blastuppb175
Persbericht

Komt Altseason eraan?! De beste altcoins onthuld om in 2024 te kopen

Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.


Spanning groeit terwijl de bull run van 2024 vooruit raast en een golf van potentiële kansen in de altcoin-markt met zich meebrengt. Dit artikel duikt in de meest veelbelovende altcoins om dit jaar in te investeren. Met duidelijke tekenen van een opkomende altseason, zijn beleggers benieuwd welke munten de markt zullen aanvoeren. De volgende inhoud biedt een diepgaand overzicht van de topkandidaten die de aandacht zullen trekken en mogelijk aanzienlijke rendementen kunnen opleveren.

BlastUP-voorverkoop bereikt $6 miljoen, investeerders haasten zich om $BLP te kopen voordat mei eindigt

De lopende BlastUP-voorverkoop nadert zijn voltooiing, aangezien het al een belangrijke mijlpaal heeft overschreden: er is tot nu toe meer dan $6 miljoen opgehaald. Meer dan 15.000 slimme investeerders hebben al BlastUP-tokens gekocht voordat hun waarde omhoogschiet.

De voorverkoop loopt tot eind mei, dus er is nog wat tijd om je crypto-bezittingen te vergroten met BlastUP, het activa dat klaar is voor explosieve rendementen tot wel 1000%. Momenteel verkocht voor een paar Amerikaanse centen, wordt verwacht dat BlastUP-tokens tegen het einde van dit jaar $10 zullen bereiken.

Houders van BlastUP-tokens kunnen profiteren van een aantal privileges, waaronder deelname aan een airdrop, exclusieve loyaliteitsbeloningen voor deelname aan IDO’s, en de mogelijkheid om rente te verdienen door middel van staking.

BlastUP onderscheidt zich van de massa in de cryptowereld. Ondersteund door Blast, de zesde grootste blockchain gemeten naar TVL, biedt het echte bruikbaarheid als lanceerplatform voor DApp-ondernemingen. Met de slogan “Grow faster, earn more” is BlastUP toegewijd aan het bevorderen van het succes van blockchain-startups. Degenen die nu bij BlastUP aansluiten, worden onderdeel van een project dat klaar staat om het volgende grote succes te worden in deze bull run.

>> De tijd dringt – Koop $BLP voordat mei eindigt! <<

Avalanche Prijsanalyse: Wat is de volgende stap?

Avalanche (AVAX) beweegt zich in een bereik van ongeveer $30,68 tot $37,75. In slechts een week tijd veranderde de prijs zeer weinig, met een stijging van 0,46%. Over een maand gezien daalde het met 2,65%, maar als we zes maanden terugkijken, is het met 55,70% gestegen. De prijs lijkt zich te stabiliseren na recente bewegingen en blijft rond een middelpunt tussen overbought en oversold, waarbij noch kopers noch verkopers de overhand hebben. Het bevindt zich nog steeds onder zijn eerste grote uitdaging op $42,35, maar niet te dicht bij zijn terugvalpunt op $28,22. Op dit moment beweegt AVAX zich door kleinere veranderingen in plaats van één duidelijke trend.

Ethena (ENA) worstelt om het belangrijke weerstandsniveau te bereiken

Ethena, dat tussen $0,75 en $0,97 wordt verhandeld, vertoont tekenen van strijd terwijl het het belangrijke weerstandsniveau van $1,11 nadert. De munt heeft bijna een kwart van zijn waarde verloren in de afgelopen week en meer dan een derde in de afgelopen maand. Echter, als we zes maanden terugkijken, is de waarde van Ethena meer dan verdubbeld. Gezien de recente dalingen en een Relatieve Sterkte-Index die aangeeft dat het oversold is, bevindt de munt zich waarschijnlijk in een correctieve beweging. De volgende ondersteuning ligt op $0,67, en als deze doorbroken wordt, kan de waarde dalen naar het tweede ondersteuningsniveau van $0,45. Als kopers ingrijpen, kunnen we een stijging verwachten richting de dichtstbijzijnde weerstand of mogelijk de tweede weerstand op $1,33.

NEAR Protocol’s prijsbeweging en toekomstperspectief

De prijs van NEAR is de afgelopen zes maanden snel gestegen, met een stijging van meer dan 320%. In de afgelopen maand is het met 52% gestegen, wat duidt op sterke koopinteresse. De munt werd recent verhandeld tussen $6,46 en $7,64 en bevindt zich nu dichter bij de volgende weerstand op $8,39. Als de opwaartse trend doorgaat, kunnen we verwachten dat dit niveau binnenkort wordt getest. De prijs corrigeert echter vanaf een 10-daags gemiddelde van $8,10, wat wijst op een afkoeling. De Relatieve Sterkte-Index is neutraal, wat wijst op een evenwicht tussen kopers en verkopers. Gezien deze factoren kan de prijsbeweging van NEAR op korte termijn gemengd zijn, met een potentieel om lagere ondersteuningen opnieuw te testen of door te breken naar hogere weerstandsniveaus, afhankelijk van het marktsentiment.

Polkadot prijstrend: lichte opwaartse trend zet door

Polkadot (DOT) ziet een lichte groei met een stijging van 33,14% in de prijs over de afgelopen zes maanden. Recentelijk fluctueerde de waarde van de munt binnen het bereik van $6,32 tot $7,20. Hoewel de momentum niet sterk is, toont de prijsverandering over één maand een stijging van 4,32%. Indicatoren zoals de RSI op 58,09 suggereren dat DOT noch overbought noch oversold is, wat duidt op een stabiele vraag. De beweging lijkt meer correctief dan impulsief, wat aangeeft dat eventuele op- of neerwaartse bewegingen kleiner en minder agressief zijn. Met de dichtstbijzijnde weerstand op $7,77 en ondersteuning op $6,02, kan DOT voorzichtig binnen deze grenzen blijven bewegen.

Conclusie

Altcoins zoals AVAX, ENA, NEAR en DOT trekken de aandacht, maar hun kortetermijnpotentieel kan minder overtuigend zijn. Het project dat eruit springt, is BlastUP binnen het Blast-ecosysteem. Het unieke concept achter BlastUP onderscheidt het van de rest en suggereert dat het de hoogste groeipotentie heeft onder zijn concurrenten in de huidige bull run. Beleggers kunnen de strategische positie van BlastUP binnen het bredere Blast-ecosysteem bijzonder veelbelovend vinden.

Site: https://blastup.io/

Twitter: https://twitter.com/Blastup_io

Discord: https://discord.gg/5Kc3nDhqVW

Telegram: https://t.me/blastup_io


Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.