35 versterkt dit oversold signaal, terwijl DOGE richting zijn 200-daagse moving average (blauw) glijdt. 

Ondanks bullish omstandigheden op de crypto markt, ligt Dogecoin een kleine +2% hoger dan een jaar terug. Dit zou kunnen betekenen dat Dogecoin zijn relevantie verliest, mogelijk onder andere door de nieuwere populaire crypto, Bonk.

Mogelijk kan de Dogecoin koers nog verder kelderen, maar het kan ook zijn dat de koers op de 200-daagse moving average een bounce maakt. Dan zou binnenkort een goed moment kunnen zijn voor nieuwe meme coin investeerders om in te stappen voor een mogelijke uptrend van deze meme coin.

Bonk Koers Probeert te Herstellen

De populairste meme crypto op de Solana blockchain, Bonk, is ook van zijn december highs afgegleden. Bonk lijkt echter al rijp te zijn om binnenkort weer te pumpen, zo is de meme coin vandaag weer met ruim +10% gestegen op het moment van schrijven.

Ook de Bonk koers ligt momenteel nog onder zijn 30-daagse moving average, maar toont potentie om hier zo meteen bovenuit te breken. Als dat gebeurt, dan kan de weg vrij zijn voor verdere stijgingen.

Met een break-out boven de moving average, kan BONK weer stijgen naar de $0,000020 en op langere termijn een nieuwe all-time high zetten boven de $0,000035. Echter zal de prestatie van BONK op korte termijn erg afhangen van het sentiment van de crypto markt.

Met een huidig trading volume van $576 miljoen, is de BONK koers redelijk volatiel en is de kans dat BON gaat stijgen bijna even groot als een daling. Daarnaast is Bonk een erg speculatieve coin en is het lastig om te voorspellen wat deze meme crypto gaat doen.

Sponge Stijgt Meer dan +100% In 1 Week – Is Dit de Beste Crypto investering?

Sponge, een meme coin die in 2023 x100 ging en steeg naar een market cap van $100 miljoen, lijkt een comeback te maken. Zo is de meme crypto met ruim 100% gestegen in de afgelopen week na aankondiging van zijn nieuwe Sponge V2 token.

Er zijn hoge verwachtingen dat deze opkomende crypto meme niet alleen het succes van zijn voorganger zal herhalen, maar zelfs overtreffen. Terwijl Sponge vorig jaar x100 ging, is Sponge V2 een crypto met potentie om x1000 te gaan.

Hoewel dit een erg ambitieus doel is, zal het team van Sponge zijn community verder uitbrengen en werken aan een nieuwe Play-to-Earn game. Deze game zal gratis te spelen zijn, maar kan ook met Sponge V2 worden gespeeld om geld te verdienen met crypto games.

Vroege investeerders die de pump van Sponge opnieuw willen meemaken, kunnen Sponge tokens kopen en staken. Door dit te doen verdien je passief Sponge V2 tokens die je binnenkort geclaimd kunnen worden.

Nu naar Sponge V2

Alternatieve Opkomende Crypto’s met Potentie in 2024

Naast Sponge zijn er ook andere crypto’s die dit jaar sterk kunnen presteren. Hieronder hebben we 2 interessante cryptomunten die nog in de presale te koop zijn en binnenkort kunnen gelanceerd worden op de markt. Naar verwachting zullen de prijzen hierna snel stijgen.

Meme Kombat (MK) – Geld Verdienen met Crypto Gaming en Staking

Meme Kombat, een meme coin die het op kan nemen tegen Sponge V2, zal binnenkort lanceren op exchanges. Deze meme coin kan meeliften op andere populaire crypto memes en heeft daarom potentie om viraal te gaan.

Meme Kombat neemt bekende meme personages en verandert ze in strijders die tegen elkaar zullen vechten in de arena. Gebruikers kunnen de native MK token inzetten op de uitkomst van deze gevechten en daarmee grote prijzen winnen. Deze prijzen kunnen aardig oplopen bij de grootste battles op het platform.

Deze gevechten zullen compleet AI gegenereerd zijn en daarom onvoorspelbaar en on-chain niet te manipuleren. MK tokens kunnen daarnaast niet alleen worden ingezet, maar ook worden gestaked om passief extra tokens te verdienen. Momenteel is er een zeer aantrekkelijke APY, maar dit zal veranderen naarmate er meer stakers bij komen. 

MK tokens zijn in nu de presale te koop voor $0,279 per stuk. Dit is een zeer voordelige prijs voordat ze binnenkort gelanceerd worden en nog meer kunnen stijgen. Na de lancering kan de populariteit van het project sterk groeien dankzij het gebruik van personages gebaseerd op bekende meme coins. Het is dus raadzaam om snel te handelen indien je wilt profiteren van een zo laag mogelijke prijs.

Nu naar Meme Kombat

Launchpad XYZ (LPX) – Alles In Een Web3 Crypto Trading Platform

LPX van Launchpad XYZ is niet geclassificeerd als meme coin, maar kan wel helpen in de zoektocht naar kleine crypto’s met potentie om x100 te gaan. Launchpad XYZ is een opkomend crypto platform dat een centrale hub wil worden voor nieuwe en ervaren crypto gebruikers.

Bij Launchpad zul je alles op een plek hebben. Denk hierbij aan NFT’s, DeFi, exchanges, crypto wallets, analyses, crypto games en nog meer. Met handige tools, gebaseerd op AI en menselijke intelligentie, kun je nog sneller crypto’s vinden die potentie hebben om te exploderen in waarde. Deze techniek was voorheen beschikbaar voor institutionele traders, maar Launchpad maakt het ook beschikbaar voor de reguliere trader.

De LPX token kan verder gebruikt worden om toegang te krijgen tot exclusieve features en de beste onderdelen van het platform. Zo krijg je exclusieve toegang tot crypto projecten, NFT mints en korting op tarieven van exchanges.

Deze token is in de presale te koop voor $0,0445 per stuk, maar kan na lancering veel meer waard worden. Met de utility die de token biedt, is de verwachting hoog dat deze opkomende cryptomunt zeer populair kan worden. Neem dus snel een kijkje bij het project via de onderstaande link.

Nu naar Launchpad XYZ


Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.